صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زمان برگزاری دوره ۱۳۹ آزمون تولیمو

۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۳:۵۷
کد خبر: ۵۸۶۵۵۰
سازمان سنجش آموزش کشور جزئیات و تاریخ و نحوه برگزاری آزمون (الکترونیکی) زبان انگلیسی پیشرفته (Tolimo:E-A ۲۰۲۰) دوره ۱۳۹ را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، سازمان سنجش و آموزش کشور جزئیات برگزاری آزمون تولیمو دوره ۱۳۹ را اعلام کرد. در این اطلاعیه آماده است: یکصد و سی و نهمین آزمون زبان انگلیسی پیشرفته (تولیمو) به روش الکترونیکی، صبح روز پنجشنبه ۲۶ دی در شهر تهران برگزار خواهد شد. آن دسته از داوطلبانی که متقاضی برگزاری آزمون بوده و در زمان مقرر نسبت به ثبت نام در سایت این سازمان اقدام نموده­ اند برای شرکت در جلسه آزمون می­بایستی ساعت ۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه ۲۶ دی به مرکز برگزاری آزمون که در زمان ثبت نام انتخاب نموده اند، مراجعه نمایند. کلیه داوطلبان می‎بایست حتماً قبل از شروع فرآیند آزمون (ساعت ۸:۰۰ صبح) در محل حضور داشته باشند و عدم حضور به موقع و تاخیر بیشتر از ۱۵ دقیقه منجر به لغو آزمون متقاضی خواهد شد.

الف – زمان و محل برگزاری آزمون: فرآیند برگزاری آزمون کلیه داوطلبان در ساعت ۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه ۲۶ دی آغاز خواهد شد و داوطلبان می­بایست قبل از شروع فرآیند برگزاری آزمون در محل برگزاری حضور داشته باشند. از آنجائیکه آزمون به صورت الکترونیکی و از طریق رایانه (کامپیوتر) برگزار می­گردد، برای داوطلبان کارت ورود به جلسه پیش بینی نشده و نیازی به ارائه کارت شرکت در آزمون در این روش نمی‌باشد. لاکن داوطلبان بایستی با کارت شناسایی معتبر (کارت ملی یا شناسنامه عکس­دار و یا گذرنامه) به حوزه مراجعه نمایند آدرس مراکز محل برگزاری آزمون در شهر تهران با توجه به تعیین مراکز توسط داوطلبان در جدول ذیل درج شده است.

داوطلبان لازم است منحصراً به مرکزی که در زمان ثبت‌نام آن را انتخاب نموده‌اند مراجعه نمایند در سایر مراکز از آن‌ها آزمون بعمل نخواهد آمد.

تعداد سوالات و مدت پاسخگویی به آن‌ها

آزمون داوطلبان زبان انگلیسی پیشرفته (Tolimo) شامل دو مرحله تستی و تشریحی می­باشد که داوطلبان باید توسط رایانه (کامپیوتر) گزینه پاسخ سوالات تستی و همچنین متن مربوط به پاسخ سوال تشریحی را ثبت نمایند. تعداد سوالات و مدت پاسخگویی به سوالات به شرح ذیل است.

بخش‌های تستی: (بخشهای: ۱، ۲ و ۳) این دفترچه حاوی ۱۰۵ سوال تستی به شرح ذیل می‌باشد و داوطلبان باید سوالات بخش «ساختار و بیان نوشتاری» و «خواندن و درک مطلب» را در مدت ۶۲ دقیقه و به سوالات بخش شنیداری در مدت ۱۸ دقیقه جمعاً در مدت ۸۰ دقیقه به سوالات آن پاسخ دهند. بخش اول: ساختار و بیان نوشتاری (Structure and Written Expression) تعداد سوالات ۳۵ سوال (تکمیل جمله: ۱۵ سؤال و شناسایی خطا: ۲۰ سوال)، مدت پاسخگویی ۲۲ دقیقه. بخش دوم: درک مطلب شفاهی – شنیداری (Listening Comprehension) تعداد سوالات ۳۵ سوال قسمت A ۲۰ گفتگوی کوتاه: ۲۰ سوال، قسمت B ۲ گفتگوی طولانی: ۸ سوال، قسمت C ۳ سخنرانی: ۷ سؤال، مدت پاسخگویی ۱۸ دقیقه

در جلسه آزمون سوالات بخش شنیداری بصورت مستقل برای هر داوطلب از طریق هدست پخش خواهد شد و داوطلبان باید با توجه به متن سوال که از هدست پخش می‌شود، نسبت به انتخاب یکی از چهار گزینه‌ای که در رابطه با سوال مربوط به این بخش (درک مطلب شفاهی) از طریق رایانه (کامپیوتر) اقدام نمایند. داوطلبان باید توجه داشته باشند متن سوالات شنیداری (درک مطلب شفاهی) فقط یک‌بار پخش می‌شود و قابل تکرار نیست و لذا لازم است تمام حواس و دقت خود را برای شنیدن صوت منتشره به کار ببندند تا ضرری متوجه آنان نشود. بخش سوم: خواندن و درک مطلب (Reading Comprehension) تعداد سوالات ۳۵ سوال، مدت پاسخگویی ۴۰ دقیقه.

بخش تشریحی: بخش چهارم: نوشتاری (Writing) شامل یک سوال می­باشد که داوطلبان می­توانند در مدت ۳۰ دقیقه از طریق رایانه (کامپیوتر) به سوال مربوط پاسخ دهند. داوطلبان در این قسمت می‌بایست از مهارت تایپ جملات با کیبورد برخوردار باشند.

تذکرات مهم:
داوطلبان باید گذرنامه، کارت ملی یا اصل شناسنامه عکسدار به همراه داشته باشند.

از آوردن هرگونه وسایل اضافی مانند نوشت افزار (خودکار و مداد و ...)، کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه، ماشین حساب، تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند، پیجر و ... اکیداً خودداری نمایند. با توجه به اینکه محلی برای نگهداری این وسایل در حوزه‌های امتحانی پیش‌بینی نشده، مسئولیتی در قبال نگهداری از این وسایل متوجه حوزه‌های امتحانی نیست.

صحبت کردن با سایر داوطلبان یا رد و بدل کردن هر نوع وسیله از قبیل لوازم‌التحریر، نت (یادداشت)، .. در جلسه امتحان به عنوان تخلف محسوب می‌شود و با داوطلب متخلف برابر قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون‌های سراسری رفتار خواهد شد.

همراه داشتن هر گونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه­های حافظه­دار از جمله تلفن همراه، ساعت هوشمند، انگشتر هوشمند، دستبند هوشمند ویا ماشین حساب در جلسه آزمون طبق قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون‌های سراسری موجب محرومیت از گزینش در آزمون می­شود.

داوطلبان در صورت بوجود آمدن هرگونه مشکل در فرآیند برگزاری برای آن‌ها لازم است، حداکثر تا تاریخ ۹۸/۱۰/۳۰ از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی با این سازمان مکاتبه نمایند. بدیهی است به درخواست‌های واصله بعد از تاریخ فوق قابل بررسی و پیگیری نخواهد بود.

واحد اطلاعات و پاسخگویی به سوالات در این باره از تاریخ پنج شنبه ۲۶ دی همه روزه به غیر از ایام تعطیل و در وقت اداری آماده پاسخگویی به سوالات داوطلبان است؛ لذا داوطلبان گرامی به منظور پاسخگویی به سوالات خود می‌توانند به بخش پاسخگویی اینترنتی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و یا با شماره تلفن ۴۲۱۶۳- ۰۲۱ تماس حاصل نموده و از مراجعه حضوری خودداری نمایند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *