صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۲۰۱۹؛ سال خونبار دیگری برای آمریکا

۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۲۳
کد خبر: ۵۸۲۰۰۱
از دهه ۱۹۹۰ تاکنون روند خشونت‌هایت سلیحاتی و تیراندازی‌های جمعی در آمریکا روند رو به رشدی داشته، به گونه‌ای که در حال حاضر به یکی از بحران‌های اصلی در این کشور تبدیل شده است.

به گزارش گروه بین الملل ؛ طی سال ۲۰۱۹ جامعه آمریکا رکورد‌های جدیدی را در زمینه خشونت‌های تسلیحاتی تجریه کرده به طوریکه میانگین در هر روز یک تیراندازی جمعی در این کشور روی داده است.

به گزارش نیویورک تایمز، تعریف واحد و مورد پذیرشی برای «تیراندازی جمعی» مطرح نشده، اما بر اساس تعریف ارائه شده از سوی «اداره تحقیقات فدرال آمریکا» (اف‌بی‌آی)، تیراندازی جمعی به نوعی از خشونت تسلیحاتی گفته می‌شود که در جریان آن دست‌کم ۴ نفر یا بیشتر جان خود را از دست بدهند و فاصله زیادی میان قتل‌ها نیفتاده باشد.

یکی از بخش‌های این معضل دامنگیر مدارس آمریکا شده و از آغاز سال ۲۰۱۹ تا ماه نوامبر دست‌کم ۴۵ مورد تیراندازی جمعی در مدارس آمریکا روی داده به طور متوسط یک تیراندازی جمعی در هر هفته به شمار می‌رود.

 

بیشتر بخوانید:

 

سال ۲۰۱۹ جامعه آمریکا رکورد جدیدی در زمینه کشتار جمعی و تیراندازی تجربه کرده است؛ بر اساس تحقیق مشترکی که از سوی «آسوشیتد پرس، «یو‌اس‌ای‌تودی» و دانشگاه «وست ایسترن» انجام شده نشان می‌دهد که آمریکا سال ۲۰۱۹ بیشترین میزان کشتار جمعی را داشته و تیراندازی دلیل عمده این تیراندازی‎‌ها بوده است.

این تحقیق مشترک نشان داد که در سال جاری میلادی، ۴۱ مورد کشتار جمعی در آمریکا روی داده که بر اثر آن ۲۱۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

بروز این تیراندازی‌های جمعی، قوانین حمل سلاح را به چالش کشیده و در حال حاضر بسیاری از مردم آمریکا خواستار تغییر در قوانین حمل و مالکیت سلاح هستند.

با این وجود مسائل پشت پرده بسیاری مانع از آن می‌شود که قوانین حمل سلاح در آمریکا با وجود کشتار سالانه ده‌ها هزار نفر بر اثر تیراندازی، تغییری نکند.

«انجمن ملی حمل سلاح» در آمریکا که از لابی‌های اصلی سلاح در آمریکا به شمار می‌رود همواره از اعمال محدودیت در قوانین حمل سلاح جلوگیری کرده و دولت آمریکا نیز در این زمینه با این لابی قدرتمند سلاح همکاری می‌کنند.

به عنوان مثال در پی تیراندازی جمعی در مدرسه‌ای در فلوریدا، دونالد ترامپ مسلح کردن معلمان را راهکاری برای کاهش تیراندازی در مدارس آمریکا معرفی کرده و یا در تیراندازی اخیر در تگزاس که در یک کلیسا روی داد، وی مدعی شد که قوانین حمل آزادانه سلاح موجب نجات جان بسیاری از افراد در جریان این تیراندازی شده است.

با این وجود هر روزه رکورد‌های جدیدی در زمینه خشونت تسلیحاتی و تیراندازی در آمریکا ثبت می‌شود و این امر به معضلی بزرگ در جامعه آمریکا تبدیل شده است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *