برگزاری دوره آموزشی با عنوان «حفاظت و پیشگیری از خروج اطلاعات موجود در رایانه و جنگ نرم»
در این دوره به مطالب مهمی از جمله اهمیت امنیت اطلاعات، شناخت انواع تهدیدات، حملات سایبری و روشهای مقابله با حملات سایبری پرداخته شد و در پایان دوره فراگیران در آزمون کتبی دوره شرکت نمودند.
سعید محوری مدیرکل اداره ثبت اسناد و املاک استان بوشهر در حاشیه برگزاری این دوره آموزشی گفت: این کلاس آموزشی با هدف آشناسازی کارکنان با راهکارهای امنیتی جهت حفاظت و امنیت در سیستمهای رایانهای، شناخت اجمالی از مفاهیم و ابزارهای مورد استفاده نفوذ به جهت تخریب و یا سرقت اطلاعات ارایه شده و همچنین راهکارهای جلوگیری و مقابله با تهدیدات بررسی گردید و نکات مهمی که میتواند کمک شایانی به امنیت اطلاعات و اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک نماید، مورد بحث قرار گرفت.
وی افزود: جنگ نرم به هر گونه اقدام روانی و تبلیغاتی گفته میشود که هدف آن جامعه یا گروه است و عمده تفاوت آن با جنگ سخت (نظامی )، عدم درگیری و استفاده از سلاحهای نظامی میباشد زیرا در جنگ نرم از سلاحهای تبلیغاتی و اعتقادی استفاده میشود؛ به تعبیر دیگر جنگ نرم استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و ابزارهای مربوط به آن به منظور تاثیرگذاری بر عقاید، فرهنگ، سیاست، احساسات، تمایلات، رفتار و مختصات فکری دشمن با توسل به شیوههایی که موجب پیشرفت مقاصد امنیت ملی میشود، است.
بیشتر بخوانید:
وی با اشاره به گستردگی جنگ نرم و لزوم آشنایی همکاران با فضای جنگ نرم افزود: در جنگ نرم از ابزار روز استفاده میكنند؛ در این نوع جنگ، از پیشرفته ترین تكنیكهای روز استفاده میگردد. فضای مجازی و سایبری، محیط اصلی جنگ نرم در شرایط كنونی به حساب میآید. این فضا، امكان اغواگری با ایجاد جاذبههای گوناگون و خلق بسترهای لازم برای سوار شدن به امواج احساسات را به خوبی فراهم میسازد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر تصریح کرد: در حالی که بیش از ۹۷ درصد امور در سازمان ثبت اسناد و املاک اکنرونیکی هستند اما باید توجه کنیم که مهمترین کار در کنار این اقدام، امنیت اطلاعات و آرشیوهای الکترونیکی و همچنین به روزرسانی و یکپارچگی سامانههاست چرا که جزیرهای بودن این خدمات، خدمت رسانی را با کندی مواجه میکند.