صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حضرت «فاطمه زهرا (س)»سبک زندگی اسلامی را عملاً به اجرا گذاشتند/دفاع ازحق را سیره سیاسی حضرت «فاطمه زهرا (س)» بود

۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۰:۰۱
کد خبر: ۵۹۱۳۴۴
کارشناس علوم قرآنی گفت: حضرت «فاطمه زهرا (س)» دفاع از حق را سیره سیاسی خود قرار داده بود و در راه احقاق آن تلاش فراوانی کرد و سرانجام جان مبارکشان را در همین راه از دست دادند، بی‌بصیرتی و نا‌آگاهی مردم پس از رحلت «پیامبر اکرم (ص)» بزرگترین مشکل حضرت «صدیقه کبری (س)»محسوب می‌شد.

محمد حسین مبارکی کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی میزان پیرامون الگو برداری از حضرت «فاطمه زهرا (س)» گفت: حضرت «فاطمه زهرا (س)» به عنوان اول بانوی عالم شناخته می‌شود، ایشان الگوی و اسوه بزرگ برای تمام مردم دنیا محسوب می‌شوند. 

وی در همین راستا ادامه داد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» تربیت یافته «رسول اکرم (ص)» بودند لذا در تمام ابعاد زندگی رویکردی ارزشمند را در پیش گرفتند. حضرت «صدیقه کبری (س)» سبک زندگی اسلامی را عملا در زندگی به اجرا درآورند.
مبارکی دفاع از حق را سیره سیاسی حضرت «فاطمه زهرا (س)» دانست و ابراز کرد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» دفاع از حق را سیره سیاسی خود قرار داده بود و در راه احقاق آن تلاش فراوانی کرد و سرانجام جان مبارکشان را در همین راه از دست دادند، بی‌بصیرتی و نا‌آگاهی مردم پس از رحلت «پیامبر اکرم (ص)» بزرگترین مشکل حضرت «صدیقه کبری (س)»محسوب می‌شد. 

وی نگرانی حضرت «فاطمه زهرا (س)» را از خطر نابودی و کج روی اسلام پس از رحلت «پیامبراکرم (ص)» را عامل بزرگ حضور در صحنه‌های مختلف این بانوی بزرگوار اعلام کرد و افزود: حضرت «فاطمه زهرا (س)» پس از رحلت «پیامبراکرم (ص)» خطر کج روی و نابودی در دینی را که پدر بزرگوارشان با خون دل‌های فراوان ایجاد کرده بودند احساس کردند، از سوی دیگر بالا گرفتن تب قدرت بین جامعه چالش‌های فراوانی را به دنبال داشت، حضرت «صدیقه کبری (س)» تلاش داشتند تا با معرفی ولایت مسیر مناسب و درست را پیش روی جامعه اسلامی قرار دهند.
 
وی به خطبه فدکیه و خطبه مسجد شهرمدینه که در آن نخست حضرت «فاطمه زهرا (س)» دشمنان را مورد ماخذ قرار داد اشاره و ابراز کرد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» تلاش کردند تا با حضور در عرصه‌های اجتماعی در عین حفظ عفت، گام‌های خوبی را به منظور پرده‌برداری از چهره دشمنان در پیش بگیرید، اما مردم بی‌بصریت با بی‌تفاوتی از کنار حقایق گذشتند و تلاش دختر عزیز «پیامبراکرم (ص)» را نادیده گرفتند. 
 
وی نگاه امیر المومنین (ع)» در مورد حضرت «فاطمه زهرا (س)» را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: حضرت «علی (ع)» پیوسته به همسری حضرت «فاطمه زهرا (س)» افتخار می‌کردند، در تاریخ آمده است «امیرالمومنین (ع)» فرمودند: من به نعمتی که فرازنده هفت آسمان برای من فرستاد و مرا به آن اختصاص داد، افتخار می‌کنم. در جایی دیگر بیان کرده‌اند حضرت «صدیقه کبری (س)» همسری بود که در همه حال همراه و همدم من بودند و تاکید داشتند که حضرت «زهرا (س)» محبوبی است که حبیب دیگری نمی‌تواند جای او را بگیرد و برای غیر او در قلب من جایی نیست. 

مبارکی ابعاد شخصیتی و جایگاه حضرت «فاطمه زهرا (س)» از نگاه «امام صادق(ع)» را مورد بررسی قرار داد و خاطرنشان کرد: «امام صادق (ع)» در هنگام بررسی آیه شریفه «انا انزلناه فی لیلة القدر» به عظمت حضرت «فاطمه زهرا (س)» اشاره داشته اند و فرموده‌اند: منظور از «لیله» فاطمه و منظور از «قدر» خداوند است. هر کس فاطمه را آن گونه که سزاوار است بشناسد، «لیلة القدر» را درک کرده است.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *