صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اهمیت شرکت جوانان و جامعه دانشگاهی در انتخابات

۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۶:۴۱
کد خبر: ۵۸۳۷۶۵
محمود نقدی‌پور استاد دانشگاه و روندپژوه در یادداشتی که به طور اختصاصی در اختیار خبرنگار میزان قرار داده است به اهمیت شرکت جوانان و جامعه دانشگاهی در انتخابات به عنوان یک فرصت برای گزینش افرادی واجد شرایط و عملگرا در عرصه‌های مختلف کشور تاکید کرد .

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، محمود نقدی‌پور استاد دانشگاه و روندپژوه در یادداشتی که به طور اختصاصی در اختیار خبرنگار میزان قرار داده است به اهمیت شرکت جوانان و جامعه دانشگاهی در انتخابات به عنوان یک فرصت برای گزینش افرادی واجد شرایط و عملگرا در عرصه‌های مختلف کشور تاکید کرد و نوشت:

در ایامی که شرایط اقتصادی و مشکلات جامعه وضعیت زندگی مردم را تحت تاثیر قرارداده است و حتی اعتراض و گلایه آن‌ها را برانگیخته است وجود افرادی فعال و کنشگران واجد شرایط در عرصه قانونگذاری و سیاستگذاری کشور ضرورت پیدا می‌کند؛ هرچند در این روزگار بسیاری از افراد کوس همراهی سر می‌دهند، اما ملاک و معیار درست باید برای انتخاب این افراد به کار گرفته شود.

این روز‌ها به تدریج به ایام انتخابات نزدیک می‌شویم؛ انتخاباتی که قرار است وکلای ملت برای چهار سال آینده را راهی بهارستان کند تا مرهمی بر درد‌های امروز و فردای ملت باشند و به حد بضاعت قانون‌های کشور را بهترین شکل برای آبادی کشور و آسایش مردم تصویب کنند و ناظر بر اجرای آن باشند، خواه تا امروز این مهم آنطور که باید و شاید میسر شده است یا خیر.

در شرایط فعلی آنچه مایه نگرانی است؛ ورود دشمنان و جنگ روانی آن‌ها برای جلوگیری از حضور مردم به ویژه جوانان و قشر دانشگاهی در این انتخابات است و این در حالی است که رهبر معظم انقلاب بار‌ها بر مردم‌سالاری دینی و شرکت در انتخابات تاکید داشتند و دارند؛ بنابر فرمایش ایشان «روزگار بسیار حساس کنونی، حساسیت و هوشیاری و عزم راسخ همگان بویژه مسئولان را می‌طلبد. پیشرفت کشور هدف اساسی است. پیشرفت صوری و منهای استقلال و عزّت ملی، پذیرفته نیست.»

علاوه بر این موضوع در شرایطی که گفتمان جوانگرایی در جامعه پررنگ شده است و بار‌ها مقام معظم رهبری و دولتمردان بر حضور جوانان در عرصه‌های مختلف تاکید دارند؛ چه عبث است که نیرنگ دشمنان برای سرکوب این گفتمان و عزت ملی را به عنوان یک راهکار نجات‌بخش بدانیم.

نباید فراموش کرد که به تعبیر رهبر معظم انقلاب برخی با تشویش اذهان عمومی قصد مچ‌گیری از نظام جمهوری اسلامی ایران را دارند مضاف بر آن جامعه امروزی برای پیشرفت نیاز به ایده و نگاه نو دارد که این مهم جز با حضور جوانان و به ویژه قشر دانشگاهی میسر نمی‌شود؛ نسل کهنه مدیریتی در اوضاع کنونی توان مدیریت تهدیدات و حتی فرصت‌های جدید را بدون همراهی جوانان ندارد.

حال که شرایط، حضور پررنگ جوانان را می‌طلبد و انتخابات پیش‌رو هم فرصتی طلایی برای تقویت این گفتمان و ایجاد هژمونی نوپدید در دنیاست؛ ورود جوانان به عرصه انتخابات به عنوان حامی این اتفاق و حتی نماینده مردم ضرورت می‌یابد و البته نباید فراموش کرد که درانتخاب فردی شایسته ویژگی‌هایی باید وجود داشته باشد تا توان تحقق اهداف داشتن ایرانی آباد را میسر کند.


برچسب ها: استاد دانشگاه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *