صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کشورهای اسلامی منطقه باید در زمینه اقتصاد و مسائل امنیتی همکاری داشته باشند

۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۳:۰۱
کد خبر: ۵۸۸۶۸۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه کشورهای اسلامی منطقه باید در زمینه اقتصاد و مسائل امنیتی با هم همکاری داشته باشند، گفت: باید دستگاه‌های دولتی و اقتصادی در این زمینه فعال شوند تا به عنوان مثال بانک مشترکی بین این کشورها تأسیس و یا اینکه پول مشترکی در بین این کشورها تعریف شود.
حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی با اشاره به راه‌حل‌های اسلامی برای سبک زندگی نوین اسلامی که در خطبه‌های مقام معظم رهبری در نماز جمعه ماندگار تهران مطرح  شد، گفت: قرآن می‌فرماید هر چه دارید در تقابل با دشمنان استفاده و آن را آماده کنید.
 
وی با بیان اینکه این دارایی‌ها شامل توان اقتصادی، فرهنگی و نظامی است، افزود: هر سه این موارد اهمیت دارد چرا که کشور‌های اسلامی در منطقه باید با هم هم افزایی داشته باشند.
 
 
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه کشور‌های اسلامی منطقه باید در زمینه اقتصاد و مسائل امنیتی با هم همکاری داشته باشند، تاکید کرد: آروزی ما هم این است و باید دستگاه‌های دولتی و اقتصادی در این زمینه فعال شوند تا به عنوان مثال بانک مشترکی بین این کشور‌ها تاسیس و یا اینکه پول مشترکی در بین این کشور‌ها تعریف شود این مسئله می‌تواند حتی از سلطه دلار در جهان بکاهد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه کشور‌های منطقه باید توان دفاعی خود را به اشتراک بگذارند، تصریح کرد: نمونه بارز این مسئله همکاری سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس بود که در مقابله با داعش ایستادند لذا اگر این همکاری گسترش پیدا کند دیگر دشمن نمی‌تواند در منطقه از خلأ‌های موجود استفاده کرده و مردم منطقه را با ابزار و امکانات خود، به جان هم بیاندازد.

 ذوالنور با بیان اینکه ما در بُعد فرهنگی هم نیاز به یک هم افزایی در سطح منطقه داریم، اظهار داشت: به هر حال ممکن است شیعه و سنی تمایزات و اختلافاتی باهم داشته باشند ولی یقیناً حوزه‌های اختلاف با ادیان دیگر بیش از مذاهب درونی یک مذهب است. ما باید بر روی اشتراکات‌مان تکیه کنیم چرا که آنقدر این اشتراکات زیاد است که اگر به آن تمسک کنیم زمینه اثرگذاری اختلافات پایین خواهد آمد.
 
به گزارش میزان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در بخشی از خطبه دوم نماز جمعه تهران - ۲۷ دی ۱۳۹۸ - فرمودند: سرنوشت منطقه، نجات از سلطه‌ی استکباری آمریکا و رهایی فلسطین از حاکمیّت بیگانگان صهیونیست است. همّت ملّتها باید زمان رسیدن به این مقصود را نزدیک کند. جهان اسلام باید عوامل تفرقه را بزداید. وحدت علمای دین، راه‌حل‌های اسلامی برای سبک زندگی نوین اسلامی را کشف می‌کند. همکاری دانشگاه‌های ما علم و فنّاوری را ارتقا بخشیده، زیر‌بنا‌های تمدّن جدید را خواهد ساخت. هماهنگی رسانه‌های ما فرهنگ عمومی را از ریشه اصلاح خواهد کرد. ارتباط نیرو‌های مسلّح ما جنگ و تجاوز را از همه‌ی منطقه دور خواهد کرد. ارتباط بازار‌های ما، اقتصاد کشورهایمان را از سلطه‌ی کمپانی‌های غارتگر بیرون خواهد آورد. رفت و آمد‌ها و سفر‌های مردم ما، همزبانی و همدلی وحدت و دوستی به ارمغان خواهد آورد. دشمنان شما و ما میخواهند اقتصاد خود را با منابع کشور‌های ما، عزّت خود را با ذلّت ملّتهای ما، و صدرنشینی خود را با تفرقه‌ی ما تأمین کنند. میخواهند ما و شما را به دست خودمان نابود کنند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *