صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

همکاری مشترک با چهار نهاد برای ارائه آموزش‌های زیست محیطی به مردم محلی/ اعمال سیاست‌های تشویقی برای حفاظت از محیط زیست

۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۳:۲۰
کد خبر: ۵۸۳۶۹
خبرگزاری میزان: معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر این که از طریق حفاظت از محیط زیست می توان مشاغل فراوانی ایجاد کرد، گفت: با سمن ها، دانشگاه ها، آموزش و پرورش و معاونت علم و فن آوری ریاست جمهوری در حال برنامه ریزی برای ارائه آموزش های زیست محیطی به مردم محلی هستیم.
مهناز مظاهری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با اشاره به این که در استان های مختلف کشور به ویژه استان های ساحلی از طریق حفاظت از محیط زیست می توان مشاغل فراوانی ایجاد کرد، افزود: برای این کار باید به آموزش پرداخت بدین صورت که باید سمن های زیست محیطی را توسعه داد و تقویت کرد.

وجود حدود 800 تشکل زیست محیطی در کشور

وی با اشاره به این که اکنون 772 تشکل زیست محیطی در کشور وجود دارد، تصریح کرد: یکی از اهداف ما برگزاری کارگاه های منطقه ای برای استفاده از توان تشکل ها است، به این صورت که در ابتدا تشکل ها را باید آموزش داد که بدانند چگونه وارد کارآفرینی سبز شوند و از اکوسیستم منطقه استفاده کنند.

ارائه آموزش هابه مردم توسط سمن ها

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست افزود: با توجه به این که سمن ها حلقه واسط دولت و مردم به شمار می‌روند، پس از آموزش در کارگاه ها به این نهادهای غیر دولتی آنها نیز به مردم آموزش های لازم را ارائه می دهند.

مظاهری به انعقاد تفاهم نامه بین سازمان محیط زیست کشور و وزارت کار و رفاه اجتماعی اشاره کرد و گفت: در این تفاهم نامه نیز در تلاش هستیم، توسعه مشاغل سبز را مد نظر داشته باشیم بدین صورت که باید بررسی شود با توجه به اقلیم هر منطقه کدامیک از مشاغل بیشتر وجهه زیست محیطی دارد. بدین وسیله هر منطقه مزیت مطلق خود را برای تولید حفظ می کند.

کاهش آتش سوزی عمدی در جنگل ها با آموزش جوامع محلی

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به این که دانشگاه های هر منطقه دوشادوش سمن ها در ارائه آموزش مشاغل سبز فعال هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به این که در هر استان دانشگاه هایی با هیئت علمی بومی همان استان وجود دارد می توانند بهترین بازو برای پیشبرد این هدف باشند.

این مقام مسئول با اشاره به این که دلیل برخی از آتش سوزی ها را در سطح جنگل های کشور به عامل انسانی مرتبط است، تصریح کرد: نخستین اقدام ما برای کاستن از نقش انسان در آتش سوزی عمدی و سهوی در جنگل ها تمرکز بر آموزش جوامع محلی است.

وی با اشاره به این که سمن ها، دانشگاه ها، آموزش و پرورش و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری نقش مهمی در آموزش مردم محلی دارند، عنوان کرد: با نهادها و مراکز ذکر شده در حال برنامه ریزی برای ارائه آموزش به مردم محلی هستیم. در سال 92 با حضور 140 نفر چنین آموزشی ارائه شد در سال جاری نیز این فرآیند را ادامه می دهیم تا به صورت کارشناسی پیش رود.

ارائه الگوهای موفق به جوامع محلی با سیاست های تشویقی

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست وی با تاکید بر این که با تشویق رفتارهایی از این دست می توان به دانش آموزان الگوهای موفق را معرفی کرد، گفت: به طور مثال در آتش سوزی اخیر جنگل های ایلام به 2 نفر از هموطنانی که در کمک به امحاء آتش دچار سوختگی شده بود، جایزه ملی اهداء شد و به آنها با ارائه بیمه تکمیلی تضمین داده شد که بتوانند مراحل درمان خود را راحت تر سپری کنند. بدیهی است اقداماتی از این دست می تواند در بافت جوامع محلی اثرگذار باشد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *