صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ظفر با سیمرغ به فضا می‌رود؛ در دهه فجر «اتفاق بزرگ» ماهواره‌ای رخ خواهد داد

۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۷:۱۲
کد خبر: ۵۹۱۰۲۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ماهواره «ظفر» در دهه فجر با ماهواره‌بَر «سیمرغ» به فضا پرتاب می‌شود، گفت: با توضیحات مسئولان در جلسه عصر امروز این کمیسیون، مشخص شد بحمدالله اقدامات بسیار خوبی در زمینه پرتاب ماهواره در کشور صورت گرفته است.
حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: بررسی قابلیت ماهواره ظفر در دستور این جلسه  قرار داشت.

وی افزود: مسئولانی از وزارت «دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح»، وزارت «ارتباطات و فناوری اطلاعات» و دانشگاه صنعتی شریف در جلسه کمیسیون حاضر شدند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: مسئولان در رابطه با اقدامات و پیشرفت‌هایی که در تکنولوژی ماهواره انجام گرفته است، اعم از زیرساخت‌های تولید حامل ماهواره، ماهواره‌بَر و همچنین زیرساخت‌های پرتاب و تولید ماهواره مباحثی را مطرح کردند.

ذوالنور اظهار داشت: همچنین در این جلسه مشخص شد بحمدالله اقدامات بسیار خوبی در زمینه پرتاب ماهواره در کشور صورت گرفته است.

وی در ادامه با بیان اینکه کشور‌های متعددی در جهان وجود دارند که یا مالکیت ماهواره هستند و یا در تکنولوژی ساخت ماهواره دخیل‌اند، بیان داشت: تقریباً بالای ۹۰ کشور در دنیا توانایی ساخت ماهواره را دارند، اما توانایی ساخت‌شان به صورت مشترک آن هم با کشور‌هایی نظیر روسیه، چین و برخی از کشور‌های اروپایی است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه کشور‌هایی که به طور مستقل قادرند از صفر تا صد ماهواره را بسازند و قطعات آن را تولید کنند محدود هستند، تصریح کرد: کشور‌هایی که توان پرتاب ماهواره را دارند یعنی دارای سکوی پرتاب، تجهیزات و امکانات پرتاب، تکنولوژی پرتاب و دانش فنی و عملیاتی پرتاب ماهواره هستند در دنیا معمولاً به عدد انگشتان دو دست نمی‌رسند. این در حالی است که جمهوری اسلامی جز همین معدود کشورهاست چرا که ایران قادر است هم ماهواره بسازد و هم سکوی پرتاب داشته باشد.

ذوالنور با بیان اینکه در گذشته، ۴ ماهواره به فضا پرتاب کردیم، اظهار داشت: این ماهواره‌ها با ماهواره‌بر‌های سیمرغ و سفیر انجام گرفت، همچنین ما سفیر یک و دو را داشتیم که ماهواره‌هایی نظیر امید و نوید را پرتاب کرد و بحمدالله ماهواره‌ای که قرار است در دهه فجر به فضا پرتاب شود از طریق ماهواره‌بَر سیمرغ انجام خواهد گرفت.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه پرتاب ماهواره ظفر در دهه فجر اتفاق بزرگی است که رخ خواهد داد گفت: یقین پیرو این موضوع شاهد یک سری تحولات جدید در موضوع ارتباطات در کشور خواهیم بود لذا این مطالب از جمله مطالبی بود که در جلسه امروز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مسئولین حاضر در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام گرفته و ویژگی‌هایی که ماهواره جدید دارد، ارائه کردند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *