برگزاری جایزه ادبی «سپهبد شهید قاسم سلیمانی»/نویسندگان علاقمند برای کسب این جایزه یک سال زمان دارند
یک نویسنده کتاب گفت: نویسندگان و فعالان عرصه ادب و قلم برای زنده نگه داشتن یاد و الگوسازی سپهبد شهید قاسم سلیمانی، در اقدامی خودجوش جایزهای ادبی با نام «شهید قاسم سلیمانی» را پایهگذاری کردهاند که جوایزش از سال آینده و طی پرسه برگزاری مراحل خاص خودش به شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.
میثم رشیدی مهرآبادی نویسنده کتاب در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون لزوم نگارش کتاب برای معرفی سپهبد شهید قاسم سلیمانی به عنوان الگو گفت: ابعاد فعالیتهای سپهبد شهید قاسم سلیمانی در جبهههای مختلف و دفاع از امنیت بسیار گسترده بود، لذا وظیفه اهالی ادب و نویسندگان است ا برای شناساندن و الگوسازی این سردار بزرگ کاری بس ارزشمند انجام دهند.
وی در همین راستا ادامه داد: کسی که قرار است سپهبد شهید قاسم سلیمانی را به عنوان یک الگو فرا ملی برای جامعه معرفی کند باید شاخصهای خاصی را برای خود تعریف کند تا به کمک آن محتوایی فاخر را در قالبی فاخر برای مخاطب تولید و ارائه کند. این دقت حتی در زمان تولید کتاب و جلد نیز قابل توجه و با اهمیت است، زیرا برای الگوسازی در جامعه و جذب مخاطب گزینه مهمی است.
رشیدی مهرآبادی با اشاره به وداع میلیونی مردم با پیکر سپهبد شهید قاسم سلیمانی ابراز کرد: نویسندگان میتوانند با پرداختن به حضور با شکوه مردم در سراسر ایران برای وادع با سپهبد شهید قاسم سلیمانی، رمز محبوبیت این سردار امنیت را به رشته تحریر در بیاورند.
وی به درخواست مردم در مراسم وداع و انعکاس این رویداد بزرگ در کتابها تاکید و بیان کرد: درخواست مردم برای گرفتن انتقام پس از شهادت سپهبد قاسم سلیمانی و ابعاد آن ارزش و توجه بسیاری دارد، شهادت این سردار بزرگ و درخواست یکپارچه مردم برای «انتقام سخت» سبب اتحاد همه اقشار جامعه شد و این رویداد ارزشمند جای دارد که ثبت و ضبط شود.
رشیدی مهرآبادی تاثیر ادبیات و نوشتن کتاب در مورد شخصیتی بزرگ همچون سپهبد شهید قاسم سلیمانی را مهم دانست و تصریح کرد: تولید و نگارش کتاب پیرامون سپهبد شهید قاسم سلیمانی نیاز بازوی توانمند ادبیات است، لذا در گام اول باید اقدام به مستند نگاری از حضور مردم و ابراز احساسات و ارادت این خیل عظیم کرد و در گامهای بعدی نوشتن در مورد ابعاد شخصیتی سپهبد شهید قاسم سلیمانی ضروری خواهد بود، هرچند با چند کتاب نمیتوان بزرگی و والا بودن شخصیت این شهید بزرگوار را بیان کرد، اما با این همه حرکتهای خودجوش نویسندگان در این مسیر نباید از نظرها دور بماند.
وی تلاش فعالان عرصه قلم را در ثبت و زنده نگاه داشتن این رویداد بزرگ جهانی متذکر شد و تصریح کرد: نویسندگان و فعالان عرصه ادب و قلم برای زنده نگه داشتن یاد و الگوسازی سپهبد شهید قاسم سلیمانی، در اقدامی خودجوش جایزهای ادبی با نام «شهید قاسم سلیمانی» را پایهگذاری کردهاند که جوایزش از سال آینده و طی پرسه برگزاری مراحل خاص خودش به شرکت کنندگان ارائه خواهد شد، البته خبر این اقدام ادبی متعاقبا اعلام خواهد شد.
رشیدی مهرآبادی ایجاد حرکتهایی همانند جایزه «شهید قاسم سلیمانی» را به عنوان نقطه عطفی برای زنده نگه داشتن نام این سردار بزرگ ارزشمند دانست و خاطرنشان کرد: این جایزه به کمک یک سری از اهالی ادب به صورت خودجوش برنامه ریزی شده و ابعاد گستردهای به خود خواهد گرفت. بنیانگذار این جایزه ادبی «محسن باقری» نویسنده و منتقد ادبی بوده و سایر فعالان این عرصه نیز با همراهی و همکاری خود به توسعه و تثبیت آن کمک کردهاند، بدین ترتیب نویسندگان و علاقمندان برای کسب این جایزه یک سال زمان دارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *