صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیر عجیب «یوگا» در موفقیت یک بازیگر

۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۸۱۲۹۱
بازیگری یکی از مشاغل محبوب در سطح جهان محسوب می‌شود، بازیگری فارغ از شهرت و ثروتی که ممکن است برای فرد بازیگر به همراه داشته باشد، جهانی است که می‌توان در آن ایفای نقش در قالب شخصیت‌های مختلف را تجربه کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بازیگری یکی از مشاغل محبوب در سطح جهان محسوب می‌شود، بازیگری فارغ از شهرت و ثروتی که ممکن است برای فرد بازیگر به همراه داشته باشد، جهانی است که می‌توان در آن ایفای نقش در قالب شخصیت‌های مختلف را تجربه کرد.

در این بین اکثریت مواقع بازیگری به عنوان یکی از مشاغل سخت جهان محسوب می‌شود، شاید از دور برای بسیاری اینکه بازیگری اتفاقی سخت باشد، قابل لمس نباشد اما اگر به صورت اصولی و به مفهوم واقعی به بازیگری نگاه کنیم، این هنر به واقع به تمرین، مطالعه، شهود و مطالعات فراوانی نیازمند است.

یوگا

یوگا راهکاری مناسب در توانمندسازی انسان است. سوانح و صدمات فیزیکی ناشی از برخی کارهای سنگین و حتی مرگ و میر، یکی از مشکلات بزرگی است که خسارات و هزینه‌های هنگفت ولطمات جبران ناپذیری را برای سازمان‌ها و کارهای گروهی به همراه دارد. طبق بررسی‌های انجام شده اغلب این سوانح بر اثر نبود هوشیاری وتمرکز، خستگی‌های مفرط و عدم آگاهی از شیوه صحیح انجام کار رخ می‌دهد.

غفلت ناگهانی بر اثر خستگی زیاد و عدم تمرکز در هنگام کار با حرکت‌های سنگین حوادث ناگواری را به بار می آورد وموجب غیبت بیش ازاندازه‌ی افراد گروه می شود. همچنین بسیاری از مشکلات جسمانی از جمله کمردردها، زانودردها و .... به دلیل طرز غلط ایستادن، نشستن نادرست ویا بلند کردن بار است. حتی در زندگی روزمره‌ی یک کارمند نیز اینگونه فعالیت‌های نادرست به مرور زمان باعث آسیب وضعیت بدن می شود. عدم تحرک کافی در بعضی از افراد ( افراد پشت میز نشین) نیز باعث ضعف عضلانی وتحلیل رفتن عضلات می شود.

فشار عصبی ناشی از استرس‌های کار، از دیگر مشکلات نیروی انسانی است که هم بر افراد و هم بر گروه تأثیرات نامناسب برجای می گذارد. علائم فیزیکی از جمله افزایش خون، نامنظم شدن دستگاه گوارش، بی اشتهایی و پرخوری و .... علائم روانی از جمله ضعف در تمرکز، رفتارهای تهاجمی، احساس گناه، خستگی، عدم قدرت در تصمیم گیری و .... مواردی است که بر اثر فشارهای عصبی فردی به وجود می آید.

همه‌ اینها به طور کلی باعث می شود افراد، فاقد کنترل و توانایی شوند و کارکرد نامطلوب داشته باشند. فشارهای عصبی درون گروهی نیز بر روحیه جمعی یک گروه تاثیر می گذارد و باعث بروز مشکلاتی درامور مالی و پرسنلی می شود. تغییرات غیر منتظره در میزان غیبت کارکنان، کاهش کیفی محصولات و خدمات گروه، افزایش تعداد اتفاقات ناگوار در گروه و ... از جمله عواملی است که در فشارهای عصبی گروهی نقش دارند.

از دیگر مشکلات منابع انسانی عدم توانایی کافی در ایجاد روابط اجتماعی مطلوب و مناسب و ناپویایی گروهی و نارضایتی از کار و محیط کاری خواهد بود. مطالعات روان شناسان اجتماعی که عمدتاً درصدد شناسایی رفتار گروهی هستند نشان داده است که تاثیرپذیری اعضای گروه یا سازمان از یکدیگر و بر همدیگر، پیوستگی و پیوند آنها را موجب می شود. هر زمان درجه تفاهم و پیوند بین افراد یک گروه( در هر مقام و درجه) در سطح بالایی باشد، گروه سازمانی، انسجام بیشتر و روابط منفی کمتری خواهد داشت.

عدم رضایت و ناخشنودی از کار، افسردگی‌های ناشی از افسوس‌های گذشته، اضطراب و نگرانی از آینده نیز از جمله مشکلات عاطفی احساسی منابع انسانی است.

بنابر این وجود فوق برنامه‌هایی جهت ارتقای سطح سلامت جسمی و روانی منابع انسانی در هر گروه لازم و ضروری است. یکی از راهکارهای موثر در این راستا بهره گیری از تکنیک‌های یوگا است.

یوگا طریقی است به سوی تعادل و تعالی که با ایجاد وحدت بین تن و روان از یک سو و انسان با کل هستی از سوی دیگر، به رشد و تکامل انسان و توسعه خرد و صلح می انجامد. بدون شک، یوگا قدیمی‌ترین روش ارتقاء شخصیت آدمی است که تأثیرات شگرفی بر انسان می گذارد. به همین دلیل است که مدت هزاران سال پایدار مانده است و امروزه نیز به صورت علمی و کاربردی مورد استفاده بسیاری از انسان‌ها و ارگان‌ها است.

یوگا در پایان قرن ۱۹ در اروپا و آمریکا اشاعه یافت و در آنجا در مراکز تحقیقاتی بسیاری مورد پژوهش قرار گرفت و تأثیرات آن بر جسم و روان به اثبات رسید. به طور مثال، تحقیقات بیمارستان کارولینسکا در استکهلم، تایید کرد کنترل جسم و ذهن در نتیجه یوگا نه تنها افسانه نیست بلکه حقیقت محض است. این چنین یوگا مقبول عام شده و هر روز میلیون‌ها نفر از طریق کتاب و مقاله و رسانه‌های گروهی با یوگا آشنا می‌شوند واز آن بهره مند می‌شوند. اثرات یوگا بر زندگی به قدری مفید است که سازمان بهداشت جهانی WHO آن را به همه‌ی مردم توصیه کرده است.

امروزه سازمانهای بسیاری از یوگا و یا بخش‌هایی از آن در ایجاد سلامتی و بهبود بیماری‌های جسمی و روانی و یا ارتقای سطح توانمندی‌های جسمی و ذهنی استفاده می‌کنند و کاربردهای یوگا در مدیریت، آموزش و پرورش ، بهداشت و درمان، روانشناسی، ورزش و ..... روز به روز گسترده‌تر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *