صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حضور متفاوت علیرضا مهران در «خروج» /تاکید میلاد عرفان‌پور بر تولید آثار فرهنگی با موضوع سپهبد شهید سلیمانی

۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۸:۰۱
کد خبر: ۵۸۷۹۷۶
بیست و هشتمین روز از دی ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به حضور متفاوت علیرضا مهران در فیلم سینمایی «خروج» به کارگردانی ابراهمیم حاتمی‌کیا اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بیست و هشتمین روز از دی ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به حضور متفاوت علیرضا مهران در فیلم سینمایی «خروج» به کارگردانی ابراهمیم حاتمی‌کیا اشاره کرد.


«خروج» متفاوت‌ترین فیلم حاتمی‌کیا در جشنواره امسال است

بازیگر سریال «بانوی سردار» گفت: حاتمی کیا در فیلم سینمایی خروج رویکرد تازه‌ای به سینما داشته و فرم و محتوای این فیلم هم نسبت به آثار قبلی وی بسیار متفاوت است، با توجه به کیفیتی که از این اثر دیدم مطمئنم که مخاطبان و تماشاگران سینما فیلم جدید حاتمی کیا را به شدت دوست خواهند داشت.

علیرضا مهران بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون حضورش در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر گفت: من سال گذشته در جشنواره فیلم فجر پنج اثر داشتم و امسال نیز با سه فیلم راهی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر خواهم شد که در نوع خود برایم خوشحال کننده است. البته به جز آن سه فیلم آثار دیگری هم داشتم که در فهرست نهایی سودای سیمرغ پذیرفته نشدند. 

وی در همین راستا ادامه داد: امسال با سه فیلم «خروج» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا»، «سه کام حبس» ساخته سامان سالور و «مردن در آب مطهر» به کارگردانی نوید محمودی را برای رونمایی در بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر دارم.


بازیگر فیلم سینمایی «خروج» درباره احتمال دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر تاکید کرد: بعید می‌دانم که امسال شانس نامزدی و یا دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را داشته باشم، هرچند در سه فیلم مهم بازی دارم که هر کدام تجربه ویژه ای برای من است اما فکر نمی‌کنم بتوانم به کسب سیمرغ فکر کنم. 

وی در همین رابطه تاکید کرد: شاید نقش‌های من در سه اثری که در آنها به ایفای نقش پرداختم کوتاه باشند، اما به عنوان مثال بازی برای ابراهیم حاتمی کیا هرچند هم کوتاه لذت بخش و شیرین است، از سمتی نوید محمودی هم کارگردانی پر از ایده های نو است، در قبال بازی در فیلم سامان سالور هم این اتفاق با توجه به همکاری موفق قبلی‌ام با این کارگردان نقش را پذیرفته و بازی در آن را دوست دارم.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

قیمت بلیت سینما‌های مردمی جشنواره فیلم فجر امسال مشخص شد

مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر گفت: امسال قیمت بلیت سینماهای مردمی ۱۰ هزارتومان برای چهار سینما‌ی جنوب شهر و ۱۵ هزار تومان برای سینما‌های باقی مناطق شهر تهران در نظر گرفته شده است.

به گزارش گروه فرهنگی به نقل از ستاد خبری جشنواره فیلم فجر، مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر اظهار داشت: امسال افتتاحیه جشنواره فیلم فجر را برگزار نمی‌کنیم و به‌جای آن با همراهی اهالی سینما، نسبت به ارسال کمک‌های امدادی به مناطق سیل‌زده کشور اقدام خواهیم کرد.

نجفی همچنین درمورد اهدای تندیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در این دوره جشنواره گفت: امسال تمام فیلم‌ها با موضوع جهاد و مقاومت از بخش مستند و فیلم کوتاه تا فیلم‌های بخش نگاه نو و سودای سیمرغ برای دریافت این تندیس بررسی خواهد شد.


نجفی در این برنامه، درباره قیمت بلیت این دوره جشنواره فیلم فجر، گفت: امسال ده هزارتومان برای چهار سینما‌ی جنوب شهر و ۱۵ هزار تومان برای سینما‌های باقی مناطق شهر تهران در نظر گرفته شده است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای آشنایی با ۳۵ فیلمی که راهی جشنواره فیلم فجر می‌شوند اینجا کلیک کنید

