به تجاری سازی محصولات دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای کمک می کنیم
سیدحیدر میرفخرالدینی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای در گفت وگو با خبرنگار گوره جامعه ، درباره میزان بودجه پژوهش دانشگاه فنی و حرفهای گفت: تا کنکون ۲۰۰ میلیارد ریال به همت ریاست دانشگاه از بخشهای مختلف برای بودجه پژوهشی در نظر گرفته شده است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای در ادامه درباره نوع و ماهیت پژوهشهای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای گفت: با توجه به اینکه بیش از ۷۰ درصد سرفصلهای دانشگاه فنی و حرفهای عملی است دانشجویان مایل به تحقیقات کاربردی در این زمینه هستند و تحقیقات آنها عمدتا منجر به تولید محصول دستگاه یا استند آموزشی میشود و به همین دلیل برگزاری نمایشگاههای دانشگاه فنی و حرفهای جذابیت خاصی دارد.
میرفخر الدینی در ادامه درباره شیوه حمایت از پژوهشهای برتر گفت: باید به پژوهشهای برتر که عمدتا دست ساخت هستند کمک کنیم که تجاری سازی شوند، چون با توجه به فیلترهایی که از آن میگذرند صلاحیت لازم را دارند و در این دست سازهای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای روی اینکه این تولیدات بتوانند نیاز جامعه را برطرف کنند خیلی تاکید میشود و ملاک کار است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای افزود: جنس تحقیقات در این دانشگاه کاربردی است که مصنوعات را متناسب با نیاز صنعت ارائه میدهد. رشتههای فنی در این دانشگاه داریم و در بحث حرفهای نیز رشتههایی مانند حسابداری، هنر، معماری و گرافیک را حمایت میکند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای افزود: از بعد از اینکه بحث تجاری سازی محصولات دانشجویان مطرح میشود به دانشجو کمک میکنیم که به تولید انبوه برسد.
میرفخرالدینی در ادامه درباره اقداماتی که این دانشجویان در تجاری سازی محصولات انجام داده اند گفت: در یکی از شهرستانها یک کارخانه تولید شده که ۶۱ نوع دستگاه سی ان سی تولید میکند و کاملا موفق بوده اند و هم اکنون ۵۰ پرسنل دارند و شرکت و کارخانه مجهزی را راه اندازی کرده اند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای درباره تجاری سازی دستاوردها گفت: توسعه شرکتهای دانشگاهی در حال تصویب است هدف ما این است که با مشارکت بخش خصوصی شرکتهای دانشگاهی را توسعه دهیم و به دنبال تجاری سازی هستیم، چون علاقه خود دانشجویان این است و ما معتقدیم تکنیسین میتواند یک کارآفرین خوب باشد.