صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معامله قرن؛ چرا ترامپ، نتانیاهو و گانتز را به کاخ سفید فراخواند؟

۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۹۰۷۵۸
فرستاده پیشین آمریکا در امور رژیم صهیونیستی و فلسطین ضمن بیان این مطلب که طرح موسوم به معامله قرن در راستای صلح نیست، می‌گوید که این طرح از ابتدا تا پایان پوچ و بیهوده است.

به گزارش گروه بین الملل ؛ هفته گذشته رسانه‌های رژیم صهیونیستی از احتمال رونمایی از طرح به اصطلاح صلح آمریکا موسوم به «معامله قرن» و دعوت کاخ سفید از «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، و «بنی گانتز»، رئیس حزب آبی و سفید دو رقیب نتانیاهو در انتخابات ماه مارس، برای شرکت در نشست رونمایی از این طرح خبر دادند.

کاخ سفید در پی انتشار این گزارش‌ها، دعوت از گانتز و نتانیاهو برای شرکت در نشستی مشترک با «دونالد ترامپ» را تایید کرد.

با این وجود بنی گانتز و مقامات حزب آبی و سفید دیدار مشترک با ترامپ را نپذیرفته و اعلام کردند که گانتز به صورت جداگانه با ترامپ دیدار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید:

 

پایگاه روزنامه «نیویورک تایمز» در مطلبی به بررسی رونمایی معامله قرن در شرایط فعلی و در آستانه انتخابات در اراضی اشغالی پرداخته و می‌نویسد: «کارشناسان طرح صلح ترامپ برای خاورمیانه را تلاشی برای کمک به انتخاب مجدد نتانیاهو در انتخابات اسرائیل می‌دانند.»

در این مطلب آمده است: «کارشناسان امور خاورمیانه این طرح را عمدتا تقویت کننده‌ای برای کمپین ناامید کننده نتانیاهو برای ماندن در قدرت می‌دانند.»

نیویورک تایمز به دیدار گانتز و ترامپ بدون حضور نتانیاهو اشاره کرده و می‌نویسد: «گانتز ابتدا در برابر دعوت کاخ سفید مقاومت کرد؛ گانتز این دعوت را یک دام سیاسی در راستای پیروزی نتانیاهو در انتخابات می‌دانست.»

«مارتین اس. ایندیک»، نماینده ویژه دولت «باراک اوباما» در امور رژیم صهیونیستی و فلسطین در گفت‎وگو با نیویورک تایمز می‌گوید: «انجام این کار در میانه انتخابات اسرائیل بدون هیچگونه مشارکت فلسطینیان و بدون هیچگونه قصدی برای پیگیری آن با هیچکدام از شرکت کننده ها، نشان می‌دهد که این طرح به هیچ وجه یک طرح صلح نیست.»

«مارتین ایندیک» طرح معامله قرن را «از ابتدا تا پایان بیهوده» توصیف کرده است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *