مردم تمایلی به استفاده از رمزهای پویا ندارند!/ تعداد پروندههای کلاهبرداری و فیشینگ، کاهش پیدا نکرده است
سرهنگ کاظمی درباره علت تاخیر در اجرای طرح اظهار کرد: بانکها اعلام کردند در حال ایجاد زیرساختها هستند و به نظر میرسد تا بیستم بهمن ماه، اجرای این طرح سراسری شود.
رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: تاکنون دو بانک این طرح را ایجاد کرده اند، اما هنوز تعداد پروندههای کلاهبرداری و فیشینگ، کاهش پیدا نکرده است.
این مقام انتظامی اظهار کرد: برخی بانکها اعلام کرده اند تراکنشهای بانکی روزانه زیر صدهزارتومان، با همان رمزهای ایستا قابل استفاده است.
وی افزود: ما پیگیر غیرفعال سازی رمزهای دوم دائمی هستیم تا بتوانیم از از این طریق حسابهای بانکی کاربران را در مقابل کلاهبرداران حفاظت کنیم.
سرهنگ کاظمی گفت: به نظر میرسد مردم تمایلی به استفاده از این رمزها ندارند، اما متاسفانه این مسئله بستری برای کلاهبرداریهای اینترنتی ایجاده کرده است.
براساس گزارش میزان، مقرر شده بود که بانکها از اول خردادماه ۹۸ رمز دوم ثابت را حذف کرده تا با جایگزینی رمز یکبارمصرف مقابله جدی با برداشتهای غیرمجاز صورت بگیرد اما این تصمیم تاکنون اجرایی نشده است؛ بر اساس اعلام پلیس، فیشینگ عامل شکلگیری یکسوم جرائم سایبری در کشور است، پیشبینی میشود با جایگزین شده رمز یکبارمصرف از سوی تمامی بانکها میتوان میزان قربانیان فیشینگ را بهطورجدی کاهش داد.