صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دولت‌ها اعتقاد چندانی به بخش توسعه کارآفرینی ندارند/ تقویت ریشه‌های اشتغالزایی با حمایت از کارآفرینی

۱۳ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۰:۰۱
کد خبر: ۵۸۲۵۱۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
سرهنگی گفت: معمولا اقدامات بخش توسعه کار آفرینی در بلند مدت تاثیر مثبت خود را نشان می‌دهند به همین دلیل، دولت‌ها اعتقاد چندانی به بخش توسعه کارآفرینی ندارند.

رحیم سرهنگی، مدیرکل دفتر توسعه امور کارآفرینان در گفت وگو خبرنگار گروه اقتصاد اظهار کرد: در بخش اشتغال در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دو دسته سیاست و معاونت جداگانه وجود دارد که یکی در زمینه توسعه اشتغال زایی و دیگری در زمینه توسعه کار آفرینی فعالیت می‌کند.

وی افزود: جنس سیاست‌های بخش توسعه اشتغال زایی از جنس سیاست‌های فعال در بازار است کار و کمک می‌کند تا نیروی کار اشتغال پذیر باشد و عرضه و تقاضا را برای ایجاد اشتغال زایی تحریک می‌کند.

مدیرکل دفتر توسعه امور کارآفرینان بیان کرد: طرح‌های کارورزی، مشوق‌های بیمه‌ای برای جذب نیروی کار و... از جمله فعالیت‌هایی است که بخش توسعه اشتغال زایی در راستای ایجاد اشتغال در جامعه انجام می‌دهد تا در نهایت بیکاری در کشور کاهش پیدا کند.

سرهنگی ادامه داد:، اما رویکرد بخش توسعه کار آفرینی با توسعه اشتغال زایی متفاوت است و این بخش با سیاست‌ها و برنامه‌هایی که دارد کمک می‌کند تا افراد خلاق و نوآور با ایجاد شرکت یا توسعه شرکت‌های خود، زمینه‌های اشتغال را در کشور افزایش دهند.

وی تصریح کرد: در واقع فعالیت‌هایی که بخش توسعه کارآفرینی انجام می‌دهد ریشه ای‌تر است و پایه‌های بخش توسعه اشتغال را محکم‌تر می‌کند.

مدیرکل دفتر توسعه امور کارآفرینان ابراز کرد: بخش توسعه کارآفرینی ضمن ایجاد زمینه‌های اشتغال زایی، به افزایش ارزش افزوده و ایجاد شغل پایدار در کشور کمک می‌کند.

سرهنگی مطرح کرد: این دو بخش مکمل یکدیگر هستند و با کاهش فعالیت هر کدام از آنها، بخش دیگر نیز ضعیف می‌شود و مقصود آن‌ها در نهایت افزایش اشتغال زایی، اشتغال پایدار و به حداقل رساندن نرخ بیکاری در کشور است.

وی گفت: یک تفاوت عمده‌ای که بین این دو بخش وجود دارد این است که فعالیت‌های بخش توسعه کارآفرینی در بلند مدت تاثیر خود را نشان می‌دهند چراکه سعی دارد با ارتقا اکوسیستم ها، زیر ساخت‌های اشتغال کشور را تقویت کند.

مدیرکل دفتر توسعه امور کارآفرینان اظهار کرد: به دلیل بلند مدت بودن اقدامات بخش توسعه کارآفرینی و اینکه اقدامات این بخش معمولا دیرتر تاثیر خود را نشان می‌دهند، دولت‌ها اعتقاد زیادی به این بخش در کشور خود ندارند و توجهی به این بخش نمی‌کنند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *