رضایی: سیاست ما برای عدم اعزام برخی تیمها ربطی به پول ندارد
وی ادامه داد: در آن زمان نمیدانستیم کدام رشتهها کسب سهمیه میکنند. در سالهای ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ نتایج رقبا و همینطور نتایج تیمهای خودمان را مدنظر قرار دادیم و در ادامه نتایج ۲۰۱۷ را حذف کردیم. سیاست ما برای عدم اعزام برخی تیمها اصلا ربطی به پول ندارد. ما پول مربیان را کامل پرداخت و همه اردوها را برگزار کردهایم.
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک تصریح کرد: قطعا این تصمیم را دوباره به هیئت اجرایی خواهیم برد. پولی که از این طریق صرفهجویی کنیم را میتوانیم صرف استعدادیابی کنیم تا بتوانیم در رویدادهای آینده موفق باشیم. اگر هئیت اجرایی تصمیمش را تغییر دهد من همان را انجام میدهم، اما با ۱۸۰ نفر هم همان ۳۰ مدال را میگیریم. ما هیچ کشمکشی با فدراسیون تیراندازی با کمان نداشتیم و بر اساس آییننامه عمل میکنیم.
دبیراجرایی کمیته ملی پارالمپیک افزود: پس از دریافت پیشنهادات، اصلاحاتی توسط ما صورت گرفت و در نهایت با حضور رؤسای فدراسیونهای مرتبط تصویب و برای اجرا به ابلاغ نهایی رسید. در بازیهای پاراآسیایی جاکارتا هم این سیاست اجرا شد که در بین ۴۴ کشور توانستیم به عنوان سومی برسیم.
رضایی در خصوص اینکه برخیها این موضوع را عنوان کردهاند شتابزده و غیرمنطقی عمل کردهایم، گفت: ماه گذشته تمام این موضوعات را در هیئت اجرایی با حضور تمام رؤسای فدراسیونها تصویب کردیم. سیاست ما بر اساس ۴ گروه طلا، نقره، برنز و قهرمانان آسیا بوده است و بر این اساس هم پیش خواهد رفت.
وی گفت: دلیل اجرای این سیاست مسائل مالی نیست و تنها نهاد ورزشی هستیم که ۹ ماه حقوقها را پرداخت کردهایم و یک ریال به هیچ فدراسیونی بدهکار نیستیم. همچنین در کنار برگزاری اردوی تیم ملی در کیش، حقوق مربیان را به آنها دادهایم. یا باید این هدفگذاری و سیاست را نادیده بگیریم و بدون هیچ برنامهای احساس را وارد این روند و حرکت کنیم یا همین مسیر را ادامه دهیم.
دبیراجرایی کمیته ملی پارالمپیک تصریح کرد: همین اکنون ۳۹ سهمیه داریم که تقریبا کاروانی ۷۰ نفره میشود. ما میتوانیم با همین تعداد همانقدر مدال بگیریم که با کاروانی ۱۸۰ نفره اعزام شویم، بدون حتی یک برنز بالاتر و پایینتر. اگر فردا به من دستور دهند تمام ورزشکاران را اعزام کنیم، حاضریم برای رشتههایی که سهمیه نگرفتهاند، وایلد کارت بگیریم.
رضایی در خصوص تغییر شانس مدالهای رشته پاراتیراندازی با کمان اظهار داشت: در این رابطه هدفگذاریهایی را برای فدراسیونهای مربوطه درخصوص انتخاب ورزشکاران و مربی و نحوه برگزاری اردوها اعلام میکنیم. در مقایسه با سایر حریفان در دوران افت قرار داریم. امروز ۶ ماه تا پارالمپیک زمان باقیمانده که تمام این پیشبینیها را میتواند دستخوش تغییر کند.
وی در خصوص عدم اعزام رشتههایی مانند بسکتبال باویلچر و امکان رفتن برخی از این ورزشکاران از تیم ملی گفت: سیاستهای ما تعریف شده است و چیزی در حدود ۱۵ میلیارد هزینه اعزام خواهد شد. به نظرتان اگر ما این مبلغ را در ردههای پای سرمایهگذاری کنیم بهتر است یا اینکه اعزام بیهدف داشته باشیم. نکته جالب توجه این است که فدراسیون جانبازان و معلولین و فدراسیون نابینایان همین سیاستهای ما را تأیید کردهاند. چرا در آن زمان در ۱۸ ماه قبل هیچ واکنش خاصی نسبت به این اتفاقات نداشتند. من ۸ ماه است اینجا هستم و شاید ۸ ماه دیگر در این سمت نباشم. اعزام کسانی که سهمیه پارالمپیک کسب کردهاند، اما هدفگذاری و سیاست چه میشود. همین امروز هم اگر هیئت اجرایی تصمیم به تغییر سیاستها داشته باشند من مشکلی با این نظر نخواهم داشت. اگر قرار بر این باشد هر ورزشکاری اعزام نمیشود تهدید کند که کار قشنگی نخواهد بود. ورزش جانبازان و معلولین مانند ورزشکاران سالم حرفهای است و یا ما باید این نگرش را داشته باشیم و بر اساس برنامهریزی و سیاستگذاری عمل کنیم یا مانند برخیها احساسی عمل کنیم.
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک افزود: در مسائل فنی باید دید فنی و منطقی داشته باشیم و احساسی تصمیمگیری کنیم. سیاستی که از قبل اعلام شده بود و همگان هم از آن اطلاع داشتند. از هفته آینده ثبتنام نهایی رشتهها شروع میشود و تا اردیبهشت ادامه خواهد داشت. آیا این تضمین را میدهید، لژیونری که حقوق دلاری میگیرد تیمش را رها کند و برای تمرین به ایران وارد شود؟ ما دغدغه داریم و دوست داریم تعداد بیشتر باشد و جلسهای مجدد برگزار میکنیم تا در مورد این اتفاق تصمیمگیری نهایی شود. روز گذشته (شنبه) ۲۷ هزار یورو برای لوازم دوومیدانی پول پرداخت کردیم.