صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

موفقیت شورای حل اختلاف کهگیلویه و بویراحمد در صلح و سازش ۱۶ فقره پرونده قصاص نفس

۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۶:۳۹
کد خبر: ۵۸۷۹۴۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون قضایی و رئیس اداره شورا‌های حل اختلاف استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۶ پرونده قصاص نفس با کمک بزرگان و شورای حل اختلاف مستقر در زندان و حمایت اولیای دم در سه سال گذشته به صلح و سازش رسید.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم ساجدی رئیس اداره شورا‌های حل اختلاف استان کهگیلویه و بویراحمد در جمع اعضای شورا و سفیران صلح گفت: رویکرد قوه قضائیه استفاده از ظرفیت بزرگان و ریش سفیدان به منظور نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش در جامعه است و هدف از دعوت شما این است تا مردم برای صلح و سازش به میدان بیایند.

رئیس شورا‌های حل اختلاف استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به اینکه وظیفه شورا‌های حل اختلاف رسیدگی و صلح و سازش است، گفت: پرونده‌هایی که در دادگاه‌ها و دادسرا‌ها تشکیل می‌شود قبل از رسیدگی جهت سازش به شورا‌های حل اختلاف ارجاع میشود.

حجت الاسلام والمسلمین ساجدی افزود: طبق آمار از تاریخ ۱۵/۹/۹۸ تاکنون ۱۸۸۸ پرونده از دادگاه و دادسرا جهت سازش به شورای حل اختلاف ارجاع شده که ۳۴ درصد آن‌ها با مصالحه مختومه شده است.

رئیس شورای حل اختلاف استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه همکاری در شورا‌ها افتخاری و به نوعی می‌توان گفت بسیج عمومی است، اضافه کرد: ما از افرادی که سابقه دارند، نفوذ دارند و صاحب کلام هستند، استفاده می‌کنیم و شورا‌های حل اختلاف از آن‌ها دعوت می‌کند که جهت صلح و سازش به کمکشان بیایند.

معاون قضایی دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۱ درصد از پرونده‌ها در شعب این شورا در دهدشت و ۶۳ درصد در یکی از شعب یاسوج با مصالحه مختومه شده است.

وی افزود:۱۶ فقره پرونده قصاص با کمک بزرگان و شورای حل اختلاف مستقر در زندان و حمایت اولیاء دم بخشیده و از چوبه‌ی دار رهایی یافتند.

گفتنی است، شعبه‌های شورای حل اختلاف در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۳۲ شعبه است که ۴۶ شعبه شهری و مابقی روستایی هستند.
 
بیشتر بخوانید:


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *