طبع سیب گلاب|دانشنامه میزان
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، نام سیب گلاب را حتما شنیده اید؛ یکی از میوههای خوش عطر و طعم تابستانی که دارای ترکیبات ارزشمندی از جمله آنتی اکسیدان آنتوسیانین، ویتامین A، ویتامینهای گروه B همانند؛ تیامین، نیاسین، اسید فولیک، پتاسیم، فسفر، روی، آهن، کلسیم، نیاسین و پانتوتنیک اسید است.
جالب است بدانید؛ گر سیبی پوست قرمز داشته باشد، حاوی آنتی اکسیدان فلاونوئید نیز خواهد بود.
فواید سیب گلاب
این سیب خوش عطر، فواید سلامتی بسیاری برای بدن دارد و از این رو کارشناسان طب سنتی مصرف این میوه را در فصل تابستان توصیه میکنند و دلیل آن هم شاید این باشد که؛ با تناول سیب گلاب دستگاه گوارش و سیستم عصب مرکزی قلب تقویت شده و طبع بدن انسان را متعادل میسازد.
سیبهای عطری و شیرین به ویژه سیب گلاب از بهترین تقویتکنندههای دستگاه گوارش است و مصرف آن میتواند از برخی ناراحتیهای معده از قبیل ریفلاکس، ترش کردن و تهوع جلوگیری کند.
سیب گلاب از عطش و التهاب معده در طول روزهای گرم تابستان میکاهد و مصرف فالوده آن همراه با قدری عسل و گلاب و زعفران، حدود یک ساعت پیش از غذا یا دو تا سه ساعت پس از غذا یا هنگام خستگی از کار روزانه و قبل از خواب شبانه، ضعف نیروی ذهنی و بدنی را کمتر کرده، واکنش شدید قلب و سیستم عصبی به تحریکات هیجانی را کاهش میدهد.
سیب گلاب چه طبعی دارد؟
سیب گلاب طبعی گرم وتر دارد و از همین رو بهترین گزینه برای افراد دارای طبع سرد و خشک است.
بسیاری از افراد سیب گلاب را به صورت خام مصرف میکنند و جالب است بدانید؛ علاوه بر این، میتوان از آن یک مربای خوشمزه نیز تهیه کرد، البته موارد کاربرد این سیب بسیار است و به صورتهای مختلفی مانند کمپوت، خورش، حلوا و فالوده مصرف میشود.