صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فرهنگ، اقتصاد و امنیت؛ سه ساحت سبک زندگی نوین اسلامی برای پایان سلطه غرب

۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۸:۵۰
کد خبر: ۵۸۷۸۵۸
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو فراکسیون «نمایندگان ولایی» مجلس با اشاره به موضوع سبک زندگی نوین اسلامی که از سوی رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه تهران مطرح شد، اقتصاد، فرهنگ و امنیت را سه حوزه‌ای دانست که مردم منطقه می‌توانند با همکاری هم ضمن تقویت آن‌ها به سلطه غرب پایان دهند.
علی‌اکبر کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره راه‌حل‌های اسلامی برای سبک زندگی نوین اسلامی که در  فرمایشات مقام معظم رهبری در نماز جمعه تهران، گفت: ایده همگرایی و هم‌افزایی اقتصادی بین دولت‌ها و ملت‌های منطقه پیشتر هم از سوی مقام معظم رهبری عنوان شده بود اما در شرایط جدید که زمینه خروج آمریکا از منطقه و پایان دادن به این سلطه در حال فراهم شدن است، قطعاً این حرکت، یک حرکت نو و جدیدی است و می‌تواند شرایط جدیدی را در منطقه رقم زند.
 
وی با بیان اینکه منطقه غرب آسیا متعلق به همه ملت‌های منطقه است، افزود: هر چقدر که این ملت‌ها و دولت‌ها در کنار هم باشند و در عرصه‌هایی به ویژه اقتصادی ارتباط داشته باشند، منافع مشترک این موضوع برای همه حاصل خواهد شد.
 
 
کریمی با اشاره به فضای مشترک فرهنگی کشور‌های منطقه از لحاظ اسلام مداری، اظهار داشت:  قطعاً ارتباط تاریخی که بین کشور‌هایی همچون عراق، سوریه، لبنان و افغانستان و ایران وجود دارد می‌تواند در عرصه‌های اقتصادی هم نمایان شود لذا در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی از لحاظ اقتصادی در منطقه وجود دارد که وقتی این ظرفیت‌ها در کنار هم قرار گیرد می‌تواند موجب رشد و شکوفایی منطقه غرب آسیا شود.
 
عضو کمیسیون اقتصادی ادامه داد: در عین حال این شرایط در سال‌های گذشته صرفاً به دلیل حضور قدرت‌های بیگانه حاصل نشده است و آن‌ها هم تلاش کردند تا این ریشه‌ها پیوند نخورد؛ این قدرت‌ها همواره به دنبال ایجاد تفرقه و حکومت در منطقه بودند لذا  ایده مطرح شده آن هم در فضای جدیدی که به مسئله خروج آمریکا از منطقه تاکید می‌شود، می‌تواند بسیار ایده خوبی باشد.
 
وی افزود: در قانون برنامه ششم توسعه هم تکلیفی بر عهده دولت درباره انعقاد پیمان‌های پولی دوجانبه و چندجانبه گذاشته‌ایم که قطعاً در این مسیر، کشور‌های همسایه و کشور‌های غرب آسیا در اولویت هستند و دولت هم باید برای انجام این تکلیف جدی‌تر باشد.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انعقاد پیمان‌های پولی چند جانبه می‌تواند به سلطه دلار در منطقه پایان دهد و زمینه رشد و شکوفایی بیشتر را برای همه کشور‌های منطقه فراهم سازد.
 
کریمی در ادامه با بیان اینکه ارتباط نیرو‌های مسلح کشور‌های منطقه نیز می‌تواند از هرگونه تجاوز به منطقه جلوگیری کند، اظهار داشت: مهمترین نکته‌ای که ملت‌ها و کشور‌های منطقه باید به آن توجه کنند این است که امنیت منطقه گوهری گرانبهاست که در  وهله اول دولت‌های منطقه از آن بهره خواهند برد.
 
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس بیان داشت: به تبع هرچقدر نیرو‌های مسلح منطقه به هم نزدیک شده و این قرابت و همگرایی را در این بخش توسعه دهند این مسئله تضمین کننده بقا و تامین‌کننده امنیت خواهد شد.
 
این نماینده مجلس با اشاره به همکاری‌های چندجانبه نیرو‌های مسلح کشور‌های منطقه بیان داشت: ما نمونه این مسئله را بین ایران و عراق و سوریه شاهد بودیم و نمونه بارز آن ممزوج شدن خون شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس بود؛ این دو مجاهد عزیز ایرانی و عراقی هم‌زمان جان خود را فدای حفظ امنیت منطقه کردند و این نشان می‌دهد امکان آن وجود دارد تا توان نظامی کشور‌های منطقه در کنار هم قرار گیرد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *