صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دلیل مضربی از ۳.۹۹ برای کارت سوخت چیست؟

۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۸:۲۷
کد خبر: ۵۸۸۶۸۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
بحث مضرب ۳.۹۹ که در روزهای گذشته با ارائه جداولی به آن پرداخته شده، مربوط به پیمانه سوخت گیری است که تفسیرهای متفاوتی از آن ارائه شده است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد  این روز‌ها ، لابه‌لای اخبار یک موضوع توجه بسیاری را به خود جلب کرده است و آن ماجرای معادلات ریاضی در سوختگیری خودروها است ، به نظر می‌رسد ماجرای مضرب‌های ۳.۹۹ و اضافه برداشت از کارت سوخت به دلیل خروج کارت پیش از پایان سوخت گیری مربوط می‌شود.

مضرب ۳.۹۹ که پیمانه سوخت است به دلیل آفلاین بودن سیستم سوخت گیری در کشور به صورت رزرو قرار می‌گیرد و در صورت برداشت کارت سوخت پیش از پایان سوخت گیری درصد کمی از سهمیه سوخت که بسته به میزان سوخت گیری بین ۱ تا ۲ لیتر است از سهمیه سوخت کارت سوخت کم می‌شود، اما این کم شدن مربوط به دریافت پول بیشتر از مالکان خودرو نیست و تنها به کاهش سهمیه سوخت مربوط می‌شود.

عدد ۳.۹۹ یک پیمانه اندازه گیری است

شهرام رضایی مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصاد با اشاره به سامانه هوشمند سوخت اظهار کرد: از ابتدای پروژه سامانه هوشمند سوخت به دلیل آفلاین بودن سیستم، در زمان سوخت گیری در لحظه بین ۳ تا ۴ لیتر از سهمیه بنزین صاحبان خودرو جلوتر از سوخت گیری آن‌ها رزرو می‌شود.

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: زمانی که سوخت گیری تمام شد، پس از قرار گرفتن نازل بر روی دستگاه پیغام "لطفا کارت خود را بردارید" نمایان می‌شود و پس از آن حتی یک سی سی نیز از سهمیه کارت برداشته نمی‌شود.

وی افزود: درصورت آنلاین بودن سیستم در زمان اختلال در شبکه روند سوخت رسانی نیز متوقف می‌شود و آفلاین بودن سیستم برای سوخت رسانی مستمر است و حتی در زمانی که ارتباط با واحد دیتا قطع می‌شود، سوخت رسانی به صورت آفلاین ادامه خواهد داشت.

رضایی با بیان اینکه تعداد کمی از مردم این موضوع را رعایت نمی‌کنند، ابراز کرد: تراکنش‌های های سوخت همواره مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورت وجود رقم بالای به جایگاه تذکر و اطلاع رسانی می‌شود.

به گفته وی؛ در صورت کشیدن سریع کارت سوخت از جایگاه سوخت گیری قطع می‌شود و مردم هزینه‌ای بابت بنزین اضافی پرداخت نمی‌کنند و به میزان بنزین دریافتی پول پرداخت می‌کنند.

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بیان کرد: در زمان کشیدن سریع کارت سوخت از جایگاه امکان دارد بسته به میزان سوخت دریافتی بین یک تا ۲ لیتر از سهمیه آن‌ها کاهش پیدا کند.

رضایی گفت:امکان کسر بنزین پس از کشیدن کارت از جایگاه با مشاهده عبارت "لطفا کارت خود رابردارید" نزدیک به صفر است، با این وجود در صورتی که سهمیه‌ای از کارت سوخت کم شده با تماس با شماره ۰۹۶۲۷ توسط همکاران ما این موضوع پیگیری خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *