ماجرای حمایت ۸ میلیاردی شهرداری از جشنواره فیلم فجر چه بود؟
وی با بیان اینکه اگر شهرداری در لایحه بودجه سالانه خود حمایت مالی از جشنواره فیلم فجر را درج نکرده و مصوبه شورا ندارد این کار خلاف قانون است، افزود: شهرداری تهران در راستای ماموریت خود طبق قانون و مصوبهای که شورا تکلیف کرده باید منابع مالی را هزینه کند.
این عضو سابق شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه متاسفانه شهرداری بعد از سالها هنوز مطالبات بسیاری به برخی پیمانکاران دارد، تصریح کرد: بیشتر ماموارن رفت و روب شهری طلب خود را با بهانههای نداشتن بودجه دریافت نکرده اند از این رو این نوع بذل و بخششها توجیه منطقی ندارد.
وی با بیان اینکه حمایت مالی از جشنواره فیلم فجر مصداق تبلیغ از خود و خودنمایی شهرداری است، گفت: بهتر است شهرداری از تصمیمات احساسی پرهیز کند و بر اساس منطق به هزینه کرد منابع بپردازد.
این عضو سابق شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه شهردار در مورد تکمیل پروژههای عمرانی و همچنین پرداخت مطالبات پیمانکاران مدام از کمبود بودجه دم میزند، افزود: حمایتها و بذل و بخششهایی از این حیث نشان میدهد که شهردار در گفتار خود صادق نیست.
قناعتی با بیان اینکه اگر شهرداری در روزهای منتهی به پایان سال مطالبات ماموران شهری و پیمانکاران را بپردازد واجبتر است، تصریح کرد: شهرداری بهتر از با تسویه بدهیهای خود تبلیغ کند.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری مشغول فعالیتهای رسانهای برای خوب جلوه دادن عملکرد خود شده است، افزود: هزینه کرد منابع شهرداری در جای دیگر مصداق تخلف است.
قناعتی با بیان اینکه در شورای پیشین مبلغی درحدود ۵ میلیارد تومان برای اربعین تصویب شد، گفت: هر چند این مبلغ برای مردم کشورمان هزینه شد، اما همین افرادی که در حال حاضر مسئولیت دارند جنجال به پا کردند که چرا باید چنین هزینههایی شود در حالی که این موضوع مصوبه شورا را نیز داشت.
وی ادامه داد: در حال حاضر تخصیص ۸ میلیارد به جشنواره فیلم فجر برای آقایان هیچ جای تاملی نداشته از این رو لازم است اولویتها دوباره بازنویسی شود.