صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حضور بازیگران تئاتر در سینما ارتقا درجه نیست/تئاتر کار کردن هر روز سخت‌تر می‌شود

۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۸:۳۱
کد خبر: ۵۸۹۷۸۵
کارگردان نمایش «زندگی یک رویاست» گفت: بازیگری برای من تجربه کسب کردن است، حضور بازیگر تئاتر در سینما را ترفیع و رشد نمی‌بینم، از نظر من این اتفاق تنها فعالیت در مدیومی دیگر است.

سعید تقوایی بازیگر و کارگردان جوان تئاتر در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه تئاتر گفت: در حال نمایش «زندگی یک رویاست» به نویسندگی «مهدی میرباقری» را روی صحنه دارم، این نمایش هر شب در تماشاخانه مهرگان روی صحنه می‌رود.

وی در همین راستا ادامه داد: نمایش «زندگی یک رویاست» سومین تجربه حرفه‌ای کارگردانی من در تئاتر محسوب می‌شود، پیش از نمایش «آخرین نبرد» را در سال ۹۶ و برفراز برجک‌ها را در سال ۹۷ روی صحنه تئاتر برده ام.

کارگردان نمایش «زندگی یک رویاست» درباره مضمون این اثر افزود: نمایش زندگی یک رویاست برشی از زندگی یک خانواده شکست خورده و از هم گسسته است که بعد از فوت پدر خانواده در آستانه فروپاشی کامل است. تمام افراد این خانواده به نوعی دچار عقده‌ها و شکست‌های بسیاری هستند که باعث مشکلات روحی و روانی بسیاری در آن‌ها شده است.

وی درباره شیوه کارگردانی سومین اثر خود اضافه کرد: زندگی یک رؤیاست یک روایت کلی و خطی دارد و بسیار خرده روایت و شکست‌های زمانی در متن و در اجرا هم به نوعی ضد روایت عمل می‌کند. اما با استفاده از نریشن و پخش ویدئو‌هایی خط اصلی داستان و اطلاعات مورد نیاز مخاطب را هم فراهم و منتقل می‌کند. این اثر سبک اجرایی خاص و نویی دارد که با تلفیق سبک‌های اجرایی مختلف و استفاده از المان‌های تئاتر شرق آسیا و ترکیبش با فنون نمایشی دیگر خوراکی متنوع به مخاطب می‌دهد.

بازیگر نمایش «آخرین نبرد» پیرامون مشکلات امروز عرصه هنر‌های نمایشی اضافه کرد: متاسفانه تئاتر کار کردن هر روز سخت‌تر می‌شود، مشکلات مالی برای تولید یک اثر نمایشی به شدت زیاد شده است، از طرفی امید به موفقیت در وضعیتی که بسیاری از آثار یا روی صحنه نمی‌روند و یا اگر بروند به سختی مخاطب جذب می‌کنند، بسیار کم شده است.

وی درباره عدم توجه تماشاخانه‌های دولتی به نسل جوان اظهار کرد: متاسفانه تماشاخانه‌های برای نسل جوان آرزو شده است، جوانان در حالی نمی‌توانند در تماشاخانه‌های دولتی اجرا بروند که پیشکسوتان این عرصه و برخی اسامی بزرگ در تئاتر امروز به راحتی و با بیست روز تمرین اثری به شدت بی کیفیت را در همین تماشاخانه‌های دولتی روی صحنه می‌برند.

تقوایی در همین رابطه ادامه داد: متاسفانه سالن‌های دولتی بدون هیچ قانون مشخصی به برخی افراد تخصیص داده می‌شود، افرادی که با روی بردن آثارشان هیچ تغییری در تئاتر ایجاد نمی‌کنند، از سویی جوانان تنها راهشان اجرا در تماشاخانه‌های خصوصی است، اما در کمال تاسف می‌بینیم که این تماشاخانه‌ها هم نهایت سوء استفاده را از این موقعیت و نسل جوان می‌کنند.

تقوایی درباره نگاه ویژه برخی بازیگران جوان تئاتر به سینما خاطرنشان کرد: بله بسیاری از بازیگران جوان شاید به حضور سینما فکر کنند، شخص من هم در ابتدای راه به حضور در سینما فکر می‌کردم، اما هم اکنون این طور نیست، بازیگری برای من تجربه کسب کردن است، حضور بازیگر تئاتر در سینما را ترفیع و رشد نمی‌بینم، از نظر من این اتفاق تنها فعالیت در مدیومی دیگر است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *