بررسی خواص سیر خام برای معده در دانشنامه میزان
به گزارش گروه فضای مجازی ، بوی تیز و تند طعم خاص سیر خام ناشی از ترکیب آلیسین در سیر است، که وقتی حرارت می بیند از بین میرود؛ ترکیبی بسیار مهم که فواید درمانی قابل توجهی دارد و شاید از به همین دلیل است که فواید سیر خام را بیش از فواید سیر پخته می دانند.
البته جالب است بدانید؛ تمامی برتری خواص سیر خام نسبت به سیر پخته همین یک ماده نیست چراکه ویتامین C در سیر با حرارت ممکن است کم شود و از این رو میزان این ویتامین در سیر خام بیش از سیر پخته شده است.
نگاهی بر خواص سیر خام
سیر علاوه بر اینکه غذا را طعمدار می کندو عطر و طعمی جالب به آن می افزاید، فواید منحصربهفرد دیگری را نیز بدنبال خود یدک می کشد، که نمیتوانید از آن غافل شوید.
همانطور که می دانید؛ از سیر برای درمان بسیاری از بیماریها از سرماخوردگی و آنفلوانزا گرفته تا تب یونجه، فشار خون و کلسترول بالا، پروستات بزرگ شده، دیابت، استئوآرتریت، اسهال مسافرتی، پره اکلامپسی، بیماری قلبی، حمله قلبی و گرفتگی عروق، استفاده می شود.
همچنین از سیر برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ، سرطان مقعد، سرطان معده، سرطان سینه، سرطان پروستات و سرطان ریه استفاده میشود.
جالب است بدانید، بسیاری از افراد برای درمان فشار خون خود به طور مرتب از سیر استفاده میکنند.
سیر علاوه بر اینکه برای گردش خون بسیار مفید است، جلوی بیماریهای قلبی را میگیرد و به عملکرد مناسب کبد و مثانه کمک میکند
برخی از مطالعات انجام شده روی سیر نشان میدهد که خوردن آن با معده خالی خاصیت طبیعی آنتیبیوتیکی این گیاه مفید را قویتر کرده و برخی نیز بر این باورند که؛ خوردن سیر پیش از صبحانه، باکتریها را در معرض ویژگیهای آنتی بیوتیکی سیر قرار داده و در نتیجه احتمال اینکه باکتریها نابود شوند بیشتر خواهد شد.