تره فرنگی گرم است یا سرد؟!/ پاسخ را دانشنامه میزان بخوانید!
به گزارش گروه فضای مجازی ، تره فرنگی، سبزی با برگهای سبز تیره و گردنی سفید رنگ که طعمی بهتر و شیرینتر از پیاز دارد و در آشپزی سبب میشود تا طعم غذا را بدون این که طعم خود را قالب کند، بی نظیر سازد.
تره فرنگی را از خانوادهی پیاز، موسیر و پیازچه میدانند و مزه و طعم آن را به موسیر و کمی شیرینتر و خوش طعمتر از آن نسبت میدهند.
مصری ها، یونانیها و رومیان باستان از تره فرنگی به دلیل دارا بودن خواص دارویی اش استفاده میکردند.
جالب است بدانید؛ یک تره فرنگی خوب نباید زردرنگ و پلاسیده باشد و پیاز آن نیز نباید شکسته و ضرب دیده باشد.
اگرچه تره فرنگی پخته شده سریع فاسد میشود، اما میتوان آن را برای دو روز در یخچال نگه داشت و از طرفی خود تره فرنگی را میتوان به مدت سه ماه در فریزر نگه داری کرد.
بررسی طبع و خواص تره فرنگی
تره فرنگی، بلعکس ظاهر سبز و سرد خود دارای طبعی گرم و نسبتاً خشک است.
این گیاه معمولا برای بهبود و تسکین مشکلات تنفسی، خواص ادرارآور و خاصیت تصفیه گری که دارد مورد استفاده قرار میگیرد.
باید بدانید که؛ تره فرنگی قدرت بسیاری زیادی در دفع اسید اوریک دارد و از این جهت برای افرادی که به نقرس یا آرتریت مبتلا هستند، مفید است.
از مهمترین خواص تره فرنگی، خاصیت ضد عفونی کنندگی آن است که از بدن در برابر آلودگی و هرگونه عفونت محافظت میکند.
مصرف تره و تره فرنگی به دلیل دارا بودن مواد آنتی اکسیدان، خاصیت ضد سرطان دارد.
این گیاه خوش طعم سبب کاهش کلسترول بد خون شده و به همین دلیل مصرف آن در پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی عروقی موثر است.
خوردن تره به افراد دیابتی توصیه میشود، زیرا میتواند قند خون را در حد متعادل نگه دارد.
تامین کلسیم و پتاسیم مورد نیاز بدن از دیگر خواص تره فرنگی است و از طرفی، پتاسیم موجود در تره برای کودکان رنجور و کماشتها بهترین داروست.
مصرف سوپ تره برای درمان بیماریهای تنفسی و تنگی نفس بسیار مفید است و به طورکی مصرف تره و تره فرنگی در ایجاد نیرو، قدرت و سلامتی بدن نقش مؤثری دارد و باعث تقویت عضلات بدن به ویژه عضله قلب می شود.