نجفی در این برنامه درباره وضعیت سینمای رسانه در این دوره جشنواره، گفت: روز پنجشنبه ما برای سومین سال متوالی برای جدول سینمای اهالی رسانه توسط صاحبان آثار و اهالی رسانه قرعه‌کشی انجام دادیم. این قرعه‌کشی باعث می‌شود تا شائبه‌هایی که سال‌های گذشته پیش می‌آمد، از بین برود. در سینمای اهالی رسانه، هر روز ۴ سانس فیلم نمایش داده می‌شود، سانس‌ها از ساعت ۱۳:۳۰ آغاز خواهد شد. سانس دو ۱۶:۳۰، سانس سوم ۱۹:۳۰ و سانس آخر ۲۲:۳۰ خواهد بود. هر روز ما سه فیلم سینمایی را در سه سانس و یک فیلم کوتاه و مستند را در سانس آخر اکران خواهیم کرد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

میلاد عرفان‌پور: از عظمت سپهبد شهید قاسم سلیمانی آثار فاخر هنری زیادی می‌توان خلق کرد

شاعر انقلاب گفت: سپهبد شهید قاسم سلیمانی ویژگی‌های شخصیتی و آرمانی را پیش روی هنرمندان قرار داده که در حوزه هنر‌های تجسمی، ادبیات، حتی موسیقی و سینما می‌توان به تولید آثار فاخر بپردازند و الگویی ارزشمند از سپهبد شهید قاسم سلیمانی به جامعه معرفی کنند.

میلاد عرفان‌پور شاعر انقلاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون اهمیت معرفی شخصیت سپهبد شهید قاسم سلیمانی در همه آثار فرهنگی و هنری گفت: هرگز شخصیت و ارزش‌های سپهبد شهید قاسم سلیمانی آنطور که باید شاید پیش از شهادت این سردار بزرگ در رسانه‌ها برای مردم معرفی نشد با این حال وداع پرشوری را در زمان شهادت وی شاهد بودیم، مردم ایران و حتی منطقه علاقه ویژه‌‌ای به این سردار بزرگ داشتند، زیرا او در عمل نشان داد تا چه حد توانمند و شجاع است. 
  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین واکنش‌ها به شهادت سردار سلیمانی اینجا کلیک کنید
وی ضرورت و اهمیت الگوسازی سپهبد شهید قاسم سلیمانی برای جوانان و نوجوانان را مهم دانست و تاکید کرد: معرفی قهرمانان بزرگی همانند سپهبد شهید قاسم سلیمانی و الگوسازی از این افراد قطعا تاثیر ارزشمندی بر کودکان و نوجونان خواهد گذاشت، در مراسم وداع با پیکر سپهبد شهید قاسم سلیمانی شاهد حضور جوانان و نوجوانانی بودیم که به وجود سرداری همچون شهید حاج قاسم سلیمانی می‌بالیدند و با تمام وجود برای وداع با این مرد بزرگ حضور پیدا کرده بودند.

وی به فعالیت‌ها و کار‌های کوچکی که برای پاسداشت سپهبد شهید قاسم سلیمانی در زمان حیات وی انجام شد اشاره و ابراز کرد: سپهبد شهید قاسم سلیمانی به خاطر روحیه فروتنانه‌ای که داشت حاضر به قبول مراسم بزرگداشت و یا شب شعر برای خود نبود لذا در مراسمی هم که در زمان حیات این شهید بزرگوار برگزار شد شرکت نکرد. اما این بدان معنا نیست که ما نیز به تبعیت از روحیه بزرگ سردار امنیت از معرفی این شهید و سردار بزرگ دست برداریم و وظیفه خود را به درست ایفا نکنیم.

وی راز محبوبیت سپهبد شهید قاسم سلیمانی را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: راز محبوبیت سپهبد شهید قاسم سلیمانی را باید در خالصانه خدمت کردن و با ایمان بودن وی خلاصه کرد. شجاعت بی‌مثال، روحیه حقیقت جو و خستگی ناپذیر همچنین مهربانی و عطوفت وی از او شخصیتی ممتاز و ارزشمند ساخت، این ویژگی‌های شخصیتی و آرمانی را پیش روی هنرمندان قرار داده تا در حوزه هنر‌های تجسمی، ادبیات و حتی موسیقی و سینما بتوانند به تولید آثار فاخر بپردازند و الگویی ارزشمند از سپهبد شهید قاسم سلیمانی به جامعه معرفی کنند. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

خیز بازیگر «شبی که ماه کامل شد» برای کسب دومین سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر

با اعلام نهایی نتایج آثار سینمایی حاضر در بخش سودای سیمرغ سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، فیلم سینمایی «عامه پسند» به کارگردانی «سهیل بیرقی» به عنوان یکی از حاضران این دوره از مهمترین رویداد سینمایی کشور معرفی شد. 

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، با اعلام نهایی نتایج آثار سینمایی حاضر در بخش سودای سیمرغ سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، فیلم سینمایی «عامه پسند» به کارگردانی «سهیل بیرقی» به عنوان یکی از حاضران این دوره از مهمترین رویداد سینمایی کشور معرفی شد.

«عامه پسند» با نویسندگی سهیل بیرقی در ژانر اجتماعی‌ ساخته می‌شود و مانند دو فیلم پیشین بیرقی محور آن یک کارکتر زن است اما فضایی کاملا متفاوت با دو فیلم قبلی این کارگردان دارد.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده فهرست کامل آثار سودای سیمرغ فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید

هوتن شکیبا که سال گذشته به خاطر بازی در فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را از آن خود کرده بود امسال با فیلمی جدید به دنبال تجدید این جایزه است، وی امسال فیلم «عامه پسند» را راهی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر می‌بیند، این فیلم سومین تجربه کارگردانی سهیل بیرقی فرم حضور در جشنواره فیلم فجر را پر کرده است.

«عرق سرد» آخرین ساخته سینمایی بیرقی بعد از موفقیت در جشنواره فجر و فستیوال های داخلی و خارجی و کسب چندین جایزه مدتی است اکران های بین المللی اش را آغاز کرده است.

فیلم «من» در بخش نگاه نو و سودای سیمرغ سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و در دو بخش بهترین بازیگر مکمل زن (بهنوش بختیاری) و بهترین بازیگر مکمل مرد (امیر جدیدی) نامزد سیمرغ بلورین شد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

«دشت شقایق‌ها»؛ روایت متفاوت یک سرباز از ۸ سال دفاع مقدس

نویسنده کتاب «شب‌های بمباران» گفت: در کتاب «دشت شقایق‌ها» به قدم زدن سربازی پرداخته‌ام که در منطقه‌ای پر از گل‌های شقایق متفکرانه قدم می‌زند از آنجا که در مناطق دشت آزادگان، دهلران، فکه و نهرعنبر، فصل بهار زودتر خود را نشان می‌دهد جذابیت چند برابر می‌شود. 

محمدرضا بایرامی نویسنده کتاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون مضمون کتاب «دشت شقایق‌ها» گفت: کتاب «دشت شقایق‌ها» مجموعه‌ای از خاطراتی است که در دوران حضور من در جبهه‌های جنگ تحمیلی به عنوان رزمنده نوشته و بعد‌ها به چاپ رسید. 

 وی در مورد نوشتن خاطرات حضورش در دوران هشت سال دفاع مقدس ابراز کرد: کتاب «دشت شقایق‌ها» به خاطراتم از سال ۱۳۶۴ باز می‌گردد برای این کار در ابتدا یک دفتر ۲۰۰ برگ خریدم و هر روز خاطراتم را حتی اگر جزئی و مختصر در آن ثبت می‌کردم، ثبت این خاطرات تا مدت‌ها ادامه پیدا کرد و این امر سبب شد حجم گسترده‌ای از کاغذ و برگه را جمع آوری کنم، اما پس از مدتی به این فکر افتادم که آن‌ها را آتش بزنم.
  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفی آخرین کتب منتشر شده از سوره مهر اینجا کلیک کنید


وی به کتاب‌هایی که از خاطراتش پس از جنگ تحمیلی به چاپ رسیده اشاره و بیان کرد: یکی از کتاب‌هایی که از خاطراتم استخراج کردم و نوشتم کتاب «دشت شقایق‌ها» است و کتاب دیگرم «هفت روز آخر جنگ» نام دارد.

بایرامی نحوه نگارش کتاب «دشت شقایق‌ها» را به عنوان خاطره مورد بررسی قرارداد و اظهار کرد: کتاب «دشت شقایق‌ها» خاطره نگاری بود و ربطی به داستان ندارد. من در کتاب «دشت شقایق‌ها» خاطراتی را به چاپ رساندم که متعلق به منطقه غرب خوزستان بود و در آنجا به عنوان یک سرباز حضور داشتم. نگارش کتاب در آن زمان زیر آتش دشمن و با وجود کار فراوان دشوار بود. من برای نگارش خاطراتم وقت زیادی نداشتم و تنها به جملات مختصر و مفید که بتواند معنای اصلی اتفاقات را بیان کند اکتفا کردم. 

وی در همین راستا ابراز کرد: جملات کوتاه و تلگرافی را برای بیان خاطرات لحظه‌های سخت جنگ تحمیلی انتخاب کردم، جملاتی که بیشترین بار توصیفی و توضیحی را در برداشت، به عبارت دیگر من فرصتی برای نوشتن خاطرات به شکل مبصوت با توضیحات فراوان نداشتم البته در ۷ روز آخری که در جبهه بودم شرایط کمی تغییر کرد و من بیشتر به خاطراتم پرداختم. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *