صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مخالفت پارلمان لیبی با توافق‌ نظامی دولت وفاق ملی و ترکیه

۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۸۳۳۳۶
پارلمان لیبی در نشست اضطراری روز شنبه خود توافق‎های امضا شده میان دولت وفاق ملی و ترکیه را با اکثریت آرا رد کرد.

به گزارش گروه بین الملل ؛ پارلمان لیبی توافق امضا شده میان دولت وفاق ملی به ریاست «فائز السراج» با ترکیه را رد کرد.

نمایندگان پارلمان لیبی در نشست اضطراری روز شنبه، ۱۴ دی، با اکثریت قاطع، مخالفت خود را با توافق‌های امضا شده میان دولت السراج و ترکیه اعلام کردند.

در همین حال شبکه العربیه گزارش داد که پارلمان لیبی در نشست خود رای به قطع روابط میان ترکیه و لیبی و بسته شدن سفارت‌های ۲ کشور داده است.

این تصمیم پارلمان لیبی در حالی اتخاذ می‌شود که روز پنجشنبه یکم ژانویه (۱۱ دی) پارلمان ترکیه، موافقت خود با اعزام نیروی نظامی به لیبی را اعلام کرد.

«فائز السراج»، رئیس دولت وفاق ملی لیبی در روز ۲۷ نوامبر (۶ آذر) توافق‌های نظامی و دریایی را با «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه امضا کرد.

 

بیشتر بخوانید:

 

در پی تشدید درگیری‌ها میان نیرو‌های دولت وفاق ملی و نیرو‌های موسوم به «ارتش ملی لیبی»، تحت فرمان خلیفه حفتر، فائز السراج از ترکیه درخواست اعزام نیروی نظامی به این کشور کرد که آنکارا نیز با این درخوایت موافقت کرد.

لیبی در ۹ ماه گذشته شاهد دوره‌ای خشونت بار از درگیری‌ها بوده که سبب کشته و مجروح شدن صد‌ها غیرنظامی و آوارگی ۱۴۰ هزار نفر شد.

این کشور نفت خیز آفریقای شمالی از سال ۲۰۱۱ و در پی سرنگونی «معمر قذافی»، شاهد درگیری‌های مکرری است که از بهار امسال با عزم حفتر برای تسخیر طرابلس به شدت مرگبار شده است.

ماه آوریل سال جاری میلادی با عزم «خلیفه حفتر»، فرمانده ارتش ملی لیبی، برای تصرف طرابلس در کوتاه مدت با دوره‌ای بی سابقه از خشونت و جنگ داخلی مواجه شد؛ دوره‌ای که با حمایت دولت‎های مرتجع عربی و البته آمریکا و برخی از کشور‌های اروپایی از حفتر، روز‌های مرگباری را برای مردم این کشور در پی داشته و دولت قانونی و رسمی و تحت حمایت سازمان ملل آن را با دشواری‌های زیادی مواجه کرد.


برچسب ها: ترکیه لیبی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *