پویش بخشایش فاطمی (س) برای آزادی زنان زندانی
ستاد ملی صبر با الگوگیری از سیره و روش حضرت فاطمه زهرا علیها السّلام، پویش بخشایش فاطمی را همزمان با شهادت ایشان از اول بهمن ماه تا ۲۶ بهمن مصادف با ولادت آن حضرت راه اندازی کرده است تا با همکاری پیروان راستینش، پیام صلح، بخشایش و رضایت را که در تمام طول زندگی دختر نبی اسلام (ص) وجود داشته است، به جهانیان معرفی کند.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، ستاد ملی صبر با الگوگیری از سیره و روش حضرت فاطمه زهرا علیها السّلام، پویش بخشایش فاطمی را همزمان با شهادت ایشان از اول بهمن ماه تا ۲۶ بهمن مصادف با ولادت آن حضرت راه اندازی کرده است تا با همکاری پیروان راستینش، پیام صلح، بخشایش و رضایت را که در تمام طول زندگی دختر نبی اسلام (ص) وجود داشته است، به جهانیان معرفی کند.
ایثار یکى از والاترین ویژگى هاى اخلاقى است. ایثارگر با گذر از خود و ابراز نوع دوستى، به قلّه مکارم اخلاقى دست مى یابد. این صفت برجسته اخلاقى در زندگى حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها به کمال، موجود است. وى همه زندگى و جوانى اش را در راه خدمت به پدر و همسر و فرزندانش فدا کرد. در یک جا مال را بخشید و در جایى دیگر جان را ایثار کرد. در جنگ خندق، لقمه نان خود و فرزندانش را براى پدرى برد که سه روز بى غذا مانده بود. در جایى و روزگارى دیگر سه روز پیاپى افطار خود را به مسکین، یتیم و اسیر بخشید؛ و در شبى شگفت، غذاى خود و فرزندان خردسالش را خوراک مهمانى کرد که به آنان پناه آورده بود. فاطمه (س) جان خویش را نیز ایثار کرد و در عرصه دفاع از حق و ولایت، تا پاى جان ایستاد.
انفاق در سیره حضرت فاطمه زهرا دارای سه رتبه و درجه است، که هر کدام بر دیگری برتری دارد: ۱. صدقات ۲. مواسات ۳. ایثار و از خود گذشتگی.
انفاق در سیره حضرت فاطمه زهرا دارای سه رتبه و درجه است، که هر کدام بر دیگری برتری دارد: ۱. صدقات ۲. مواسات ۳. ایثار و از خود گذشتگی.
بیشتر بخوانید:
صدقه: حضرت فاطمه (س) توجه ویژهای به پرداخت صدقه به فقرا داشتند و هیچ مستمند و نیازمندی از در خانه اش دست خالی باز نمیگشت؛ نمونه بارز انفاق و ایثار آن بزرگوار، بخشش «لباس عروسی» به زن فقیر، آن هم در شب عروسی است. ایشان به مصداق آیه «لن تنالوا البر حتی تنفقوا مما تحبون» هرگز به نیکی دست نمییابید و از نیکان نمیشوید، مگر اینکه از آنچه دوست میدارید، انفاق کنید، پیراهن نو را به فقیر بخشید. زهرای اطهر با لباسی ساده به خانه شوهر رفت و سند ایثار در چهره درخشان زندگی اش ثبت شد.
مواسات: مواسات به معنای تقسیم اموال با نیازمندان در اندازه کفاف است؛ یعنی در همان مقدار کفاف دیگری را نیز شریک سازد، اگر افزون بر اندازه، کفاف باشد و از آن مقدار زیادی به کسی ببخشد، به آن مواسات نمیگویند و در واقع مصداق صدقه است.
ایثار: برترین و بالاترین مرتبه انفاق، ایثار است؛ در این مرتبه فرد نه تنها اموال خود را با مستمندان تقسیم و بدون تجملات، در سطح فقیرترین افراد جامعه زندگی میکند، بلکه آنان را بر خود مقدم میدارد و نصیب خویش را نیز به آنها تقدیم می کند و این عالیترین مصداق انفاق و بزرگواری است.
حضرت فاطمه زهرا (س) در سخاوت و بخشندگی رهرو راه پدر بزرگوار خویش بود، او به یاد داشت که پدر گرامی اش فرموده بود سخاوتمند به خداوند و مردم و بهشت، نزدیک و از دوزخ دور است، خداوند خود، صاحب جود و بخشندگی است و اهل جود و بخشش را دوست دارد.
ستاد ملی صبر نیز با الگوگیری از سیره و روش حضرت فاطمه علیها السّلام، پویش بخشایش فاطمی را همزمان با شهادت ایشان از اول بهمن ماه تا 26 بهمن مصادف با ولادت آن حضرت راه اندازی کرده است تا با همکاری پیروان راستینش، پیام صلح، بخشایش و رضایت را که در تمام طول زندگی دختر نبی اسلام(ص) وجود داشته است، به جهانیان معرفی کند.
در پویش بخشایش فاطمی هر ایرانی میتواند کمکهای نقدی خود را برای آزادی زنان زندانی جرایم غیرعمد به شماره کارت ستاد دیه ۹۳۴۵-۹۹۰۳-۹۹۷۵-۶۰۳۷ و برای کمک به خانواده زندانیان به شماره حساب ۰۱۰۰۴۹۳۳۱۰۰۰۱ به نام انجمن حمایت زندانیان مرکز پرداخت کند. همچنین با ورود به سایت ستاد ملی صبر به نشانی www.sabr.ir با انتخاب زندانی زن مورد نظر، کمک خود را واریز کند.
همیاران صبر نیز میتوانند با نقل روایتهای خود از گذشت و بخشایش در فضای مجازی با #بخشایش_فاطمی #بخشایش_به_رسم_نیکان و #بخشایش_از_دل ضمن مشارکت در پویش معنوی، در رقابت بهترین اثر همراه با ۵۰ هدیه ارزشمند شرکت کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *