صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سالیانه ۱۳ هزار کلاس درس تخریب و بازسازی می‌شود/ ۳۰ درصد کلاس‌های درس نیازمند تخریب و بازسازی است

۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۶:۱۶
کد خبر: ۵۸۰۸۱۸
رخشانی مهر گفت: سالیانه ۱۳ هزار کلاس درس تخریب و بازسازی می‌شود، اما هنوز ۳۰ درصد کلاس‌های درس سراسر نیازمند تخریب و بازسازی است.

مهراله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه درباره مشارکت خیرین در مدرسه سازی گفت: سازمان با کمک خیرین در ساخت مدارس در سطح کشور مشارکت می‌کند، اما این مشارکت دارای شرایط خاصی است.

وی افزود: اگر خیّری، ۵۰ درصد اعتبار مورد نیاز برای ساخت یک مدرسه را در شهر و ۳۰ درصد اعتبار ساخت یک مدرسه را در روستا تامین کند؛ سازمان نوسازی برای تکمیل پروژه با آن‌ها همکاری می‌کند.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ادامه داد: ما با استفاده از اعتبارات دولتی، باقی مانده اعتبار مورد نیاز برای تکمیل مدرسه را تامین کرده و در اختیار دانش آموزان قرار می دهیم.

رخشانی مهر اظهار کرد: در بودجه سال ۹۹، برای این همکاری، ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان ردیف بودجه قرار داده شده است.

وی با اشاره به توافقات سازمان با جامعه خیرین مدرسه ساز گفت: در این توافق مقرر شد جامعه خیرین مدرسه ساز به اندازه مبلغ بودجه، اعتبار مورد نظر را تامین کنند.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ادامه داد: بر اساس این توافق، به اندازه ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان مدرسه ساخته و تجهیز کنیم.

رخشانی مهر درباره تعداد مدارس نیازمند بازسازی افزود: پانصد و ۴۰ هزار کلاس درس در کشور داریم که از این میزان، ۳۰ درصد از کلاس‌های درس در سراسر کشور نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی هستند.

وی با اشاره به استان‌هایی که نیازمند نوسازی مدارس هستند، گفت: در استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و تهران کلاس‌های نیازمند تخریب بیشتری وجود دارد. باید به این نکته توجه کرد که شهرستان‌های استان تهران، نسبت به شهر تهران وضعیت وخیم تری دارند.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور اظهار کرد: در دو سال گذشته، دولت به نوسازی مدارس به صورت جدی وارد شده است و سالیانه ۱۳ هزار کلاس درس تخریب و بازسازی می‌شود.

رخشانی مهر ادامه داد: با وجود اینکه اعتبارات ما رشد یافته است، اما هنوز مشکل کمبود اعتبار در زمینه تخریب و نوسازی داریم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *