صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تعیین تکلیف جاماندگان یارانه حمایت معیشتی

۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۲:۰۱
کد خبر: ۵۸۷۰۷۸
سخنگوی ستاد شناسائی مشمولان کمک حمایت معیشتی از تعیین تکلیف جاماندگان یارانه حمایت معیشتی تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: در خصوص واریز یارانه حمایتی معوق این افراد نیز سازمان برنامه و بودجه تصمیم می‌گیرد و ستاد شناسایی در این باره مسئولیتی ندارد!

به گزارش گروه فضای مجازی ، حسین میرزایی با اشاره به تمدید زمان مهلت ثبت‌نام متقاضیان دریافت یارانه حمایت معیشتی اظهار کرد: پیش از این اعلام شده بود که افرادی که در لیست یارانه‌بگیران نیستند و متقاضی دریافت کمک حمایت معیشتی هستند تا ۲۴ دی  فرصت دارند که در سایت hemayat.mcls.gov.ir مراجعه و اقدام به ثبت‌نام کنند که بر اساس تصیمیم اخذ شده در ستاد شناسایی مشمولان کمک حمایت معیشتی این زمان تا ۳۰ دی تمدید شد و افراد اشاره شده می‌توانند در تا ۳۰ دی ماه در سایت اشاره شده اقدام به ثبت‌نام کنند.

میرزایی همچنین در خصوص افرادی که قبلاً (آذر) اعتراض خود را در سامانه حمایت ثبت کرده‌اند نیز گفت: این افراد برای مشاهده نتایج درخواست خود می‌توانند تا ۳۰ دی به پایگاه حمایت مراجعه و با وارد کردن اطلاعات خود (شماره ملی و شماره حساب سرپرست خانواده) نتیجه را مشاهده کنند.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان کمک حمایت معیشتی با تاکید بر واقعی بودن درخواست بازبینی متقاضیان دریافت سبد معیشتی افزود: متقاضیان دریافت سبد معیشتی که خواهان بازبینی مجدد هستند، چنانچه مشمول دریافت سبد معیشتی نشوند یارانه نقدی آن‌ها نیز حذف می‌شود.

میرزایی با اشاره به آمار خانواده‌های که نسبت به عدم دریافت یارانه حمایت معیشتی اعتراض داشته‌اند اشاره کرد و گفت: از زمانی که سامانه ثبت اعتراضات فعالیت خود را آغاز کرد، ۳ میلیون و ۷۰ هزار ۵۳۱ خانواده در این سامانه ثبت‌نام کردند که این افراد با ثبت‌نام خود این اجازه را به ستاد اعلام کردند تا نسبت به بررسی اطلاعات آن‌ها اقدام شود، در واقع دولت اجازه دسترسی به اطلاعات مالی و اقتصادی خانواده‌ها را داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: پس از ثبت اطلاعات در سامانه، فرایند بررسی‌ها آغاز شد و از تعداد ذکر شده، ۴۱۹ هزار و ۳۰۴ خانواده مشمول دریافت یارانه حمایتی شدند که قبل از دهم دی ماه برای آن‌ها پیامک ارسال شد و یارانه حمایت معیشتی دو ماه (آذر و دی) به صورت یکجا به حساب این خانواده‌ها بر اساس بُعد خانواده واریز شد.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان کمک حمایت معیشتی درباره وضعیت سایر خانواده‌های جامانده از دریافت یارانه حمایت معیشتی نیز افزود: ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار خانواده نیز می‌توانند با مراجعه به سایت hemayat.mcls.gov.ir و با وارد کردن کد ملی و شماره حساب سرپرست خانوار نسبت به نیتجه ثبت اعتراض خود مطلع شوند.

میرزایی اظهار کرد: چنانچه این خانواده‌ها همچنان نسبت به عدم دریافت یارانه حمایت معیشتی معترض هستند، می‌توانند در بخش‌های بعدی سایت اعتراض خود را پیگیری کنند که البته در این مرحل از اعتراضات ۵ تعهدنامه بر اساس قوانین و مقررات تعیین شده است که باید توسط خانواده رعایت شود.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که پاسخ این اعتراضات چه زمانی داده خواهد شد، گفت: در یک بازه زمانی ۶ ماه پاسخ داده خواهد شد!

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان کمک حمایت معیشتی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا بعد از ۶ ماه و در صورتی که فرد مشمول یارانه حمایتی شود آیا کمک معیشتی ۶ ماه یکجا پرداخت خواهد شد یا خیر گفت: این مسئله به ستاد مرتبط نیست و برمی‌گردد به سازمان برنامه و بودجه و اطلاعی در این زمینه ندارم.

میرزایی همچنین در خصوص آیین‌نامه نحوه شناسایی خانوار‌های مشمول یارانه معیشتی تصریح کرد: هیئت وزیران در جلسه ۱۵ دی ۱۳۹۸ به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و در اجرای مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه، آیین‌نامه اجرایی نحوه شناسایی خانوار‌های مشمول دریافت کمک حمایت معیشتی را تصویب کرد؛ در این آیین نامه تاکید شده است که بسته حمایت معیشتی، صد درصد وجوه حاصل از افزایش قیمت بنزین موضوع شورای عالی هماهنگی اقتصادی (سران قوای سه‌گانه) است که مطابق با ضوابط این آیین‌نامه به خانوار‌های هدف پرداخت می‌شود.

وی یادآور شد: مطابق این آیین‌نامه، بسته حمایت معیشتی به خانوار‌های یک نفره با حداقل درآمد ماهانه و سالانه به ترتیب ۴۰ و ۴۸۰ میلیون ریال، دونفره با حداقل درآمد ماهانه و سالانه ۵۰ و ۶۰۰ میلیون ریال، سه نفره با حداقل درآمد ماهانه و سالانه ۶۰ و ۷۲۰ میلیون ریال، چهار نفره با حداقل درآمد ماهانه و سالانه ۷۰ و ۸۴۰ میلیون ریال و پنج نفر و بیشتر با حداقل درآمد ماهانه و سالانه ۸۰ و ۹۶۰ میلیون ریال تعلق نمی‌گیرد. هم‌چنین، خانوار‌هایی که دارای واحد مسکونی، شغل و خودرو به طور «همزمان» یا دارای دو واحد ملکی هستند، خانوار‌های دارای ملک به ارزش ۱۲ میلیارد ریال در تهران و کلان‌شهر‌ها و ۹ میلیارد ریال در سایر شهرستان ها، دارای خودروی سواری به ارزش بیش از سه میلیارد ریال یا خودروی عمومی با ارزش بیش از چهار میلیارد ریال، خانوار‌های دارای بیش از سه سفر خارجی غیرزیارتی، کارفرمایان دارای بیش از سه بیمه‌پرداز و گیرندگان تسهیلات بانکی جمعاً به مبلغ بیش از سه میلیارد ریال که در حال بازپرداخت اقساط باشند، مشمول بسته معیشتی نمی‌شوند؛ مبلغ بسته حمایت معیشتی به‌صورت ماهانه به خانوار‌های یک نفره مبلغ ۵۵۰ هزار ریال، دونفره مبلغ ۱۰۳۰ هزار ریال، سه نفره ۱۳۸۰ هزار ریال، چهارنفره ۱۷۲۰ هزار ریال و پنج نفره و بیشتر ۲۰۵۰ هزار ریال تعلق می‌گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *