صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«حلیه» منتشر شد/اثری از «سارا شجاعی» با موضوع جنگ تحمیلی

۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۶:۰۱
کد خبر: ۵۸۶۵۳۹
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
کتاب «حلیه» نوشته سارا شجاعی با محوریت دفاع مقدس بوده این رمان در انتشارات نیستان به چاپ رسیده و مضمون کتاب در زمره یکی از تازه‌ترین داستان‌های بلند حوزه جنگ است.

به گزارش‌خبرنگار گروه فرهنگی ، کتاب «حلیه» نوشته سارا شجاعی با محوریت دفاع مقدس بوده این رمان در انتشارات نیستان به چاپ رسیده ومضمون کتاب در زمره یکی از تازه‌ترین داستان‌های بلند حوزه جنگ تحمیلی است.

ادبیات داستانی دفاع مقدس و ادبیات جنگ در ایران با اینکه تاکنون خالی از روایت‌های عاشقانه نبوده است، اما کمتر داستان بلند عاشقانه‌ای را در بطن خود دیده که اساس آن نه جنگ که عشق باشد. داستانی که این مساله را دستمایه درامی بکند که جنگ تحمیلی بخشی از شاکله آن باشد و نه تمامی آن.


رمان «حلیه» نوشته سارا شجاعی در زمره یکی از تازه‌ترین داستان‌های بلند حوزه جنگ تحمیلی است که محور و شاکله داستانی خود را نه جنگ که عشق قرار داده است. داستان مرد جوانی به نام علیمردان که در روز‌های منتهی به آغاز جنگ تحمیلی در جنوب ایران زندگی سپری می‌کند و دلداده حلیمه دختر مدیر مدرسه خود است و این دلدادگی او را تا انتهای نبرد و کشف معانی متنوعی از عشق پیش می‌برد.

شجاعی در«حلیه» پیش از هرچیز یک داستان‌گوی شش دانگ و تمام عیار است، نویسنده‌ای که می‌داند مهمترین مساله در پیشبرد یک داستان بلند، عنصر قصه و درام است و برای بازگویی این قصه دست به دامن فضاسازی‌های وهمی نمی‌شود. همه عناصر رمان «حلیه»؛ تمامی شخصیت‌ها، فضا‌ها و رویداد‌هایی که مخاطب در داستان با آن‌ها روبرو می‌شود در خدمت داستان است و همین موضوع به مغز داستان به عنوان محور پیش‌برنده رمان چنان افزوده که به جرات می‌توان گفت این داستان را نمی‌توان تا پیش از به پایان رسیدن زمین گذاشت.

شجاعی در «حلیه» همچنین به تلفیقی هنرمندانه از زبان و ادبیات بومی جنوب ایران با زبان معیار برای روایت دست پیدا کرده است و بر مبنای همین مساله توانسته داستانی را بنویسد که برای هر دو قشر از مخاطبان زبان بومی و معیار خواندنی و در عین حال جذاب باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *