صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رزمایش مرکب دریایی ایران، روسیه و چین به صورت سالانه برگزار می‌شود/ دعوت از کشورهای منطقه برای الحاق به رزمایش مرکب

۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۹:۱۴
کد خبر: ۵۸۱۴۲۸
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
فرمانده نیروی دریایی ارتش از برگزاری سالانه رزمایش مرکب دریایی ایران، روسیه و چین خبر داد و تصریح کرد در سال‌های آینده از کشورهای منطقه برای مشارکت و الحاق به رزمایش مرکب دریایی دعوت می‌کنیم.

به گزارش گروه سیاسی ، دریادار «حسین خانزادی» از برگزاری سالانه رزمایش مرکب دریایی ایران، روسیه و چین خبر داد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش، در همین ارتباط گفت:  اولویت ایران دستیابی به امنیت جمعی با همکاری کشورهای منطقه است؛ بر همین اساس در سال‌های آینده از کشورهای منطقه برای مشارکت و الحاق به رزمایش مرکب دریایی دعوت می‌کنیم.

امیر خانزادی همچنین از الحاق ناوشکن «دنا» و ناو بومی «مین شکار» به ناوگان نیروی دریایی در بهمن ماه خبر داد.

به گزارش میزان، رزمایش مشترک دریایی جمهوری اسلامی ایران، چین و روسیه، تحت عنوان رزمایش «کمربند امنیت دریایی» از صبح روز جمعه ۶ دی با پهلوگیری ناوگروه‌های روسیه و چین در بندر چابهار آغاز و از صبح روز شنبه ۷ دی با خروج ناو‌ها از بندر و گسترش به سمت محل تمرین وارد فاز اجرایی شد.  

این رزمایش سه روزه از امروز در منطقه‌ای به وسعت ۱۷ هزار کیلومتر مربع در آب‌های شمال اقیانوس هند و دریای عمان برگزار شد. سه تنگه مهم باب‌المندب، مالاکا و هرمز به عنوان مثلث طلایی منطقه دریایی شمال اقیانوس هند، بخشی از منطقه‌ای هستند که رزمایش دریایی ایران، روسیه و چین در آنجا آغاز شده است.

تمرینات تاکتیکی متنوعی از جمله نجات شناور دچار حریق، آزادسازی شناور مورد تعرض قرار گرفته، تیراندازی علیه اهداف مشخص و سایر تمرینات تاکتیکی و عملیاتی در این رزمایش انجام شد.

ناوشکن البرز، ناوشکن سهند، ناو تنب، ناو کنارک و همچنین ناو نیزه، ۵ ناو جمهوری اسلامی ایران هستند که در رزمایش کمربند امنیت دریایی به ایفای نقش پرداختند.

ناوشکن سهند

همچنین ناوشکن چینی Xining، ناو روسی «Yaroslav Mudry»، کشتی سوخت‌رسان روسی «Yel'nya» و یدک‌کش روسی «Yevgeniy Khorov» در رزمایش کمربند امنیت دریایی حضور داشتند.

«امنیت تجارت دریایی بین المللی»، «مقابله با دزدی دریایی و تروریسم دریایی»، «تبادل اطلاعات در حوزه امداد و نجات دریایی» و همچنین «تبادل تجربیات عملیاتی و تاکتیکی»، ۴ هدف اصلی برگزاری رزمایش کمربند امنیت دریایی سه کشور ایران، روسیه و چین بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *