سرکوب گسترده مخالفان آل خلیفه در زندانهای بحرین
با پایان این دوره ۴ ساله، حبس ابد «شیخ علی سلمان» به اتهامات واهی آغاز میشود.
وی همزمان با چهارمین سالروز بازداشتش، پیامی را از زندان صادر کرده است.
«شیخ علی سلمان» در ماه جولای سال ۲۰۱۵ به ۴ سال حبس به اتهام واهی «تحریک افکار عمومی» محکوم شد، اما دادگاه تجدید نظر در ماه می سال ۲۰۱۷ مدت حبس وی را به بیش از دو برابر حکم اولیه یعنی ۹ سال افزایش داد.
این حکم به بهانه لغو تبرئه وی در اتهام تلاش برای تغییر رژیم آل خلیفه صادر شد؛ این در حالی است که بازداشت «شیخ علی سلمان» در دسامبر ۲۰۱۴ باعث ایجاد موج گستردهای از اعتراضهای مردمی در بحرین شد.
ماه نوامبر سال ۲۰۱۸ نیز دادگاه تجدید نظر رژیم بحرین در جلسه محاکمه «شیخ علی سلمان» که درباره پرونده میانجیگری آمریکا و کشورهای خلیج فارس برای حل و فصل بحران بحرین در سال ۲۰۱۱ بود، حکم پیشین تبرئه «شیخ علی سلمان» را لغو و به جای آن حبس ابد صادر کرد.
«شیخ علی سلمان» سال ۲۰۱۴ بازداشت و ژوئیه ۲۰۱۵ به چهار سال زندان محکوم شده بود.
بیشتر بخوانید:
طی سالهای اخیر رژیم آل خلیفه اقدامات خشونتبار خود علیه مخالفان و نیز شیعیان را افزایش داده و در حال حاضر بسیاری از افراد بدون هیچگونه اتهامی در زندانهای بحرین تحت شکنجه قرار دارند.
پایگاه روزنامه «ایندیپندنت» در مطلبی به این اقدامات سرکوبگرانه رژیم آل خلیفه پرداخته و به نقل از یک شهروند بحرینی گوشهای از این جنایات را بیان میکند.
این شهروند بحرینی که به دلیل ستمهای رژیم آل خلیفه، مجبور به ترک کشورش شده، میگوید که « ۳ نفر از اعضای خانواده وی بدون آنکه جرمی را مرتکب شده باشند سومین سال پیاپی در زندانهای آل خلیفه تحت شکنجه قرار دارند.»
«سید الوداعی»، شهروند بحرینی که در سال ۲۰۱۲ مجبور به ترک بحرین شده، پیش از این از سوی نیروهای امنیتی بحرین بازداشت و تحت شکنجه قرار گرفته است.
روایت این فعال حقوقی بحرینی در روزنامه ایندیپندنت حاکی از شرایط فاجعه بار زندانهای رژیم آل خلیفه است.
اظهارات «الوداعی» نشان میدهد که زندانیان سیاسی در زندانهای بحرین هدف انواع شکنجهها شامل ضربوشتم، آزار جنسی و بسیاری دیگر از انواع خشونتها قرار میگیرند.
در فوریه ۲۰۱۱، بیش از ۱۰۰ هزار معترض در کشوری با جمعیت ۶۵۰ هزار نفری به صورت مسالمت آمیز به خیابانها رفتند؛ خاندان خلیفه این اعتراضات را تهدیدی بزرگ قلمداد کرده و با نیرویی شدید آن را سرکوب کرد؛ در این جریان، با وجود وعدههای منامه، هزاران نفر دستگیر و دهها تن کشته و صدها نفر مجروح شدند.
از آن زمان تاکنون آل خلیفه با استفاده ابزاری از اتهام واهی حمایت از تروریسم و اقدامات تروریستی دست به دستگیری و سرکوب گستردهای در این کشور زده است.