صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جرایم خشونت آمیز در لندن؛ در پایتخت انگلیس چه می گذرد؟

۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۹۲۵۰۳
دولت انگلیس تاکنون به منظور مقابله با اپیدمی جرایم خشونت آمیز در لندن مانند چاقوکشی ۳ میلیارد پوند هزینه کرده است.
به گزارش گروه بین‌الملل ، دولت انگلیس تا کنون به منظور مقابله با اپیدمی جرایم خشونت آمیز در لندن مانند چاقوکشی ۳ میلیارد پوند هزینه کرده است.

هزینه‌های مالی که دولت انگلیس برای مقابله با جرایم خشونت آمیز اختصاص داده نشان از آن دارد که سال گذشته بیش از ۳ میلیارد پوند برای این نوع از جرایم هزینه شده است.

سازمان مبارزه و کاهش جرایم همچنین نقشه‌ای تهیه کرده که نشان می‌دهد کدام مناطق در پایتخت انگلیس بیشترین آسیب از اپیدمی جرایم خشونت آمیز دیدند.

به گزارش ایوینینگ استاندارد، این سازمان تخمین زده است که هزینه‌های ناشی از اپیدمی جرایم خشونت آمیز ۴۲۰.۵ میلیون پوند برآورده شده است؛ با استفاده از همین تحلیل، ۱۶۰ هزار مورد چاقوکشی، حمله و جرایم خشونت آمیز در لندن به ثبت رسیده است که ۱.۷ میلیارد پوند هزینه در بر داشته اشت.

بر اساس داده‌های جمع آوری شده از پلیس لندن و دفتر آمار ملی، بیش از ۳۲ هزار سرقت در شهر لندن رخ داده که ۳۹۱ میلیون پوند خسارت به هراه داشته است؛ ۸ هزار و ۳۰۰ پرونده مربوط به تجاوز ۳۳۵ میلیون پوند و ۱۲ هزار و ۲۰۰ مورد جرایم مربوط به آزار و اذیت جنسی ۸۶ میلیون پوند هزینه داشته است.

گزارش‌ها نشان می‌دهند که خشونت‌های خیابانی مانند چاقوکشی در انگلیس به ویژه در پایتخت این کشور وخیم‌تر و شایع‌تر شده است.

بر اساس آمارها، از سال ۲۰۱۶، ۷۴ درصد از قتل‌های به ثبت رسیده با چاقو افزایش داشته و همچنین افردی که به چاقو مورد ضرب و شتم قرار گرفته و در بیمارستان پذیرش شدند تا ۳۲ درصد رشد داشته است.
 

افزایش اپیدمی جرایم خشونت آمیز باعث شده تا از مدارس خواسته شود اقدامات بیشتری برای محافظت از جان جوانان در مقابل باند‌های خلافکار انجام دهند.

آمار‌ها نشان می‌دهند در سال ۲۰۱۹، ۱۴۹ مورد قتل در لندن به ثبت رسید؛ شمار افراد به قتل رسیده با سلاح سرد ۱۶ نفر بیشتر از سال ۲۰۱۸ بوده و ۲۵ نفر از افراد به قتل رسیده نوجوان بودند.

گفته‎های این نماینده انگلیسی در حالی مطرح می‎شود که شمار جرایم مربوط به سلاح سرد که از سوی پلیس انگلیس و دادگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفته طی یک دهه اخیر به بالاترین سطح رسیده است.

بر اساس اعلام وزارت دادگستری، دادگاه‌های انگلیس و ولز رسماً در سال منتهی به سپتامبر ۲۰۱۹، ۲۲ هزار و ۲۸۶ مورد جرایم مربوط به سلاح سرد و گرم رسیدگی کردند؛ این میزان از پرونده‌های جنایی از سال ۲۰۰۹ بالاترین میزان در انگلیس به شمار می‌آید.

بیش از یک پنجم قربانیان خشونت‌های سال ۲۰۱۸ لندن کودکان و نوجوانان بودند؛ ۱۸ نفر از آنان در اثر چاقوکشی جان خود را از دست دادند و پنج نفر با شلیک گلوله کشته شدند.

از آغاز سال ۲۰۱۹ تا ماه مارس دست‌کم  ۱۹ قتل در لندن رخ داده است؛ ۵ نفر از قربانیان ۱۹ سال یا کمتر سن داشتند.

یک کمیسر پلیس متروپولیتن در دسامبر ۲۰۱۸ خشونت خیابانی را اولویت نخست این سازمان دانسته و گفت این معضل در ۱۲ ماه گذشته به شدت "چالش برانگیز" بوده است.

ماه جولای سال ۲۰۱۸ شبکه خبری اسکای نیوز در گزارشی نوشت که شمار زیادی از مردان جوان سیاه پوست در جنگ‌های خیابانی لندن به طرز بی سابقه‌ای کشته می‌شوند.

اسکای نیوز نوشت: با افزایش تعداد باند‌های خشن در لندن شمار جوانان سیاه پوست کشته شده در جنگ‌های خیابانی نیز افزایش یافته است؛ تقریبا نیمی از قربانیان و نیز مظنونان این گونه قتل و عام‌های خیابانی جوانان سیاه پوست هستند. این آمار با توجه به جمعیت ۱۳ درصدی سیاه پوستان ساکن این شهر حیرت انگیز است.
 
ماه اکتبر گذشته پایگاه «ایونینگ استاندارد» در گزارشی به وقوع جرم در لندن پرداخته و نوشت که پلیس این شهر درباره کاهش سن مجرمان و افزایش سطح خشونت در لندن هشدار داده است.

یکی از مقامات ارشد پلیس لندن هشدار داد که رده سنی افرادی که جرایم خشونت‌بار در لندن را انجام می‌دهند در حال کاهش بوده و شدت خشونت در این جرایم رو به افزایش است.
 
آمار‌های رسمی حاکی از آن است که کودکان و نوجوانان عامل نیمی از خشونت‌ها با چاقو در پایتخت انگلیس هستند.

آمار پلیس لندن نشان می‌دهد ۴۱ درصد از افرادی که در ارتباط با چاقوکشی در این شهر بازداشت می‌شوند نوجوانان ۱۵ تا ۱۹ سال هستند.

علاوه بر این ۸ درصد از این جنایت‌ها از سوی نوجوانانی صورت می‌گیرد که در رده سنی ۱۰ تا ۱۴ سال قرار دارند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *