صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«فدک ذوالفقار فاطمه (س)»؛ روایتی از کشف و بازگو کردن حقایق سرزمین فدک

۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۹:۲۶
کد خبر: ۵۹۰۷۱۲
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
کتاب «فدک ذوالفقار فاطمه (س)» با بررسی قسمتی از تاریخ اسلام، سعی نموده ضمن تحقیقی گذرا پیرامون سرزمین فدک به کشف و بازگو کردن حقایق آن بپردازد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، کتاب «فدک ذوالفقار فاطمه (س)» با بررسی قسمتی از تاریخ اسلام، سعی نموده با استناد از منابع اهل سنت و شیعه، ضمن تحقیقی گذرا پیرامون سرزمین فدک به کشف و بازگو کردن حقایق آن بپردازد و با بررسی موشکافانه مشخصات فدک و کیفیت انتقال آن به «حضرت «فاطمه (س)» و انگیزه‌های غصب فدک توسط مدعیان دروغین خلافت «پیامبر اکرم (ص)» و نیز چگونگی اقدامات گوناگون «حضرت زهرا (س)» در بازپس گیری آن بپردازد. با این هدف که با تبیین اسرار نهفته فدک، زمینه‌های آگاهی عمومی نسبت به بنیان‌های ولایت، گسترش بیشتری یافته و ره پویان راه انتظار حضرت را غنایی افزون‌تر در دفاع از آرمان‌های حیات بخش آن بزرگوار فراهم نماید.

زندگانی کوتاه صدیقه طاهره، «حضرت زهرا (س)»، در تاریخ سراسر حماسه و جهاد و شهادت «اسلام ولایت» جلوه‌ای ویژه دارد، سلوک او، ارشادات او، خطبه های او، گریه های او، و حتی وصیت های او بر شبانه غسل دادن و دفن کردن، و پنهان نگاه داشتن قبر او، همگی رنگی از قیامی بیداری بخش، و ستیری آشتی ناپذیر، با سردمداران و سرسپردگان «اسلام خلافت» دارد.

در برشی از کتاب می‌خوانیم: او اگر از ارث «پیامبراکرم(ص)» سخن می‌گوید، و در برابر مخالفانش با منطق قرآن و عقل و کلام «پیامبراکرم(ص)» به احتجاج برمی خیزد، نه فقط ارث از دست رفته‌ خویش را می‌طلبد، بلکه دل در پی آن میراث گرانبهایی دارد که با از دست رفتن آن، امت پیامبر صلی اللَّه علیه و آله و سلم به ضلالت کشیده می‌شوند و حتی آن میراث گرانبهای دیگر، یعنی «قرآن» نیز به تنهایی هدایت آنان را تضمین نتواند کرد.

او اگر در فراق «پیامبر اکرم (ص)» گریه می‌کند، نه فقط به خاطر تسکین قلب دردمند و هجران کشیده‌ی خویش است، بلکه از آن رو می‌گرید که امت اسلام را، در معرض فراق پیام و فقدان مرام او می‌بیند.

او اگر برای استرداد فدک فریاد می‌کشد، نه برای زمین پربار و آب سرشار و نخل بی شمار فدک، بلکه برای استقرار نظام ولایتی است که بر قاعده‌ی اقتصادی فدک تکیه دارد.

کیست که نداند مطالبه‌ی فدک جز مطالبه‌ی وصایت و امامت أمیرالمؤمنین علیه السلام نیست؟!
کیست که نداند درخواست فدک، غیر از درخواست عزت و اقتدار ادامه دهندگان حقیقی راه رسالت نیست؟!
فدک اگر چه رنگی از خاک دارد، اما فدک فاطمه علیهاالسلام اکسیر حیات اسلام محمدی است!
فدک اگر چه در جغرافیای مدینه یافت می‌شود، اما فدک فاطمه علیهاالسلام در سر تا سر تاریخ اسلام، و گوشه گوشه‌ی جغرافیای حضور مسلمانان، و در همه‌ی ادوار پس از پیامبر گسترش می‌یابد!
فدک اگر چه میراثی غصب شده است، اما فدک فاطمه علیهاالسلام همواره گواهی صادق بر بیداد غاصبان خلافت الهی است!
فدک فاطمه علیهاالسلام عرصه‌ی یک جهاد همیشگی است!
فدک، ذوالفقار فاطمه علیهاالسلام است!

آنچه پیش رو دارید تحقیقی گذرا پیرامون فدک است که با تکیه بر شواهد گوناگون، و اسناد و مدارک غیر قابل انکار که غالبا از کتب مورد قبول انتخاب شده و توسط انتشارات جمکران به چاپ رسیده است.

انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *