صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عبور سیارکی به ابعاد ۲ برابر ساعت «بیگ بن» از کنار کره زمین

۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۴:۵۲
کد خبر: ۵۸۸۳۹۱
ناسا اعلام کرد که سیارکی به ابعاد دو برابر ساعت معروف "بیگ بن" دیروز از کنار زمین گذر کرده است.

به گزارش گروه فضای مجازی ، ناسا اعلام کرده است که سیارکی به ابعاد دو برابر ساعت "بیگ بن" (Big Ben) در لندن، دیروز عصر از کنار زمین عبور کرده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهند که این سیارک موسوم به "BH ۲، ۲۰۰۹"، ساعت ۱۴:۲۹ به وقت گرینویچ (۱۷:۵۹ به وقت تهران) روز گذشته از نزدیکی زمین عبور کرده است.

طول این سیارک، حدود ۸۸ متر و قطر آن حدود ۲۰۰ متر تخمین زده شده است. این اندازه‌ها نشان می‌دهند که سیارک BH ۲، ۲۰۰۹ احتمالا دو برابر اندازه ساعت بیگ بن است.

این سیارک طی عبور خود، از فاصله حدود ۲.۸ میلیون مایلی سیاره ما رد شده است. ممکن است این مسافت، زیاد به نظر برسد، اما از نظر ناسا، بسیار نزدیک است.

BH ۲، ۲۰۰۹ تنها سیارکی نبوده که از کنار سیاره ما عبور کرد. حدود ساعت ۱۶:۰۰ دیروز نیز، یک سنگ فضایی کوچکتر نیز از کنار زمین عبور کرد. این سیارک موسوم به "AH ۱، ۲۰۲۰" به صورت قابل توجهی کوچک‌تر از سیارک قبلی است. طول این سیارک، ۷۵ متر و قطر آن ۳۳ متر تخمین زده شده است.

ناسا به هیچ امکانی در مورد برخورد سیارک‌ها با زمین در آینده نزدیک اشاره نکرده است. این سازمان هر هفته حدود ۳۰ گونه از "اجرام نزدیک زمین" (NEOs) را شناسایی می‌کند و در آغاز سال ۲۰۱۹ نیز بیش از ۱۹ هزار گونه از این اجرام را کشف کرد.

در هر حال، ناسا هشدار داده که در هر زمانی ممکن است یک اثر پیش‌بینی نشده رخ بدهد.

در توضیحات این آژانس فضایی آمده است: متخصصان تخمین می‌زنند که برخورد یک شیء به اندازه شهاب‌سنگ "چلیابینسک" (Chelyabinsk) که در سال ۲۰۱۳ به روسیه برخورد کرد و حدود ۱۷ متر طول داشت، یک یا دو بار در قرن رخ می‌دهد. انتظار می‌رود که اثرات ناشی از اجرام بزرگتر، بسیار کمتر باشد، اما با توجه به نقص‌های کنونی در فهرست اجرام نزدیک زمین، انتظار می‌رود که هر زمانی، امکان پیش آمدن یک رخداد پیش‌بینی نشده مانند برخورد چلیابینسک وجود داشته باشد.

 

 

منبع: ایسنا

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: ناسا کره زمین

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *