صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برآورد خسارت ۷۵۰ میلیارد تومانی بخش کشاورزی در سیستان و بلوچستان

۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۸:۰۱
کد خبر: ۵۸۹۱۳۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: سیل در استان سیستان و بلوچستان، حدود ۷۵۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرده است.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، عباس کشاورز درباره میزان خسارت این سیل در بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: حدود ۲۵ هزار هکتار از بخش زراعت در سیل این استان از بین رفته است و از این میزان ۱۰ هزار هکتار آن سبزی و صیفی آماده برداشت بوده است که این موضوع سبب شد تا خسارت‌ها سنگین شود.

کشاورز با تاکید بر اینکه ۷ هزار هکتار از باغات به خصوص باغات موز در این سیل از بین رفته است، ادامه داد: بیش از ۴ هزار هکتار باغات در مناطق زرآباد و دشتیاری از بین رفته است و این باغات شامل باغات خرما و سایر محصولات بوده است.

وی در خصوص خسارت در حوزه دام و طیور نیز گفت: سیل ۸ هزار راس دام را با خود برد که ۹۳۰ راس از آن‌ها دام سنگین و مابقی آن دام سبک بوده است.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه به بخش شیلات نیز خسارت وارد شده است، گفت: ۲۵۰۰ هکتار از استخر‌های پرورشی میگو بر اثر سیل تخریب شده است.

وی با اشاره به خسارت وارده در بخش زیربنایی، گفت: در سیل اخیر استان، قنوات، لوله کشی آب و شبکه‌های آبیاری تحت فشار نیز خسارت دیده اند.

کشاورز یادآور شد: برای بررسی میزان خسارت در سیل سیستان و بلوچستان ۴ اکیپ در زمینه آب و خاک، زراعت، دام و طیور و باغبانی به منطقه فرستاده شده و از شهرستان‌های مختلف سیل‌زده بازدید کردند تا اطلاعات دقیق خسارت را ارائه دهند.

وی با اشاره به اینکه ۱۵۰۰ تن خوراک دام برای دام‌هایی که در مناطق سیل‌زده هستند و به علوفه دسترسی ندارند، ارسال شده است، تصریح کرد: در صورت لزوم نیز مجدداً خوراک دام به این مناطق ارسال خواهد شد و مشکلی در این زمینه و برای تامین آن وجود ندارد.

کشاورز با بیان اینکه اقدامات اولیه نیز از نظر بهداشتی در خصوص دام‌هایی تلف شده نیز انجام شده است، گفت: در صورت رها شدن و دفن نشدن دام‌های مرده، شاهد بیماری و شیوع آن در منطقه می‌بودیم که کاملا مدیریت شد.

وی ادامه داد: بذر برای کشت بهاره نیز برای محصولات مورد نیاز به اندازه کافی تدارک دیده شده که به زودی ارسال خواهد شد.

کشاورز گفت: برنامه‌های خوبی برای بخش‌های مختلف در باغات، شیلات و آبیاری برنامه‌ریزی شده و این منطقه مستعد برای نباتات گرمسیری است.

وی ادامه داد: در سه تا چهار ماه آینده برنامه اصلاح و جایگزینی باغات از بین رفته را با محصولات و نهاده‌های جدید تهیه خواهد شد و به باغدران در این بخش کمک خواهیم کرد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه دولت نیز همراه مردم سیل زده این استان خواهد بود، اظهار کرد: مردم نگران نباشند دولت خسارت‌ها را جبران و به آنان کمک خواهد کرد.

وی اظهار کرد: در دولت پیشنهاد کرده ام برای مواردی که از بین رفته جبران خسارت شود و همچنین نهاده‌های جایگزین را تأمین کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *