صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نقش "مادر" در سینما و تلویزیون نباید در سایه قرار بگیرد

۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۸:۲۴
کد خبر: ۵۸۱۶۸
خبرگزاری میزان: یک تهیه کننده سینما گفت: نقش مادر در سینما و تلویزیون کم رنگ شده و متاسفانه در سینما و تلویزیون امروز وضعیتی پیش آمده که همه به سمت جوان گرایی و بازیگران نیمه سوپراستار می روند و به همن دلیل هم نقش مقام مادر کم رنگ شده است.
به گزارش گروه فرهنگی ، اميرحسين شریفی تهیه کننده سینما و تلویزیون درباره جشنواره فیلم "مادر" گفت: جای جشنواره فیلم مادر در بین جشنواره‌ها خالی بود به نظرم باید تدابیری اندیشیده شود تا این جشنواره تداوم داشته باشد و در سال های بعد نیز برگزار شود.

وی با بیان اینکه تعداد فیلم‌ها و سریال هایی که با موضوع مادر تا به امروز ساخته شده کم است، افزود: همین تعداد اندک فیلم‌ها با موضوع مادر را تنها در روز مادر نمایش می‌دهند درحالی که پرداختن به موضوع مهمی همچون مادر ضرورت دارد و هرفعالیت فرهنگی درباره آن انجام دهیم باز هم کم است. جا دارد از دست اندرکاران این جشنواره تشکر کنم.

تهیه کننده «آوازهای سرزمین من» همچنین گفت: به سهم خودم از این فعالیت ارزنده فرهنگی حمایت می‌کنم و به عنوان تهیه کننده برای کمک به جشنواره اعلام آمادگی می‌کنم زیرا مقام مادر آنقدر گران بها است که برگزاری جشنواره‌ها هم برای تقدیر از مادر کم است.

شریفی با بیان اینکه نقش مادر در سینما و تلویزیون کم رنگ شده است گفت: متاسفانه در سینما و تلویزیون امروز وضعیتی شده که همه به سمت جوان گرایی و بازیگران نیمه سوپراستار رفته و به همن دلیل هم نقش مقام مادر کم رنگ شده است.

وی ادامه داد: البته در این میان ضعف فیلمنامه‌ها و سیاست گذاری  هایی مبنی بر اینکه بیشتر فیلم‌ها تجاری و فتح گیشه رفته‌اند را هم نمی‌توان نادیده گرفت. به نظرم باید در فیلم‌ها نقش مادر به خوبی نشان داده شود و آنقدر تاثیرگذار باشد که حتی جوان‌ها را متحول کند و دقت شود تا در کنار جوان‌ها نقش مادر در سایه قرار نگیرد.
 
این تهیه کننده بیان کرد: از جمله مواردی که در فیلم‌ها و سریال‌ها باید به آن توجه ویژه داشت نقش مادر در تحکیم خانواده است که متاسفانه در طول این سال‌ها کمتر به آن توجه شده است.

شریفی ادامه داد: برای پرداختن به موضوع مادر باید کارگردان‌ها، تهیه کننده‌ها و نویسندگان باتجربه را جذب کرد و سعی کنیم با همین فیلم های کوتاه سال های بعد جشنواره ای بزرگ‌تر و حتی بین المللی برگزار کنیم زیرا مقام مادر در دنیا بسیار اهمیت دارد و موضوعی بین المللی است.

وی درباره انتخاب «فاطمه گودرزی» به عنوان دبیر جشنواره نیز گفت: انتخاب «فاطمه گودرزی» به عنوان دبیر جشنواره انتخاب خوبی بود زیرا او  هم مادر است و پیشنهاد من این است که داوران جشنواره هم خانم‌ها باشند زیرا حس مادرانگی را دارند.

«نخستین جشنواره فیلم و عکس مادر به دبیری «فاطمه گودرزی» مردادماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود.»




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *