صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آخرین جزئیات از میزان خسارات و نحوه امدادرسانی در سیل سیستان وبلوچستان

۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۴:۲۸
کد خبر: ۵۸۶۵۵۱
مدیر کل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان آخرین جزئیات از میزان خسارات و امدادرسانی در سیل اخیر این استان را تشریح کرد.

عباسعلی ارجمندی مدیر کل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه گفت: باید به این نکته توجه داشت که این آمار، به صورت لحظه‌ای تغییر خواهد کرد و این آمار تاکنون توسط مدیریت بحران استان ثبت شده است.

ارجمندی اظهار کرد: از روز اول مقرر شد نجات جان مردم از طریق بالگرد‌ها صورت گیرد که این امر محقق شد و تاکنون تلفات جانی گزارش نشده است. روز گذشته امدادرسانی هوایی با ۶ بالگرد انجام شد. همچنین اقلام امدادی به دست مردم رسید.

ارجمندی ادامه داد: ۲ هزار ۸۴۳ خانوار از سیل آسیب دیده اند. از این تعداد، ۶۵۰ خانوار نیازمند اسکان بودند که در ۳ اردوگاه اضطراری هلال احمر اسکان داده شده اند.

مدیر کل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان گفت: در مجموع ۵۵۳ روستا قطعی برق داشتند که برق ۴۶۲ روستا وصل شد. همچنین ۲۴۵ روستا شبکه آب خود را از دست داده اند که آب ۲۱ روستا دیروز وصل شد.

وی افزود: ۲ هزار و ۵۰۰ واحدم سکونی به صورت جدی آسیب دیده اند. تاکنون ۶۵۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد شده است.

ارجمندی ادامه داد: ۶ میلیارد تومان به پروژه‌های آب منطقه‌ای استان خسارت وارد شده است. همچنین ۳۳۲ میلیارد تومان به زیر ساخت‌های شهری آسیب رسیده است.

مدیر کل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان درباره اقلام غذایی گفت: توزیع ۱۲ هزار بسته غذایی در استان از شب گذشته آغاز شده و این عدد به ۱۰۰ هزار بسته نیز می‌رسد. همچنین ۸ قرارگاه کمک رسانی و آشپرخانه مرکزی در فنوج، قصرقند، دشتیاری، سرباز، بنت، درزبان و مهرستان ایجاد شده است.

وی در وضعیت محور‌ها اظهار کرد: از ۳۱ محور که بر اثر طغیان رودخانه‌ها در دو روز گذشته مسدود شده بودند، در حال حاضر تنها محور فنوج- کتیج- رمشک هنوز مسدود است و تردد در سایر محور‌ها آغاز شده است.

ارجمندی ادامه داد: از امروز دو کاروان سلامت در دشتیاری و دلگان مستقر می‌شوند. همچنین در منطقه کنارک و پز بیش از ۱۰ لجن کش و کف کش فعالیت خود را در جهت تخلیه آب منازل آغاز می‌کنند.

مدیر کل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان درباره حضور نیرو‌های امدادی گفت: ۵۱۵ گروه عملیاتی، امدادی و راهداری در مناطق سیل زده در حال فعالیت هستند.

وی درباره اقلام مورد نیاز مردم افزود: اقلامی مانند مواد غذایی، لوازم منزل، وسایل گرمایشی، پتو و اقلام بهداشتی، پوشاک، آب معدنی از جمله اقلامی است که مردم می‌توانند از طریق مراکز مربوطه به استان بفرستند. همچنین شماره حساب هلال احمر برای دریافت کمک نقدی ۵۲۶۳۶۳۶۳۵۳ ایجاد شده است.

ارجمندی در پاسخ به این سوال که همه مناطق بررسی شده است گفت: با توجه به اینکه از طریق زمینی، امکان بررسی شرایط وجود ندارد، هنوز گزارش کامل جود ندارد.

مدیر کل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان با اشاره به عکس‌هایی از مردم که به درخت‌ها پناه برده اند و در فضای مجازی منتشر می‌شود؛ گفت: هشدار سیل در منطقه روز‌های قبل منتشر شده بود. من با این افراد تلفنی صحبت کردم و آن‌ها هم پذیرفتند که هشدار را شنیده بودند، به هر حال این افراد نیز اسکان داده شدند.

وی افزود: متاسفانه تصاویری که به روز نخست سیل تعلق دارد، هنوز دست به دست می‌شود، اما عکس‌های امدادرسانی و کمک رسانی روز‌های بعدی کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.


برچسب ها: سیل مدیریت بحران

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *