صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزارش تحولات بازار مسکن تهران در خرداد/ رکود خرید و فروش مسکن عمیق‌تر شده است

۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۲:۳۶
کد خبر: ۵۸۳۰۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
خبرگزاری میزان: گزارش «تحولات بازار مسکن شهر تهران در خردادماه سال 1394» که برگرفته از آمارهاي خام سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور است، توسط اداره بررسيها و سياستهاي اقتصادي بانک مرکزي تهيه و منتشر شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی میزان، در خرداد ماه سال 1394 ، متوسط قيمت خريد و فروش يک متر مربع بناي واحد مسکوني معامله شده از طريق بنگاه هاي معاملات ملکي شهر تهران 38.9ميليون ريال بود که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتيب 0.2 و 3.0 درصد کاهش نشان مي دهد.

در ماه مورد گزارش، تعداد معاملات آپارتمان های مسکونی شهر تهران به 15661 واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه قبل به ترتیب 9.8 درصد افزایش و 9.5 درصد کاهش نشان می دهد.

در ماه مورد بررسی، از میان مناطق 22 گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع بنای مسکونی معامله شده معادل 78 میلیون ریال به منطقه یک و کمترین آن با 21.2 میلیون ريال به منطقه 18 تعلق داشته است.

حجم معاملات مسکونی
در خرداد ماه سال 94، تعداد معاملات آپارتمان های مسکونی شهر تهران به 15.7 هزار واحد مسکونی رسید که در مقایسه با ماه مشابه سال قبل 9.5 درصد کاهش نشان می دهد.

بررسی توزیع تعداد واحدهای مسکونی معامله شده به تفکیک عمر بنا در خرداد ماه سال 94 حاکی از آن است که واحدهای نوساز تا 5 سال ساخت با سهم 53 درصد بیشترین حجم از واحدهای مسکونی معامله شده را به خود اختصاص داده اند. سهم مزبور در مقایسه با خرداد ماه سال گذشته 0.7 درصد کاهش نشان می دهد.

توزیع تعداد معاملات انجام شده بر حسب مناطق مختلف شهر تهران در خرداد ماه سال 94 حاکی از آن است که از میان مناطق 22 گانه شهر تهران، منطقه 5 با سهم 12.5 درصدی از کل معاملات، بیشترین تعداد قراردادهای مبایعه نامه را به خود اختصاص داده است.
همچنین مناطق 4، 2 و 15 به ترتیب با سهم 9.5، 8 و 6.8 درصد در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.

67.5 درصد از تعداد معاملات انجام شده در شهر تهران صرفاً مربوط به 10 منطقه شهر به ترتیب بیشترین فراوانی شامل مناطق 5، 4، 2، 15، 14، 10، 8، 7، 18 و یک بوده است و 12 منطقه دیگر تنها 32.5 درصد از تعداد معاملات را به خود اختصاص داده اند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *