صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اجرای طرح «هر مسجد یک حقوقدان» با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی

۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۲:۴۵
کد خبر: ۵۸۷۱۷۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رازوجرگلان از اجرای طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، ذبیح‌الله بدری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رازوجرگلان در سخنرانی خود در میان نمازگزاران مسجد روستای بک پولاد از توابع شهرستان رازوجرگلان، اجرای طرح «هر مسجد یک حقوقدان» را یک ضرورت اساسی به منظور افزایش سطح دانش و معلومات حقوقی افراد و رسیدگی به مشکلات قضایی آنان برشمرد و بر تداوم برگزاری جلسات مستمر پرسش و پاسخ در مساجد برای اجرای هر چه بهتر این طرح تأکید کرد.

وی از جهل به قوانین و مقررات موضوعه و عدم شناخت کافی و یا ناآگاهی و کم اطلاعی افراد از ماهیت موضوعات حقوقی و کیفری به عنوان زمینه‌ساز اصلی بروز جرائم و آسیب‌های اجتماعی و همچنین مشکلات حقوقی و قضایی مردم یاد کرد.

بدری، عدم داشتن صبر و حوصله کافی و نداشتن سعه صدر، تحمل ناپذیری و عدم بهره مندی از مهارت‌های کنترل خشم را از مهمترین مبانی شکل‌گیری جرائم از جمله منازعات دسته جمعی، توهین و تهدید و ایراد و ضرب و جرح عمدی، اختلافات ملکی و دیگر دعاوی مرتبط دانست و نقش دانستنی‌های حقوقی و قضایی و همچنین سهم علوم اجتماعی و روان شناسی را در پیشگیری از وقوع جرم تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: 

دادستان عمومی و انقلاب رازوجرگلان همچنین ضمن اعلام آمادگی دستگاه قضایی برای ارائه خدمات شایسته به مردم از طریق اجرای طرح «هر مسجد یک حقوقدان» خواستار توجه جدی نهادهای فرهنگی و رسانه‌ها به ویژه صدا‌و‌سیما برای کمک مفید و سازنده به دستگاه قضایی به منظور معرفی و ریشه‌یابی آسیب‌ها و جلوگیری از گسترش ناهنجاری‌ها در متن مناسبات اجتماعی شد.

وی گفت: برای پیشگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی در حوزه خانواده، توجه بیشتر و بهتر به نهاد خانواده و آموزش زوجین و دیگر اعضاء خانواده را گامی مهم و مؤثر در پیشگیری از بروز اختلافات دانست.

بدری درباره اهمیت آگاهی به موضوعات و مسائل حقوقی و جزائی تصریح کرد: هرچه شناخت افراد در خصوص حقوق یکدیگر از جمله زوجین نسبت به تعهدات و تکالیف قانونی بیشتر و بهتر باشد و هر چه میزان آگاهی‌های حقوقی به ویژه در پیش از ازدواج افزایش یابد، قطعا مشکلات خانوادگی و آسیب‌های اجتماعی هم به نحو قابل توجهی کاهش خواهد یافت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *