حضرت «فاطمه زهرا (س)» حامی بزرگ ولایت در زمانه خود بودند
کارشناس علوم قرآنی گفت: تمام زندگی حضرت «فاطمه زهرا (س)» سراسر درس است، ایشان زندگی بسیار سادهای داشتند. این بانوی بزرگ، سبک زندگی اسلامی را به مردم و جامعه آموزش دادند.
وی در همین راستا ادامه داد: سبک زندگی حضرت «فاطمه زهرا (س)» ابعاد و مختصات ویژهای دارد، حضورشان در جامعه، سخنرانی و روشنگری در راه حمایت از ولایت و ایستادگی در مقابل ظلم و ستم از ابعاد شخصیتی این بانوی بزرگ است، حضرت «فاطمه زهرا (س)» حامی بزرگ ولایت در زمان زندگی خود بود.
رضایی رابطه دین با سیاست از منظر سیره حضرت «فاطمه زهرا (س)» را مورد بررسی قرار داد و تاکید کرد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» توانست رابطه عمیق و تنگاتنگ دین و سیاست را به مردم نشان دهد، ایشان در طول زندگی به جامعه اسلامی نشان داد دین تنها به سرنوشت آخرتی مردم در رابطه نیست، بلکه دین برای آخرت مردم قوانین و آموزههایی داشته است.
این کارشناس علوم قرآنی نقش حضرت «فاطمه زهرا (س)» را در راستای اعتلا و زنده نگهداشتن دین اسلام مورد بررسی قرار داد و افزود: حضرت «فاطمه زهرا (س)» علاوه بر نقش تربیتی و هدایتی زمینه را برای اعتلای حکومت دینی فراهم ساختند، لذا بلافاصله پس از درگذشت «رسول خدا (ص)» نسبت به سرنوشت سیاسی مسلمانان احساس مسئولیت نموده و برای حمایت از ولایت امام «علی (ع)» که بیش از همه شایستگی رهبری امت اسلامی را داشتند، فعالیتهای سیاسی خویش را آغاز نمودند.
وی جایگاه حضرت «فاطمه زهرا (س)» از دید قرآن را تبیین و تصریح کرد: جایگاه حضرت «فاطمه زهرا (س)» به عنوان الگوی بانوان جهان و از دید قرآن کریم قابل توجه است، در تفسیر سوره انسان، از شان حضرت «صدیقه کبری (س)» و «ائمه اطهار (ع)» سخن به میان آمده است، این سوره در زمانی نازل شده که فرزندان حضرت «فاطمه زهرا (س)» بیمار بودند و ایشان به همراه امام «علی (ع)» نذر برای بهبودیشان کردند.
رضایی به حدیث «کساء» به عنوان نمونهای از فضائل حضرت «فاطمه زهرا (س)» اشاره و خاطرنشان کرد: همه در مورد حدیث کساء و بیان فضائل «ائمه معصومین (ع)» به کرات سخنانی شنیدهایم، در این دعا بانوی نمونه اسلام به عنوان یکی از اصحاب «کساء» نام برده شده است.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *