صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تصویب اساسنامه شرکت نمایشگاهی شهر آفتاب/ درآمد این شرکت به خزانه شهرداری واریز می‌شود

۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۱:۰۰
کد خبر: ۵۸۷۶۴
خبرگزاری میزان: در یکصد و شصت و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران اساسنامه شرکت نمایشگاهی شهر آفتاب تصویب و مقرر شد، سهام این شرکت 100در صد متعلق به شهرداری باشد، همچنین عضویت پنج نفر در هیات مدیره در اساسنامه این شرکت اعمال و در نهایت درآمد این شرکت به حساب خزانه شهرداری واریز شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی میزان، علیرضا دبیر در یکصد و شصت و هشتمین جلسه علنی از چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی اساس نامه شرکت نمایشگاه شهر آفتاب بر تهیه اساسنامه نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب بر اساس اساسنامه تیپ شرکت های شهرداری تاکید کرد و گفت: تنها در سه ماده اساسنامه اجازه ورود داشتیم و پیشنهادات کمیسیون نظارت و کمیسیون فرهنگی را نیز در آن اعمال کردیم.

این عضو شورای شهر با بیان این که یکی از تغییرهای اعمال شده در ماده دهم اساسنامه درباره سرمایه شرکت است، اذعان کرد: 100درصد سرمایه شرکت متعلق به شهرداری تهران است، به این ترتیب که ۵۱ درصد سهام شرکت به شهرداری تهران، ۲۷ درصد سازمان سرمایه گذاری، ۲۰ درصد سازمان بازنشستگی، یک درصد شرکت سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی و یک درصد هم به شرکت یادمان سازه تعلق دارد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر این که برای ساخت هر مجموعه ای از ابتدا شرکت بهره بردار تعیین می شود تا در مراحل ساخت پیشنهادات و نظرات خود را در طرح اعمال کنند، گفت: این در حالی است که فاز اول این پروژه شهریورماه به بهره برداری می رسد، اما تیم بهره بردار هنوز مشخص نیست.

وی با اشاره به این که 2 نفر از اعضای شورای اسلامی شهر تهران بر عملکرد این شرکت نظارت دارند، تاکید کرد: نیروها باید از داخل مجموعه شهرداری جذب شوند و نیروی از بیرون مجموعه استخدام نشود.

در ادامه حجت الاسلام عبدالمقیم ناصحی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر با انتقاد نسبت به این که در دستور جلسه کمیسیون فرهنگی به عنوان کمیسیون اصلی تلقی نشده است، بیان کرد: در حالی که مجلس هر قانونی می خواهد تصویب کند باید یک پیوست اجتماعی و فرهنگی داشته باشد تا کامل شود، ما چطور می توانیم یک نمایشگاه با این عظمت بسازیم، اما حتی یک بار کلمه فرهنگ در اساسنامه آن به کار نرفته باشد؟

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی با اشاره به این که تمام بودجه ۶۰۰ میلیارد تومان که تا امروز برای این پروژه هزینه شده به طور کامل از طریق کمیسیون فرهنگی اجتماعی پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: طبق اظهارات بیان شده تاکنون گویا نزدیک به یکهزار میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده است. باید ببینیم ۴۰۰ میلیارد دیگر از کجا آمده است؟

در ادامه پرویز سروری رئیس کمیسیون نظارت حقوقی شورای شهر با تاکید بر این که ماده ۳۷ این اساسنامه باید تغییر کند، عنوان کرد: برگزار نکردن مجمع و جمع کردن امضای پراکنده عامل اصلی تالی فاسد است، این مورد باید از اساسنامه حذف شود.

همچنین محمد حقانی، رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر با بیان این که تصویب اساسنامه شرکت نمایشگاه های بین المللی شهر آفتاب فاقد توجیح قانونی است، تاکید کرد: اهتمام شهرداری تهران به ایجاد سازمان و شرکت جدید مستلزم ارزیابی دقیق تری است.

این عضو شورای شهر با اشاره به این که لایحه شهرداری تهران دارای ایراد اساسی است، ادامه داد: دلیل این ادعا این است که هر نوع فعالیت اقتصادی به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای تمام دستگاه هایی که در اختیارات قانونی آنها فعالیت اقتصادی پیش بینی نشده ممنوع است.

همچنین احمد دنیامالی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا با تاکید بر این که چون اساسنامه مصوبه شورا است انحلال آن نیز باید با مصوبه شورا باشد، خاطرنشان کرد: وجود 2 شرکت بهره برداری که یکی را دولت داشته باشد و یکی هم شهرداری تعارض زیادی به وجود خواهد آورد. آنچه ما دنبال می کردیم مدیریت واحد بوده و شرکت نمایشگاه های بین المللی هم سهام دار این شرکت باشد، اما این اتفاق نیافتاد.

وی با اشاره به این که این شرکت مجوز برگزاری نمایشگاه های بین المللی را می دهند، عنوان کرد: لذا باید سهام دار شرکت بین المللی شهر آفتاب می شدند. این در حالی است که بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان تا بهره برداری فاز یک نیاز است و این یک چهارم کل نمایشگاه هم نیست، حتی اگر امروز هم این اساسنامه تصویب شود 6 ماه تا برگزاری اولین نمایشگاه زمان لازم است.

در ادامه مرتضی طلایی، نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از وجود مدیریت اقتصاد محور و نادیده شدن پیوست های فرهنگی در نمایشگاه های فعلی تهران، اذعان کرد: باید نگاه جامعی شامل فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی در اداره نمایشگاه داشته باشیم.

در ادامه ترک آبادی، معاون برنامه ریزی شهر آفتاب با اشاره به این که پایان سال ۹۳ حدود ۷۰۰ میلیارد تومان برای احداث نمایشگاه هزینه شده نه یکهزار میلیارد تومان، گفت: طی نامه ای که با امضای شهردار تهران ارسال شده گزارش توجیهی و مطالعات این پروژه را در اختیار شورا قرار داده ایم. از سوی دیگر موافقت اصولی انتقال نمایشگاه به شهرآفتاب را هم گرفتیم و گردش کار سال ۸۲ تاکنون را هم به طور کامل برای ریاست شورا ارسال کرده ایم.

دبیر در پایان با جمع بندی صحبت ها با تاکید بر این که 100در صد سهام این شرکت برای شهرداری باشد، اظهار کرد: نظر کمیسیون فرهنگی مبنی بر عضویت پنج نفر در هیات مدیره را در اساسنامه اعمال کردیم. درآمد این شرکت هم به حساب خزانه شهرداری واریز می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *