صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تعیین تکلیف ۳۱۷ هزار خانوار در طرح ارزیابی وسع از سوی وزارت رفاه/ مردم از فرصت ۶ ماهه برای پوشش بیمه‌ای استفاده کنند

۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۳:۲۸
کد خبر: ۵۸۷۰۰۳
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره آخرین وضعیت اجرای آزمون وسع در کشور گفت: تاکنون حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر معادل ۴۰۵ هزار خانواره برای دریافت دفترچه به دفاتر پیشخوان مراجعه کرده اند که با اقدامات انجام شده از سوی وزارت رفاه در زمینه آزمون وسع، حدود ۳۱۷ هزار خانوار معادل ۹۰۰ هزار نفر از این جمعیت تعیین تکلیف شده‌اند.

طاهر موهبتی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه ، درباره آخرین وضعیت اجرای آزمون وسع در کشور گفت: تاکنون حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر معادل ۴۰۵ هزار خانواره برای دریافت دفترچه به دفاتر پیشخوان مراجعه کرده اند که با اقدامات انجام شده از سوی وزارت رفاه در زمینه آزمون وسع، حدود ۳۱۷ هزار خانوار معادل ۹۰۰ هزار نفر از این جمعیت تعیین تکلیف شده‌اند.

موهبتی با بیان اینکه حدود ۵۵ درصد از مراجعه کنندگان برای دریافت دفترچه مراجعه کرده اند که مشمول بیمه رایگان شدند که عدد قابل توجهی است، تصریح کرد: پس از ارسال پیامک به این گروه مبنی بر فرصت یک ماهه برای دریافت دفترچه بیمه رایگان، حدود ۵۰ درصد از مشمولان به دفاتر پیشخوان مراجعه و دفترچه بیمه برای آن‌ها صادر شد.

وی با اشاره به اینکه حدود ۴۵ تا ۵۰ هزار نفر از مراجعه کنندگان به دفاتر پیشخوان در پرداخت حق بیمه خود مشارکت داشته‌اند، افزود: درخواست تجدید نظر و اعتراض به نتایج آزمون وسع کمتر از ۳ درصد بوده است که این موضوع نشان می‌دهد اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان که در اختیار وزارت رفاه قرار دارد از صحت بیشتری نسبت به گذشته برخوردار است.


مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران از مردم درخواست کرد که به منظور بهره‌مندی از تسهیلاتی که در این آیین نامه پیش بینی شده در فرصت تعیین شده ۶ ماهه به دفاتر پیشخوان برای دریافت دفترچه مراجعه کنند و گفت: صدور دفترچه تنها ۲۰ دقیقه زمان می‌برد. این در حالی است که اگر افراد در مدت تعیین شده به دفاتر پیشخوان نشوند، مشمول دوره انتظار ۱۰ روزه خواهند شد. طبیعی است اگر کسانی که فاقد دفترچه هستند بیمار شوند؛ در صورت غیراورژانسی بودن باید هزینه‌های تعرفه را خودشان پرداخت کنند و اگر اورزانسی باشند حق بیمه را پرداخت می‌کنند.

موهبتی افزود: بیمه شدن افراد بر روی تخت بیمارستان، موجب می‌شد که افراد تا زمان بیماری نسبت به پوشش خود اقدام نکنند و پوشش جمعیتی بیمه به حداکثر نرسد که دوره انتظار ۱۰ روزه باعث خواهد شد تا افراد قبل از بیماری نسبت به بیمه خود اقدام کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *