گوجه فرنگی گرم است یا سرد؟!؛ در دانشنامه میزان بررسی شد
به گزارش گروه فضای مجازی ، گوجه فرنگی را از جمله سبزیجات خوش رنگ و پرخاصیتی است که در زندگی روزمره ما جایگاه ویژهای دارد باید بدانید که مصرف آن به صورت خام بسیار مفیدتر است!
گوجه فرنگی نیز همانند هر میوه و سبزی دیگری باید رسیده باشد و ظاهری بدون لک و سالم داشته باشد و برای نگهداری کوتاهمدت آن حتی تا ۱۵ الی ۲۰ روز نیز یخچال بهترین مکان است، ولی برای زمان بیشتر از آن میتوان روش فریز کردن را انتخاب کرد.
خواص درمانی گوجه فرنگی
گوجه فرنگی اشتهاآوراست و آن را برای رفع ضعف و خستگی، تقویتکننده سلسله اعصاب و همچنین قلب و دستگاه گردش خون مفید میدانند.
البته باید بدانید که؛ متخصصان همواره مصرف آن را به بیماران مبتلا به دردهای مفاصل و همچنین رماتیسم و نقرس توصیه میکنند.
گوجه فرنگی به رقیق شدن خون کمک میکند و برای رفع تشنگی خوب است و تا حدودی تأمین کننده آب برای بدن است.
از طرفی گوجهفرنگی برای رفع مسمومیتهای مزمن، بالا بودن اوره و چربی خون، درمان یبوست، دفع رسوبات ادراری و صفراوی نیز مفید شناخته شده است و با توجه به این موضوع که گوجه فرنگی حاوی ویتامین A است، خوردن آن در تقویت بینایی، سلامت پوست و مخاطها بسیار مؤثر است.
مضرات گوجه فرنگی
جالب است بدانید این سبزی پرخاصیت در برخی از اشخاص هضم خوبی ندارد و فرد را با مشکل روبرو میسازد از این رو توصیه میشود که؛ افرادی که دارای معده حساس هستند درخوردن گوجه فرنگی افراط نکنند.
از طرفی برخی نیز نسبت به گوجه فرنگی حساسیت دارند اینگونه افراد نیز نباید گوجه فرنگی بخورند.
گوجه فرنگی چه طبعی دارد؟
طبع گوجه فرنگی سرد وتر است و برای افراد گرم مزاج میتواند مفید باشد.
از طرفی مصرف گوجه فرنگی برای فصلها و اقلیمهای گرم مصرف آن خوب است.
البته ممکن است در افرادی که سردی مزاج و گوارش دارند ایجاد نفخ معده و روده کند.
باید در نظر گیرید که افرادی که اختلال هضم دارند نباید پوست گوجه را مصرف کنند و خود بافت گوجه را حرارت داده و در غذا ریخته و مصرف کننده و همراه آن از یک ادویه تند مثل زیره و یا آویشن استفاده کنند.
گوجه فرنگی را میتوان به صورت تازه و برش خورده روی پوستی که دچار سوختگی یا آفتاب سوختگی شده قرار داد، البته باید مراقب باشید که حساسیت قبلی به گوجه فرنگی نداشته باشد.