«هم قسم»؛ بیانگر نقش مهم زنان درحوزه مقاومت است/معرفی و ترویج سبک زندگی اسلامی
مترجم کتاب «هم قسم» گفت: با ترجمه کتاب «هم قسم» تلاش کردم تا به معرفی و ترویج سبک زندگی اسلامی و مدیریت زندگی با توجه به فراز و فرودهای آن بپردازم، مدیرت خانواده همسرداری، فرزند پروری همچنین سامان دادن به کارها و امور اجتماعی همگی اموری سخت هستند و زنان حوزه مقاومت نشان دادند که میتوانند به خوبی از پس این چالشها برآیند.
احمد نطنزی نویسنده و مترجم در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون مضمون کتاب «هم قسم» گفت: مضمون کتاب «هم قسم» به زندگی بانویی مبارز به نام «ام یاسر» باز میگردد که همسر «شهید عباس موسوی» دبیر کل جنبش حزب الله لبنان است.
وی پیرامون دلایل ترجمه کتاب «هم قسم» بیان کرد: با ترجمه کتاب «هم قسم» تلاش کردم تا به معرفی و ترویج سبک زندگی اسلامی و مدیریت زندگی با توجه به فراز و فرودهای آن بپردازم، مدیرت خانواده همسرداری، فرزند پروری همچنین سامان دادن به کارها و امور اجتماعی همگی اموری سخت هستند و زنان حوزه مقاومت نشان دادند که میتوانند به خوبی از پس این چالشها برآیند.
نطنزی کتاب «هم قسم» را به عنوان نمونه و الگویی مناسب برای زندگی همسران امروز دانست و بیان کرد: کتاب «هم قسم» حاوی دو نکته ارزشمند است، در گام نخست الگوی مناسب برای زوجهای جدید است و در گام دوم اینکه زمینه تبادل فرهنگی بین دو کشور ایران و لبنان را فراهم میکند.
وی ضمن اینکه به توصیف کتاب «هم قسم» پرداخت، این کتاب را پل ارتباطی فرهنگی بین دو کشور ایران و لبنان دانست و اظهار کرد: درحقیقت کتاب «هم قسم» پل ارتباطی فرهنگی بین زنان و همسران مقاومت ایران، لبنان و خانوادههای آنان است، همچنین با نگاهی به تاریخ مبارزاتی زنان ایران میتوان دریافت که نقش مقاومت و هشت سال دفاع مقدس با حضور زنان ایرانی و همراهی آنان در جبهههای خرمشهر و آبادان و یا در پشت جبههها در بخش تهیه و تدارک بسیار پرنگ بوده، آنان سرسختانه به کمکها و حمایتهای همه جانبه از کشورمان دفاع کردند، از آن سو حضور زنان لبنانی همراهی و هم قدمی با همسرانشان در حوزه مقاومت به دفاع از کشورشان پرداختند و دفاع ارزشمند و قابل توجهی را رقم زدند.
نویسنده کتاب «هم قسم» پیرامون نحوه نگارش این کتاب بیان کرد: کتاب «هم قسم» ترکیبی از رمان و تاریخ مستند بوده و به عبارتی مستندی داستانی است که به شرح وقایع و روایت نویسی در مورد «ام یاسر» پرداخته است.
نطنزی علت نامگذاری کتاب «هم قسم» را مطرح و بیان کرد: علت اصلی نامگذاری این کتاب با عنوان «هم قسم» همراهی و هم قسم بودن این زن و شوهر مبارز در جبهه مقاومت است، این زوج تا آخرین لحظه هم قسم بودند لذا این نام را برای کتاب انتخاب کردم.
وی در همین رابطه ادامه داد: کتاب «هم قسم» برگردان کتاب «الوصول» است که «عبد القدوس الأمين» نویسنده لبنانی به رشته تحریر درآورده است و در آن خواننده با مراحل متعدد از زندگی بانویی همراه میشود که قدم به قدم در کنار همسرش «شهید سید عباس موسوی» حرکت کرده و در نهایت پس از شهادت، فرزندش در کنار آنان به شهادت میرسد، این رسم زندگی برای کسانی که به دنبال یافتن نمونهای از انسان ناب آن هم از نوع شیعه هستند همانند «ام یاسر» قهرمانی کم نظیر است.
نطنزی با اشاره به مدت زمان نگارش کتاب «هم قسم» خاطرنشان کرد: چون من در جنگ تحمیلی از ناحیه گردن قطع نخاع شدهام که در سال ۶۱ برایم این اتفاق رخ داد، ترجمه این کتاب به دلیل دشواریهایی که دارم برایم حدود یک سال به طول انجامید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *