صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کشف جدید ناسا از سیاره‌هایی که شرایط زندگی دارند

۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰:۴۴
کد خبر: ۵۸۶۲۳۰
در این مطلب قصد داریم از سیاراتی بگوییم که نسبت به زمین شرایط مناسب‌تری برای زندگی کردن دارند.

به گزارش گروه فضای مجازی ، محققان با استفاده از مجموعه نرم‌افزاری که توسط مؤسسۀ گودارد (Goddard Institute) ناسا برای مطالعات فضایی طراحی شده است، ترکیب عواملی که باعث به وجود آمدن شرایط مناسب برای فعالیت‌های زیستی می‌شوند را تعیین کردند.

پژوهش شگفت‌آوری که توسط دانشمندان دانشگاه شیکاگو انجام شد، نشان داد که در خارج از منظومه شمسی، سیاراتی وجود دارند که شرایط برای وجود حیات در آن بسیار مناسب‌تر از زمین است.

هدف اصلی دانشمندان، شناسایی اقیانوس‌هایی بر روی سیارات خارج از منظومه شمسی بود که ظرفیتی عظیم برای میزبانی فعالیت‌های زیستی دارند.

به گفته مدیر این پژوهش‌ها؛ حیات در اقیانوس‌های کره زمین، به جریان آب رو به بالا بستگی دارد که مواد مغذی را از اعماق تاریک اقیانوس، به قسمت روشن آن می‌برد. جایی که موجودات فتوسنتز کننده وجود دارند. هر چه این جریان بیشتر باشد، فعالیت زیستی نیز بیشتر است. این همان شرایطی است که باید روی سیارات بیگانه پیدا کنیم.

دانشمندان با استفاده از نرم‌افزاری که ROCKE-۳D نام دارد و توسط ناسا برای مطالعه مدل سیارات بیگانه (در خارج از منظومه شمسی) طراحی شده است، مشخص کردند که ترکیب اتمسفر‌های ضخیم‌تر با سرعت چرخش کمتر و حضور قاره‌ها، میزان جریان رو به بالای اقیانوس را افزایش می‌دهد.

این یک نتیجه‌گیری شگفت‌آور است و به ما نشان می‌دهد که شرایط برخی از سیارات بیگانه با الگو‌های گردش مطلوب اقیانوسی برای حیات، ممکن است از شرایط موجود در کره زمین نیز مناسب‌تر باشد.

انتظار می‌رود در این تحقیق، پارامتر‌های مهمی برای اخترشناسانی که در جستجوی حیات روی جهان‌های دور هستند، فراهم شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: ناسا منظومه شمسی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *