صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آمریکا در ترور رسانه‌ای «حاج قاسم» سیلی سختی از مردم جهان خورد

۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۸:۰۴
کد خبر: ۵۸۷۸۸۴
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به موج میلیونی تشییع و تکریم سپهبد شهید قاسم سلیمانی در ایران و عراق و سایر کشور‌ها گفت: اگرچه آمریکا در ترور نظامی و ناجوانمردانه حاج قاسم سلیمانی موفق شد، اما در ترور رسانه‌ای وی نزد افکارعمومی جهان، سیلی سخت و شکست غیر قابل باوری را متحمل شد.

به گزارش گروه فرهنگی به نقل از روابط عمومی معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد خدادی در دیدار با هیئت رسانه‌ای سوریه متشکل از خبرنگاران و روزنامه‌نگاران فعال این کشور به سرپرستی «رائده واقف» روزنامه‌نگار و عضو دفتر اجرایی اتحادیه روزنامه‌نگاران سوریه که در ساختمان معاونت مطبوعاتی صورت گرفت، اضافه کرد: امریکا و اسرائیل شهید سلیمانی را تروریست معرفی کردند و به شهادت رساندند، اما مردم سراسر جهان با واکنش میلیونی و خودجوش و غیر قابل پیش‌بینی پاسخ شگفت انگیزی به امریکایی‌ها داده و اثبات کردند قدرت نظامی و انحصار و سلطه رسانه‌ای نمی‌تواند باور مردم به حقانیت و مظلومیت شهید سلیمانی را تغییر دهد. وی تاکید کرد: مردم در سراسر جهان نشان دادند که نمی‌توان با قدرت نظامی و شارلاتانیزم رسانه‌ای، جای حامیان داعش و تروریسم دولتی را با فرمانده بین المللی مبارزه با داعش و تروریسم عوض کرد.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه امروز جنگ اصلی ما نبرد با جهل و سلطه است، تصریح کرد: سپهبد شهید قاسم سلیمانی در نبرد با جبهه جهل و زور و تزویر و سلطه برای دفاع از انسانیت و انسان به فیض شهادت نائل شد. حاج قاسم سمبل یک مسلمان انقلابی و ایرانی واقعی است؛ او دارای روح ایرانی، شجاعت ایرانی، فهم ایرانی و اعتقاد ایرانی بود؛ همه مردم ایران، سوریه، عراق، یمن لبنان و دیگر کشور‌های منطقه را اعضای یک خانواده می‌دانست و برای امنیت آنها، جان خود را فدا کرد.

وی در عین حال خطاب به روزنامه‌نگاران سوری گفت: وظیفه رسانه‌ها در کشور‌های منطقه تبیین مکتب و سیره سپهبد شهید قاسم سلیمانی در دفاع از مظلوم در برابر ظالم و در یک کلام دفاع از انسان و حقوق انسان‌ها تا سرحد شهادت است. خدادی همچنین افزود: شمار زیادی از جوانان ما در کشور شما همراه با مردم شما و در راه اعتقادشان به شهادت رسیدند و بنابراین همه ما با همدیگر برادریم و هیچ چیزی نمی‌تواند عامل جدایی ما باشد، چون برادری‌مان ریشه اعتقادی دارد و جبهه مشترک ما، مقاومت و مبارزه با نظام سلطه است.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه هم‌اکنون در شرایط حساسی در منطقه به‌سر می‌بریم و قدرت‌های استعماری حیات ما را نشانه رفته‌اند، گفت: اگر روزی مسئله رقابت و تقابل در کار بود امروز بنای نابودی ما را در سر می‌پرورانند چراکه پس از سال‌ها مقابله نهایتا به این نتیجه رسیدند که دیگر توان مقابله و استفاده از قدرت منطق برای رقابت را ندارند.

وی عملیات رسانه‌ای را مقدم بر عملیات نظامی دانست و با اشاره به اینکه جنگ رسانه‌ای نه زمان شروع مشخصی دارد و نه دارای پایان روشنی است افزود: سلطه‌گران غربی در جنگ رسانه‌ای تخصص بالایی دارند؛ آن‌ها وقتی به این نتیجه رسیدند که از طریق جنگ فیزیکی و درگیری نظامی نمی‌توانند همه مردم را قربانی زیاده‌خواهی‌های خود کنند، با تقویت زیرساخت‌های لازم و راه‌اندازی جنگ رسانه‌ای، تخریب ذهنی و ایجاد ناامیدی در اذهان ملت‌ها را دنبال کردند.

معاون مطبوعاتی در همین زمینه افزود: یک توپخانه جنگی طی ۲۴ ساعت عموما بصورت محدود شلیک می‌کند، اما جنگ رسانه‌ای دارای روندی مداوم و ۲۴ ساعته است؛ توانایی غرب در تولید محتوا بسیار بالا است و این محتوا را در قالب‌های متنوعی ارائه می‌دهد. فضای رسانه‌ای آن‌ها در مقایسه با ما تبیینی است و در هماهنگی با یکدیگر به‌دنبال اقناع مخاطب برای تسلیم شدن بی، چون و چرا در برابر نظام سلطه هستند.

خدادی شناخت مخاطب را مهم‌تر از تولید محتوا در فعالیت‌های رسانه‌ای دانست و خاطر نشان کرد: جریان رسانه‌ای امروز نیازمند حرکت‌های فردی است؛ شبکه‌های اجتماعی جای رسانه‌های دیگر را پر نکرده‌اند بلکه فضای جدید رسانه‌ای را ایجاد کرده‌اند و نیاز است ما در این فضای جدید به جای انتشار اخبار (News)، دیدگاه‌ها (views) را منتشر کنیم؛ و طبیعتا هرچه اطلاعات ارائه شده، دقیق و جزئی همراه با آمار و اعداد باشد، امکان مقایسه را برای مخاطب فراهم می‌کند و هرچه امکان مقایسه بیشتر شود امکان قضاوت برای آن‌ها بیشتر فراهم می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *