صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برج میلاد یا پردیس ملت، مسئله این است/چرا جشنواره فیلم فجر میزبان دائمی ندارد؟

۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۹:۰۷
کد خبر: ۵۸۰۹۹۹
انتخاب سینمای رسانه جشنواره فیلم فجر همواره در ادوار گذشته مورد بحث و نظر بسیاری از منتقدین، خبرنگاران و اهالی رسانه بوده است، شاید یکی از مهمترین دلایل بحث و نظر در قبال این موضوع اهمیت ویژه‌ای بوده که این جشنواره برای اهالی رسانه داشته است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، انتخاب سینمای رسانه جشنواره فیلم فجر همواره در ادوار گذشته مورد بحث و نظر بسیاری از منتقدین، خبرنگاران و اهالی رسانه بوده است، شاید یکی از مهمترین دلایل بحث و نظر در قبال این موضوع اهمیت ویژه‌ای بوده که این جشنواره برای اهالی رسانه داشته است.

طی سال‌های گذشته جشنواره فیلم فجر تنها دو مقصد یعنی پردیس سینمایی ملت و برج میلاد را به عنوان کاخ رسانه پیش روی خود دیده است، پردیس سینمایی ملت به عنوان کاخ رسانه طی ادوار گذشته میزبان منتقدین و خبرنگاران بوده است، این پردیس در نخستین سال میزبانی با مشکلات فراوانی روبرو بود اما در دوره پیشین جشنواره سعی بر برطرف کردن نواقص داشته است.

برج میلاد تهران نیز سابقه میزبانی از جشنواره فیلم فجر را داشته است، این مکان شاید از نگاه برخی، محیطی ایده آل‌تر برای برگزاری جشنواره است اما هیچگاه نتوانسته به صورت کامل میزبانی استاندارد برای مهمترین رویداد سینمایی کشور باشد، این مجموعه شاید از لحاظ زیرساخت مکان مناسب تری برای جشنواره فیلم فجر و برگزاری آن باشد، اما فاصله مکانی آن با نقاط مختلف شهر تهران همواره یکی از نقد‌های وارده بر برج میلاد بوده است.

پردیس سینمایی ملت در سال‌های گذشته میزبان جشنواره فیلم فجر بوده و مهمترین چالشی که پشت سر گذاشته پراکندگی خبرنگاران در تعداد طبقات این محل است، به نوعی که اکثریت خبرنگاران در طبقات مختلف این مجموعه برای پیدا کردن سوژه خبری در رفت و آمد بوده و به طور معمول خستگی بیش از حدی را در فواصل بین طبقات تحمل می‌کنند.

نبود پارکینگ مناسب نیز دیگر مشکل اصلی پردیس ملت برای میزبانی از جشنواره فیلم فجر بوده، مشکلی که هر چند نسبتاً مرتفع شده اما باز هم در بسیاری از موارد با کمبود ظرفیت روبرو بوده است، این در حالی است که بسیاری از خودرو‌های اهالی رسانه طی سال گذشته در حاشیه پارک ملت و نه در محیطی مختص به پارکینگ پارک شدند.

مشکل دیگر پردیس ملت برای میزبانی از اهالی رسانه عدم حضور همیشگی هنرمندان در این مکان است، بسیاری از هنرمندان طی ادوار پیشین راهی برج میلاد شده و در اکثریت مواقع این محل مملو از حضور عوامل سینمایی بود، عواملی که به طبع بستر خوبی برای فعالیت اهالی رسانه پدید می‌آوردند. اما در دوره های برگزاری فجر در پردیس ملت این حضور به شدت کمرنگ شد تا جایی که هنرمندان تنها در شب اکران اثرشان در این پردیس حضور می‌یافتند. 

جداسازی هنرمندان از خبرنگاران و اهالی رسانه به دلیل نبود ظرفیت مناسب پردیس ملت طی سال‌های گذشته و سوق دادن آنها به پردیس چارسو و باغ کتاب دلیل دیگری بوده تا همواره خبرنگاران و منتقدان از برگزاری جشنواره فیلم فجر در پردیس سینمایی ملت گلایه داشته باشند. 

البته پردیس ملت در زیرساخت‌های مربوط به محل عکاسی بازیگران موسوم به فرش قرمز نیز با مشکلات فراوانی روبرو بوده و همواره ازدحام نسبتاً زیادی از عکاسان در محلی محدود باعث بروز ناراحتی‌های بسیاری برای هنرمندان و عکاسان شده است. اتفاقی که طی سال‌های گذشته در محل برگزاری نشست خبری نیز به وضوح به چشم می‌خورد. البته نباید فراموش کرد که در این مورد برج میلاد نیز مشکلات فراوانی داشته و به طور معمول در زمان برگزاری نشست‌های مهم خبری جای کافی برای خبرنگاران و عکاسان نبوده است. 

سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در راه است، امسال سینمای میزبان اهالی رسانه طی نظرسنجی معرفی می‌گردد و از میان دو گزینه مطرح شده بالاخره یکی میزبانی این دوره را بر عهده خواهد گرفت، اما همواره این سوال در ذهن مخاطبان، اصحاب رسانه و هنرمندان سینما مطرح می‌شود که جشنواره فیلم فجر که سی و هشتمین دوره خود را پشت سر می‌گذارد چرا نباید بعد از طی این تعداد دوره همچنان محلی دائمی برای برگزاری نداشته باشد؟.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *