صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

همرزمان معروف شهید سردار سلیمانی

۱۳ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۷:۳۳
کد خبر: ۵۸۳۰۳۶
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
شهید سردار سلیمانی در طول دوران زندگی خود در میدان‌های نبرد متعددی حضور داشت و با افراد بسیاری همرزم بود.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، شهید سپهبد قاسم سلیمانی که امروز در بغداد به شهادت رسید در طول دوران زندگی خود میدان‌های نبرد بسیاری را تجربه کرده است و در این میان دوستان و همرزمان بی شماری داشته است که از این رو در ادامه به معرفی چند تن از این شهدای بزرگوار می‌پردازد.

شهید احمد کاظمی

شهید احمد کاظمی در اولین روز از تیر ماه سال ۱۳۳۷ در نجف آباد اصفهان دیده به جهان گشود و در ۱۹ دی ماه ۱۳۸۴ در سانحه سقوط هواپیمای داسو فالکن ۲۰ در نزدیکی ارومیه، به همراه شماری از فرماندهان سپاه، به مقام رفیع شهادت نائل آمد.

وی از دوستان و همرزمان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بود که در طول جنگ تحمیلی میان ایران و عراق به‌عنوان فرمانده لشکر ۸ نجف در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فعالیت می‌کرد و در اغلب عملیات‌های نظامی،حضور داشت.

شهید احمد کاظمی از سال ۱۳۷۲ تا سال ۱۳۷۶ فرمانده قرارگاه حمزه بود و از ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ فرماندهی لشکر ۱۴ امام‌حسین را برعهده داشت و در فاصله سال‌های ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴ بعنوان فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران فعالیت می‌کرد و در سال ۱۳۸۴ به فرماندهی نیروی زمینی سپاه پاسداران منصوب شد.

گفتنی است؛ وی در پی آغاز جنگ ایران و عراق، با همراهی گروهی ۵۰ نفره در جبهه‌های آبادان حضور یافت و در پایان جنگ، این گروه به لشکر ارتقاء پیدا کرده بود و فرماندهی لشکر ۸ نجف اشرف را احمد کاظمی برعهده داشت.

شهید عماد فایز مغنیه

شهید عماد فایز مغنیه یکی از همرزمان شهید حاج قاسم سلیمانی، در ۷ دسامبر سال ۱۹۶۲میلادی در محله شیاح بیروت، پایتخت لبنان به‌دنیا آمد و براثر انفجاری در روز ۱۲ فوریه سال ۲۰۰۸ (۲۳ بهمن ۱۳۸۶) در یک خودروی میتسوبیشی پاجروی نقره‌ای‌رنگ در منطقه «کفر سوسه» و خیابان «الحدیقه» در دمشق به شهادت رسید که پس از این واقعه حزب‌الله در بیانیه‌ای، اسرائیل را مسؤول ترور این مقام ارشد نظامی حزب‌الله دانست.

شهید عماد فایز مغنیه معروف به «حاج رضوان» از فرماندهان نظامی حزب‌الله لبنان محسوب می‌شد و یکی از رهبران نظامی حزب‌الله لبنان در جنگ اسرائیل و لبنان در تابستان ۲۰۰۶ بود.

وی در آغاز دهه ۸۰ میلادی به «نیروی ۱۷» شاخه نظامی الفتح یاسرعرفات سازمان آزادی‌بخش فلسطین پیوست که نیرویی ویژه بود و برای حفاظت از اشخاصی مانند ابوعمار، ابو جهاد و ابود ایاد تشکیل شده‌بود، اما در پی اشغال بیروت در سال ۱۹۸۲ از سوی اسرائیل، فعالان جنبش آزادی‌بخش فلسطین از لبنان خارج شدند و پس از محاصره ۳ ماهه بیروت که مبارزان فلسطینی از لبنان خارج شدند، عماد مغنیه سرخورده از مبارزه آنان، در لبنان ماند و با دوستان همفکرش گروه کوچک سازمان جهاد اسلامی (لبنان) را تأسیس کرد و در دهه ۸۰ میلادی به شیوه اطلاعاتی امنیتی خاص خودش به مبارزه با نیرو‌های غربی حاضر پرداخت.

گفتنی است؛ شهید عماد فایز مغنیه در دهه نود میلادی و در زمان دبیرکلی سید حسن نصرالله در حزب‌الله، رسماً به حزب‌الله پیوست.

شهید مصطفی بدرالدین

شهید مصطفی بدرالدین در روز ۶ آوریل سال ۱۹۶۱ متولد شد و در نهایت در روز جمعه، ۱۳ مه سال ۲۰۱۶ (۲۲ اردیبهشت ۹۵) ایستگاه تلویزیونی المنار، وابسته به گروه حزب‌الله لبنان، گزارش کرد که مصطفی بدرالدین، از فرماندهان ارشد شاخه نظامی این گروه در سوریه و در انفجاری در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی دمشق به شهادت رسیده است.

وی را با نام‌های مصطفی امین بدرالدین، سید ذوالفقار، مصطفی یوسف بدرالدین، سامی عیسی و الیاس فؤاد سائب نیز می‌شناختند و از جمله یکی از رهبران شاخه نظامی حزب‌الله لبنان و پسر عمو و برادر همسر عماد مغنیه و به نوعی جانشین شهید عماد مغنیه محسوب می‌شد و از سویی برخی او را بعنوان یکی از همرزمان سردار شهید قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌شناسند.

گفتی است، مصطفی بدرالدین در اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی با بازگشت به لبنان همکاری با حزب‌الله را آغاز کرد.

شهید ابومهدی المهندس

جمال جعفر ابراهیم ملقب به ابومهدی المهندس، رئیس و فرمانده میدانی نیرو‌های حشد الشعبی عراق، متولد سال ۱۹۵۴میلادی در بصره بود که در تاریخ ۳ ژانویه ۲۰۲۰ بر اثر یک حمله تروریستی در بغداد به همراه شهید سردار قاسم سلیمانی به شهادت رسید.

وی پس از تشکیل حشد الشعبی در کنار نیروی قدس سپاه پاسداران با داعش می‌جنگید.

ابومهدی المهندس از پدری عراقی و مادری ایرانی بود که تحصیلات خود را در رشته مهندسی مخابرات در سال ۱۹۷۷ به اتمام رساند و در همان سال به حزب الدعوه پیوست.

وی در سال ۲۰۰۳ با سرنگونی حکومت صدام حسین به عراق بازگشت و به عنوان مشاور امنیتی به اولین نخست‌وزیر عراق پس از حملهٔ آمریکا، ابراهیم جعفری، خدمت کرد.

در سال ۲۰۰۵ در انتخابات پارلمانی به عنوان نمایندهٔ استان بابل انتخاب شد و در سال ۲۰۰۷ به ایران آمد و در نهایت پس از تشکیل بسیج مردمی عراق، معاون رئیس این نیرو‌ها شد.

شهید هادی طارمی

شهید هادی طارمی یکی از شهدایی است که در کنار سردار سپهبد قاسم سلیمانی به شهادت رسیده است.

وی فرزند رضا طارمی ساکن تهران بوده و اصالتاً اهل روستای قمچ‌آباد شهرستان ابهر است.

 



نظرات بینندگان
نادر معصومی
|
|
۲۲:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۱
درود به روح پاک شهیدان انقلاب اسلامی ایران و آزادیخواهان ایران همیشه سرافراز
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *