صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سومین جلسه ستاد پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی شهرستان رازوجرگلان برگزار شد

۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۸:۳۳
کد خبر: ۵۸۳۳۲۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس دادگستری شهرستان رازوجرگلان گفت: فضای مجازی یکی از ابزارهای مهم در بحث تبلیغات انتخاباتی است که با توجه به تنوع ظرفیت‌های که در این ساختار وجود دارد، اشراف اطلاعاتی نسبت به ماهیت فعالیت‌های انجام شده در خصوص انتخابات یک ضرورت جدی به حساب می‌آید.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، سومین جلسه ستاد پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی شهرستان رازوجرگلان در حالی با حضور اعضاء این ستاد و به ریاست محمدپور، رئیس دادگستری شهرستان رازوجرگلان خراسان شمالی برگزار شد که تسهیل زمینه‌ها و ایجاد تمهیدات لازم به منظور بهره‌مندی از ظرفیت‌های مردمی از طریق سامانه سجام در حوزه انتخابات، محور اصلی این نشست بود.

محمدپور با تبیین مهمترین اهداف ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی بر ضرورت توجه به اقدامات پیشگیرانه و بازدارنده و نیز تشکیل پرونده قضایی در صورت بروز جرم در راستای تحقق عدالت انتخاباتی و کمک به برگزاری انتخاباتی سالم، قانونمند و بی طرف تأکید کرد.

وی افزود: گام اول و اولویت اصلی دستگاه قضایی و این ستاد عمدتا حول محور اقدامات پیشگیرانه متمرکز گردیده و طبعا چنانچه در حوزه انتخابات و در هر کدام از مقاطع زمانی جرمی واقع شود که مستلزم تعقیب قضایی و رسیدگی‌های قانونی باشد، وفق قوانین و مقررات موضوعه، مراتب در شعبه‌ای که به همین منظور اختصاص یافته رسیدگی خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

رئیس دادگستری رازوجرگلان موضوع جرائم و تخلفات انتخاباتی در فضای مجازی را مهم برشمرد و تصریح کرد: فضای مجازی یکی از ابزارهای مهم در بحث تبلیغات انتخاباتی است که با توجه به تنوع ظرفیت‌های که در این ساختار وجود دارد، شناخت دقیق و اشراف اطلاعاتی نسبت به ماهیت فعالیت‌های انجام شده در خصوص انتخابات یک ضرورت جدی به حساب می‌آید و قدر مسلم عدم اشراف و کنترل لازم بر این فضا می‌تواند اصولا و اساسا یک تهدید باشد.

وی افزود: امروزه با توجه به گسترش شبکه‌های اجتماعی و ارتباطی، جرائم و تخلفات انتخاباتی به نحو مضاعف و محسوس تشدید یافته است.

محمدپور از تخریب، توهین، افتراء و تبلیغات پیش از موعد به عنوان بخشی از مصادیق جرائم انتخاباتی در عرصه‌های مختلف از جمله در فضای مجازی یاد و خاطرنشان کرد: اینکه جرائم مذکور در فضای مجازی رخ دهد و یا در عالم واقعی در ماهیت مجرمانه و یا در نوع و ابعاد جرم تغییری ایجاد نمی‌کند و دستگاه قضایی در صورت مشاهده این قبیل جرائم به طور جدی با مرتکبین آن برخورد خواهد کرد.

برگزاری جلسات توجیهی با ادمین‌ها و مدیران کانال‌های مختلف در فضای مجازی و اطلاع رسانی سازوکار انجام کار از طریق سامانه سجام برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در راستای رصد و پایش فضای انتخابات و ایجاد مکانیسم وصول گزارش شهروندان درباره جرائم و تخلفات انتخاباتی از مهمترین مصوبات این جلسه بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *