چرخه توزیع محصولات خوراکی نیازمند نظارت بیشتر
وی ادامه داد: از طرفی مارکهای صادراتی کیک و فرآورده غذایی هدف این موضوع قرار گرفته بودند.
وقتی این تصاویر منتشر میشود، تصویر این تولیدات به کشورهای هدف صادرات هم میرسد و در نتیجه باعث میشود آن کشورها دیگر این فرآوردهها را خریداری نکنند.
این نماینده مجلس بیان کرد: برای حل این موضوع باید چرخه توزیع اصلاح شده و نظارت بیشتری در این زمینه انجام شود.
چرخه توزیع در مراحل مختلف باید بازنگری و اصلاح شود. به طور مثال در چرخه توزیع دارو، همه چیز کاملا مشخص است و باید چنین سیستمی در زمینه محصولات غذایی انجام شود.
عابدی گفت: مغازهدار باید در مقابل کیک و فرآوردههای غذایی که در مغازه وجود دارد، پاسخگو باشد و از آن طرف توزیع کننده هم باید پاسخ بدهد که این محصول را از کجا تهیه کرده است.
در ادامه محمد حسین عزیزی، مدیرکل نظارت برفرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو پیش از این هم گفته بود: جاسازی قرص و کپسول در برخی کیکهای برند ایرانی به صورت عمدی و پس از کارخانه انجام شده و احتمالا یک اقدام برای تشویش اذهان عمومی بوده است.
کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو نیز پیش از این در همین رابطه گفته بود: وجود قرص و کپسول کاملا سالم و دست نخورده و بدون تغییر رنگ یا تغییر در قوام آن در محصولات مورد اشاره نشان میدهد که این موارد عمدی و بعد از تولید، در سطح عرضه به شیوههای مختلف در برخی بستهها قرار گرفته و تخریب وجهه کل صنعت غذا و شکلات کشور به عنوان یک صنعت پیشرو هدفگذاری شده است.